Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 7
lavi02 spune:
Cu motul sunt intr-o stare de tot rahatu'
, aseara am avut la telefon o convorbire cu nasica - m-am si enervat in sinea mea, a venit cu ideea sa facem la restaurant, ca trebuie mai nu stiu ce si nu stiu cum... nasica asta e prietena foarte buna cu mine, dar cum e si normal, ne deosebim pe ici pe colo. De exemplu ea e obisnuita din familie cu fastul, mancari multe care se arunca in final, etc.
Ia sa va zic planul meu:
O sa vina asa: tata, socrii, nasica si 2 cupluri de prieteni cu un singur copil in total. Mai mult, nu mai chem. Total: 10 adulti si 3 copii. (cu noi cu tot)
"Ziceam ca faceam" acasa, niste platouri cu gustari si apoi tortul plus eventual niste prajituri de cofetarie. Seara, incepand cu ora 18 sau 19.
In Ardeal, unde nu-i nici o chestie cu motul ar fi absolut OK.
Nasa a venit cu ideea ca totusi taiatul motului e o chestie mai deosebita decat o zi de nastere obisnuita, etc.
De unde rezulta ca eu si nasa avem asteptari diferite de la eveniment 
Alta parte nasoala e ca socrii vor veni in ziua aia pe la ora 14, deci trebuie sa le pun o masa de pranz ceea ce e cam nasol ca eu de regula in ziua cu pricina gatesc majoritatea chestiilor ca sa fie f f proaspete.
As putea sa-i duc pe toti la restaurant (ca doar nu ne usuca o masa pt 10 persoane) dar Silvia, Nati si baietelul prietenilor s-ar simti clar mai bine acasa ca s-ar juca in camera Silviei. La restaurant s-ar plictisi si ar fi mai greu de supravegheat.
Asa ca sunt in pana de idei si oarecum panicata.
Sa gatesc diverse gustarele mie imi face placere, singura chestie e ca vad ca nasa va fi cam nesatisfacuta. 
Of!
anda77 spune:
io, io, io raspund la aia cu cizmele: uite mama di tutti, link la trendul la accesorii:
http://www.style.com/trends/accessoryreport/F2006RTW/ si dai click to start de sub prima poza, sa inceapa reportul.
tocul este DOAR gros sau deloc, adica balerin.botul este ori rotund ori ascutit scurt, deci nu ascutitul ala care s-a purtat 5 ani, luuuuunguiet, ci ascutitul de la pantofii escarpin din anii 80, se ascute brusc si scurt. inca se poarta tare tocul ortopedic, cu ambele variante de talpa sub degete: si subtire si platforma. sub nicio forma nu cumperi bot ascutit lung sau toc subtire sau toc care se subtiaza in jos.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Feli,ce ai si tu acum?Te-ai suparat pe noi,dc nu mai vrei sa intri p'aici???
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
madau spune:
Lavi mie nu-mi plac deloc pantofii cu bot rotund deci aici nu ma bag ca-s subiectiva. Insa mi-am cumparat o pereche de cizme foarte misto de la CAT, inalte, sport (fara toc) ptr ca eu asa port si cu putina blanita in partea de sus. Merg excelet cu blugi din aia mai stransi pe picior (pix cum zic expertii
) bagati in ele.
Acum am pus ochii pe o pereche de ciocate de la Wrangler (eu sunt fan) dar mai astept nitel ca-s 4 mil si n-am bani acum
.
Ca sa generalizam cica s-ar purta asa: moda western, adica blugi pe picior bagati in cizme, ciocate, cizme de calarie, pantofi cu toc gros si platforma.
Sper sa fi inteles ceva

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
anda77 spune:
quote:
Originally posted by cristinamhquote:
Originally posted by dordia2000
Maine daca nu se intremeaza de tot fug la Babes ca imi e frica de deshidratare. I-am dat eu ceai de menta dar...totusi imi e frica. Asa ca...maine daca nu vin cu vesti bune ma duc la Spital. E a doua zi de diarie si....nu stiu ce sa zic.
dordia, sincer, eu chiar nu inteleg ce astepti! e marti, copilul o tine asa de sambata noapte! daca era o simpla indigestie, se rezolva pana acum cu regim.. dar continua, poate e ceva infectios... nu sunt doctor, de aceea cel mai avizat sfat e sa te duci sa-l vada unul!!
poate e tzacanit doctorul meu, dar repeta mereu... bebelusii nu se trateaza la domiciliu, se trateaza la medic.
si apropo, cand l-am sunat (printre putinele dati) ca andrei are diaree apa chioara de juma de zi si pute ingrozitor, stii ce mi-a zis?? "copilul e in halul asta de juma de zi si io nu sunt inca cu el in cabinet"?? intr-o ora eram acolo, tratament imediat si pana seara copilul isi revenise.
normal, o sa zici ca fiecare face ce vrea cu copilul ei, si-o sa zici ca nu e treaba mea sa ma bag... poate asa e, da' cum e forum public, zic si io ce am de zis si poti sa ma ignori, nu ma supar.
si inca ai fost blanda, cristina, sunt de acord cu tine, cu riscul sa nu mai vorbeasca for ever dordia cu mine, mi se pare grav sa dregi acasa stomac asa bolnav. dk e de la mancare, inca nu se vede ficatul, dar dk ar avea puteri sa se vada si ala (nu zic chestii diletante, desi eu nu ma pricep, dar mi-a zis pediatrul meu) poate ramane cu sechele pe viata, adik stomac si ficat sensibil rau in viata adulta.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
pisi-si-boscu spune:
Neata!
Ando, mi-ai stricat ziua, fata... Dau si eu click sa vaz ce se mai poarta si vad minunile ( a se citi oribilitatile ) alea de pantofi de la Manolo, sa innebnesc nu alta, avea bunica-mea in dulap niste pantofi EXACT ca aia, de acum vreo 30 de ani, am facut un misto de ei vreo 2 luni pana i-a pus saraca femeie in cos, oricum la 83 de ani nu mai purta ea tocuri...
Felicia sa inteleg ca pleci in concediu, ca nu imi vine sa cred ca am vazut o valiza si o unda de suparare in ultimul tau mesaj... Tocmai acum cand am dat drumul la aerul conditionat ( pe cald ) si am lasat "bebelusii" in bara!?
Apropo fetelor, ar fi cazul sa cam treceti la "copilasi", avand in vedere ca acusica taiati moti si rupeti turte...
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
camelia_daniela spune:
Madutza, Madau multumim pentru aprecieri!
... ne straduim si noi ... poate gasim vreun partener
!
Mai, referitor la tendinte, eu sunt pe dinafara ! Trebuie sa ma pun la punct cu tendintele, pen' ca trebuie sa ma innoiesc!
Feli, hai nu te supara ! 
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
Noki_Lara spune:
Mneatza si de la noi!
Deocamdata e buna, Sarah a dormit destul de ok, la ea in patutz, de fapt inca doarme, dar s-a trezit de vreo 5-6 ori, dat suzi si nani la loc. Oricum, maaare progres fatza de noaptea de ieri.
Diaree nu avem, slava cerului, dar azi o s-o tin totusi pe mancaruri ceva mai lejere - nu ca mazarea de ieri!

Madau - scump raaau Miruniciul!

Aia cu am medalie e de nota 10!
I-as lua si io leagan de-ala, dar mie mila de peretzi sa-i ciuruiesc.![]()
Roxi- sanatate multa de tot, ca uite ce importanta este!Si mai presus de orice, sa nu ia si Alexia de la tine!
Camelia- tare de tot!
Joy- La multi ani, sa ai parte de fericire si numai bucurii pe viitor si sanatate multa de tot! Si sa-ti dea Dumneeu putere sa treci peste aceasta grea incercare a vietii!
Lavi- ai fost totala cu cizmele tale...asta ii ziceam lui mami de dim - am trecut pe la ea, cand am us broasca la doctor, adica la 7.30!!1
Si imi zicea ca se poarta ciocatele si cum io am o super-pereche de acum 10 ani cand se purtau si sunt in perfecta stare, ca deh, la vremea aia le schimbam mai des ca acuma...ma gandeam sa le introduc i circuit.
Apoi mi-a trecut prin minte si am intrebat-o: mai mami, dar CE FEL de ciocate se poarta??? Raspuns: ridicat din umeri si propunere de mers prin mall-uri.![]()
De cizmele pe care le am sunt multumita, ca sunt o chestie de-aia cu talpa plata, ortopedica, din piele intoarsa, dar fara balanitza. Sunt genul care nu se demodeaza niciodata si le-am luat in primavara.
Anda- hi hi hi, la tine ma ganeam ca o s asari cu linkuri cand o sa vezi intrebarea lui mamma di tutti.
Gata, s-a trezit, acuma, la 10.45. Fug sa incep procedura de dimineatza.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
pisi-si-boscu spune:
Tocmai a nascut o colega de-a mea la Giulesti, o fetita de 930 g !!!!
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
lavi02 spune:
Anda mersi mult!!! 

Vad ca blanita exterioara nu-i obligatorie...
Am mai vazut in link-ul tau tocuri care se subtiaza, dar se subtiaza prin linii drepte.
Andaaa, mai de mult mi-ai dat niste retete cu creveti (f faine) si ai zis ca ai mai multe cu scoici. N-ai o reteta de ceva salata cu scoici, pretabila de ziua Nataliei? Sa contina si legume, sos, ca scoicile goale sunt mai gretoase. Am mancat pe la bulgari ceva in genul asta, dar nu puneau si reteta in lista de bucate... 
madau, maduta si noki scuzati-mi habarnismul, dar dati-mi
va rog careva o definitie pentru ciocate. Ciocatele-s cizmele alea gen cow-boy?
pisi sa-i traiasca!!! La giulesti e pe maini bune, eu asa zic.
Mada, e musai sa port blugi din aia mulati ? (pix - creion, ce-or fi) Mie nu-mi stau bine pt ca am copasele relativ groase si genunchii si gambele subtiri si daca pantalonii sunt stransi pe genunchi arat aiurea.