Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 8
bianca_mo spune:
Lavi, cred ca ai emotii legate de acest mot, ce bine ca la noi nu e obiceiul! parerea mea personala e sa faci cum vrei tu, nu cum vrea nasa, copilul e vedeta acelei zile, iar invitatii nu-s asa multi incat sa nu poti face ceva deosebit si acasa... oricum pentru micuti e bine sa aiba un loc de joaca, iar la restaurant e mai greu... spor la treaba, nu mai aveti mult timp...
in scurt timp incep aniversarile piticilor, atunci sa ne tinem...
mamici dragute, nu va mai suparati, sunt destule kucruri in vietile noastre care merita mai mult decat o suparare intre persoane diferite, dar care au un singur scop: sa faca ce e mai bine pt copiii lor... hai sa ne gandim la lucruri frumoase, sa luam ce ne foloseste si sa cernem ce ne deranjeaza...

sanatate multa celor bolnaviori!!!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
lavi02 spune:
bianca_mo, si parerea mea e sa fac cum vreau Io, dar vad ca nu-i si parerea nasei.
Multam de "incurajare", aia cu nu mai aveti mult.. eu tocmai incercam sa ma incurajez cum ca mai am timp.. 
[aici mi-ar trebui un emoticon cu zambet amar]
Te
. 
madau spune:
Lavi uite www.bootbarn.com/itemview/women/bootsshoes/view/view/3639/popular" target="_blank">aici exemplu de ciocate
Cat despre blugii aia pix, nu sunt obligatoriu stansi pe picior in partea de jos, uite de ex ai mei urmeaza linia corpului, stransi in partea de sus si aceeasi grosime si jos. Deci nu scoate in evidenta eventuale glezne subtiri, picioare in X, etc. Ca sa-ti faci o idee, vin foarte bine peste cizme, deci sunt destul de larguti
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
lavi02 spune:
Ei, madau, asa mai vii de acasa, pai blugii aia care incap si peste cizme, aia da, ii pot purta si eu, dar aia care urmeaza linia piciorului de la genunchi in jos nexam ca am genunchi+gambe+glezne subtiri. Adik prea subtiri in raport cu restul. Dar aia de care zici tu nu cred ca se incadreaza la denumirea de creion/pix. Sau?
Mey, pe mine ma relaxeaza la culme discutia in care v-am prins cu moda
ca era prea multa incrancenare rezultata de la tratamente si boli.
Mihaelutat spune:
Buna dimineata fetele! Sper ca toata lumea s-a trezit mai bine-dispusa.
Apropo de subiectul cu incaltaminte. Eu tocmai sunt in proces de cautare de pantofi sau ghete. Cizme eu nu pot purta ca am gamba groasa si vin ca naiba. Daca ati fost vreuna din voi recent prin oras vreau si eu idei de magazine bine aprovizionate.
In legatura cu ce se poarta, eu nu prea ma impac cu incaltamintea cu platforma, nu imi place, iar cea cu toc ortopedic este un pericol pentru mine; din cauza unor pantofi cu astfel de toc mi-am rupt piciorul in miezul verii de am stat 1 luna 1/2 in gips si nu mai am voie sa port toc mai inalt de 4-5 cm.
Deci eu raman la varianta cu toc jos, botul rotund este ok daca este lucrat cum trebuie.
Pe cale de consecinta daca aveti idei de magazine cu pantofi misto vindeti-mi si mie un pont.
Va pupam pe toate si pe toti, si va uram o zi superba
Mihaela si Mihai
anda77 spune:
pai vezi, mai pisi, dk nu apreciezi antichitatile, acu' aveai pantofi si moderni si mok
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Buluci spune:
Mada, frumoase foc Mirunica, si ce sugestiv le-ai intitulat!
Cum ati gatit pastruga aia?
Madutza, frumoasa mireasa si mai frumoasa mamica!Eu cred ca maternitatea ne face mult mai frumoase!
Noki, si la noi e mare scandal la medicamente, kiar panadolul care are un gust super, dar eu i le dau amestecate cu o linguritza piure de fructe!Ce sa fac? tot in stomac ajung!
Cami, si mie imi place poza pe covorasul de frunze!
Meems, Bic-ulina, Ina....nu mai ziceti nimik, sau asteptati sa se limpezeasca apele!
Ioana, ce sa inteleg , ca te-ai razgindit , deocamdata ptr bb2?
Feliiiiiiiii,Ripley come back! Pe bune, suntem un tot unitar, hai sa raminem in formatia asta cit mai mult timp!Daca te-ai suparat pe cineva, nu inseamna ca nu tre sa mai intri.Intra, lasa persaona in pace, ignora eventual,si poti sa vorbesti cu altele, ca slava Domnului suntem o multime!
Tu, Feli, daca pleci pierdem si bunatate de tatic printre forumiste!
Pupici multiiiiiii de la noi!

Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Buluci spune:
mesajele mele sunt tare , tare decalate!trebuiau sa apara pe pagina 7 si-mi apar pe inceput de pagina 6!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Noki_Lara spune:
Sunt happy: a mancat Titilika 2 mere micute coapte + 2 biscuiti. Cantitatearezultata nu a fost mare - vreo 100 grame, dar a fost ok, io m-am bucurat ca a papat, ca pana si laptele si l-a scazut pana pe la 300 ml pe zi, ceea ce e fff putin.
E mai bine, diaree nu are - facut kk super ok din toate punctele de vedere. Muci nu prea mai are, febra nu, suntem pe drumul cel bun, zic io.
Amu: vreau totusi sa-i fac o UROCULTURA. Doctorul mi-a zis ca s-o spal bine cu apa fiarta si racita la pasa si apoi sa recoltez intr-un recipient steril, de-ala de adulti. Dar nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa alerg cu el dupa ea prin casa!!! Ceva idei procedurale de cum sa fac treaba????
MihaelutzaT-vecina- mie0mi plac ca magazine de pantofi cele din Feeria si City Mall - reteaua Bienvenutti. Au marfa de calitate si preturi ok. In City Mall mai e un mag micutz, tare dragutz, de la care mi-am luat io o pereche in primavara si arata beton si acuma. De fapt, unii pantofi si altii cizmulitze. sunt super amandoua!
Madau + Lavi- yuuupiii, pai gata! m-am facut cu ciocatae. ca asa arata si ale mele, in afara de faptul ca sunt negre, din piele normala si nu au brizrizuri.
Gata, io fata econoama, nu ca Pisi, le voi scoate de la naftalina!!!!

Feli- sa inteleg ca facem cu schimbul.
Cand ma dezsupar io, te superi tu. Hai ca uite in cazul meu ai avut dreptate, a fost o zi mai proasta aia...acuma la fel zic si io in cazul tau...asa ca te asteptam back in town! Ca de nu, iau masurile de rigoare!!!

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
madau spune:
Aoleu ca veni vb de papa, aseara i-am facut Mirunei obisnuitul bibe de seara cu 240 ml lapte, l-a lichidat pana la ultima picatura si urla de foame...l-am rugat pe tati sa mai faca putin sa vedem daca mai vrea, i-a facut Marius inca 100 ml de lapte pe care l-a baut de n-avea aer

. In total 340 ml lapte
.
Ai vostri bebelusi cat lapte mai papa la o masa?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase