Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza si de la noi!
A venit 'mnealui in vizita asta noapte, deci m-am calmat Na, eram cam stresata si cu radiografia si ca Maria e cam mica, alea, alea, e numai bine asa. Si vaz ca treaba cu protejatul de catre alaptat functioneaza.
Mei, io mi-am luat pt botezul Mariei o pereche superba de ciocate, asa ca eu, care-s pe dinafara cu moda, iaca am sa fiu la moda anul asta.

Cami, Madau, superbe printesele!
Sa ma duc sa-l vad si pe Orlando.

Merg sa-mi recuperez fata de la plimbare si revin.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Bei, salvati un cap prost, io vroiam sa scriu cu caractere mici de tot, sa nu se vada si a iesit cat Casa Poporului!!!!!!!!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, mergi mata la farmacie si cere (sensiblu, helpnet-am luat io, d-astea mai mari) recipient pt. colectarea pishu in pampers, pt. fetitze, ca sunt pe sexe. se lipeste recipientul (ca o punguta e) cu arici de piele (nu irita) si se pune pampersul si pantalonul si gata. o verifici dupa o ora. altfel, poti sa impregnezi casa cu pishu alergand dupa ea in curul gol (fata, nu tu:) pana face. si cand face sa nimereasca si eprubeta...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madau - noi ianinte papam calsic cam asa: dim: 250 ml de laptic, fara cereale, iar seara cam maxim 200 ml, cu 2 lte de orez cereale.
Acuma...mai bine nu-mi amintesc iar.

Hai ca va ziceam ca nu mai tuseste..povesti...a inceut iar si i-am dat Paxeladin sirop.

De-abia mai reusesc sa-i bag medicamentele pe gat..e dezastru: da din maini, picioare, imi ia seringa si o arunca...
Alaltaieri seara la baitza a luat sticlutza de Vibrocil si a aruncat-o in peretele de vizavi, de s-a imprastiat saraca...ieri cine mergea la farmacie sa cumpere alta?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

noki, ba nu, am gresit, sunt unisex pungutele, au doar moduri de deschidere diferite:))

ioana, acum ca am aflat toate ca nu esti gravi:)), sa-ti zic: caracterele cu care se scrie automat sunt de 2. dk vrei mai mic, poti doar cu 1, OF COURSE. Restul, de la 3 in sus, apar mai mari decat ce e obisnuit.
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Noki sar'mana de pont. Totusi as vrea mai aproape ca tu sti cum sunt eu cu timpul liber. Poate incer in Unirii azi ca am o nunta in week-end a treia luna asta..., si din pacate pentru bugetul meu, nu ultima, deci trebuie ceva toale dar mai subtiri ca pret ca trebuie sa prestez dar la evenimente.
acum am aflat o veste buna: se preconizeaza o prima, nu prea mare dar e buna si aia.
MadauIn legatura cu mancatul de seara haplea al meu baga seara 300ml de apa, cu lapte iese cam 330ml si trei masuri de cereale. El ar manca mai mult, ca am probat, dar nu ii dau ca el si asa este grasut.
Cam atat pana acum, dar mai revin ca nu am chef de treaba, si si asa atarna deasupra capului meu spectrul cu scosul de pe lista la o eventuala reorganizare a acesteia.Glumesc desigur, asa ca sa nu avem vorbe la proces...
Miahela
PS Ce mai face Stefan al Dordiei? Mai stie cineva ceva...
Si Ana al lui Ripley?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda77

noki, mergi mata la farmacie si cere (sensiblu, helpnet-am luat io, d-astea mai mari) recipient pt. colectarea pishu in pampers, pt. fetitze, ca sunt pe sexe. se lipeste recipientul (ca o punguta e) cu arici de piele (nu irita) si se pune pampersul si pantalonul si gata. o verifici dupa o ora. altfel, poti sa impregnezi casa cu pishu alergand dupa ea in curul gol (fata, nu tu:) pana face. si cand face sa nimereasca si eprubeta...

Ba io as fugi si in fundul gol numa' sai pot recolta.
Serios acuma, la mine la farmacie fraierii nici nu au auzit de asa ceva...sa mai incerc in alta parte. Numai ca la vasrta asta nu stiu daca mai sunt bune...dr mi-a zis oricum de-ala de adulti...Sa vad totusi daca gasesc.
PS -cand am intrebat, de la tine stiam, ca i-am facut lui Nic mai demult de tot si stiu cat d eimpresionata erai ca sunt inclusiv pe sexe!!!!!

Silvia+Madutza- hmmm...deci asa e cum stiam io cu ercefurilul. Madutza tu ai zis ca e nu stiu cum medicamentul asta - o denumire ciudata. De-aia am intrebat. Tu nu stiai ca e antibiotic? Nu ti-a zis doctorul? Ca mie mi s-a partu ciudat ca nu te-ai referit la el ca fiind antibiotic. Sanatate multa lui Orlando.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

noki, n-ai helpnet la tine in primaverii acolo:))

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Ando - vaz ca nu-ti prieste faptul ca si-au revenit mesajele la ora corecta...te-ai obraznicit!!!
Ia sa bag io o pila la DC!

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

cami, ce frumoasa e poza cu daria ipe covorul de frunze.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput