Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetele eu am plecat pe afara, ne punem shuba pe noi si fugim, ca Miruna tipa si bate cu palmele in usa sa plecam

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna ziua tuturor!

Multumesc pentru mesaje, tuturor!

lavi, frumos subiect! O sa pun imediat niste iamgini sa imi spui daca iti place ceva.

anda, dragute unele modele insa destul de excentrice, se adreseaza unui public destul de restrans.

noki ma bucur sa aud vesti mai bune, ca nu mai are febra si diaree.

dordia, mergi la spital, dupa cum au spus si celelate fete nu e de stat acasa.Sanatate multa!

pisi, de ce asa de mic, e nascut la termen?

Si pe mine ma macina treba cu petrecerea de sambata, am hotarat ca facem acasa, cum nu am timp de gateli voi recurge la un mic bufet..cu tort si ceva dulciurele si gata! In fond petrecerea asta e mai mult pentru noi decat pentru ei.
revin !

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Silvia, eu m-am mutat acasa la noi inapoi, dupa ce ne mutasem temporar la aprtament in septembrie trecut... Cat sa extindem si mansardam aici. Asa ca suntem ACASA!!!

Despre diaree, eu stiu din surse de incredere ca iaurtul e complet contraindicat, ba chiar este cel mai bun in cazurile de constipatie. Ce stii tu, Lavi, are ceva adevar, in sensul ca dupa ce trece diareea complet, in ziua urmatoare e indicat sa-i dai iaurt, pentru ca reface flora intestinala care se cam ofileste pe timp de diaree... Alimente indicate sunt orezul fiert bine, morcovul la fel, marul compot ori copt, branzica de vaci slaba, zeama de la orezul fiert, ceiul de musetel si menta (amebele sunt dezinfectante, se dau si in constipatie in aceeasi masura). Nu dati suc de mar proaspat ori morcov proaspat. Laptele formula ori vaca nu e indicat. Cel de mama e foarte indicat. Ca reteta 100% verificata avem asa: penultima masa (cea de la 18) o lingura-doua de faina coapta la foc mititel, amestecand incontinuu, pana se rumeneste si capata o culoare galben-maronie. O puneti in canuta copilului si adaugati cate putin lapte formula caldut ori chiar numai apa (dar asa are un gust infect!), pana capata consistenta smantanii. Papa copilul cat poate, nu ii dati altceva, ca nu moare de foame. Seara la culcare, ori lapte de mama (cine mai alapteaza) ori ceai de menta cu musetel, eventual cu paine prajita ori biscuiti. A doua zi n-ar trebui sa mai aiba diaree, decat daca e o infectie foarte grava.

Eu va doresc insanatosire grabnica la bebei bolnaviori.

Bogdan azi-noapte a avut si el probleme, a plans incontinuu desi dormea, iar de la 5:30 nu a mai putut respira si tot tusea. Acum vad ca doarme si respira bine, nu a facut inca febra. Am vorbit cu cineva de incredere si o sa-l iau la doftoricit, sa vedem pana maine cum se prezinta.

Banana nu este un aliment greu, decat pentru unii oameni. Pentru alti dimpotriva. Ramane de verificat pe fiecare.

Joy, imi pare rau pentru tine. Sunt coincidente care te marcheaza. Si eu tot de ziua mea de nastere l-am inmormantat pe tata, murise cu doua zile inainte. Iar cand implineam 30 de ani si invitasem o gramada de lume a murit unchiul meu cel mai drag! Asta e viata, pentru noi cei care ramanem e greu!

Aoleu, cand vad ca aveti timp si puteti iesi in oras, prin magazine, ma apuca dorul!

Gandacel 13+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

cami frumoase poze, asa de cald e la tine in casa?( ma refer ca e fara pantalonasi )

bianca , frumos ai spus!

ioana, multumesc

gandacel, sanatate lui bogdanel !

Va place ceva din aceste modele? http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapana2000/detail?.dir=/b368re2&.dnm=d2ebre2.jpg&.src=ph

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Anda, mercic, ma lamurise Feli intre timp.
Roxi, sanatate multa!

Lavi, mai poti face petrecere acasa si cu ceva platouri comandate, asa, ca pt musafiri pretentiosi. SI impaci si capra si varza.
Sa va zis ca ma tot uit dupa ce sa-i iau cadou. Si am vazut un carut pt papusi suuuuper bengos, aveti idee cat costa? 4.7 milioane, nici mai mult nici mai putin Pai io nu am dat atat nici pe al ei.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

quote:
Originally posted by Buluci

Mada, frumoase foc Mirunica, si ce sugestiv le-ai intitulat!
Cum ati gatit pastruga aia?

Madutza, frumoasa mireasa si mai frumoasa mamica!Eu cred ca maternitatea ne face mult mai frumoase!

Noki, si la noi e mare scandal la medicamente, kiar panadolul care are un gust super, dar eu i le dau amestecate cu o linguritza piure de fructe!Ce sa fac? tot in stomac ajung!

Cami, si mie imi place poza pe covorasul de frunze!

Meems, Bic-ulina, Ina....nu mai ziceti nimik, sau asteptati sa se limpezeasca apele!

Ioana, ce sa inteleg , ca te-ai razgindit , deocamdata ptr bb2?

Feliiiiiiiii,Ripley come back! Pe bune, suntem un tot unitar, hai sa raminem in formatia asta cit mai mult timp!Daca te-ai suparat pe cineva, nu inseamna ca nu tre sa mai intri.Intra, lasa persaona in pace, ignora eventual,si poti sa vorbesti cu altele, ca slava Domnului suntem o multime!
Tu, Feli, daca pleci pierdem si bunatate de tatic printre forumiste!
Pupici multiiiiiii de la noi!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gandacel- ceaiul de musetel este laxativ - asta si din stiute si din verificate. De 2-3 ori cand sarah a fost constipata i-am dat musetel si a facut ok dupa el.
La diaree se da ceai de menta doar sau eventual de chimen + anason + menta, ca oricum primele 2 plantutze sunt bune pentru burtika.
Sanatate multa Bogdanelului!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Noah aici sunt.... dilemele/nemultumirile/ciondanelile s-au rezolvat in privat, si ma bucur ca dupa peste un an de DC am reusit sa imi schimb parerea despre anumite persoane, nu ca era rea, dar eram pe dinafara

Multumim celor care s-au interesat de noi, ne-am revenit complet (adik Ana ca eu sunt varza rau de tot), papam bine, dansam, chiuim asa mai ragusit inca dar am scapat de muci 90%.

Multa sanatate celor bolnaviori, sa se faca repede bine

Dordia, sper ca ai dus Stefanelul la spital, sau ca macar e mai bine.

Cu restul fetelor cu bbei bolnaviori am mai vb pe mess.

Despre ciocate, nici mie nu mi-au placut niciodata... dar alea din link ara fte bine, si stiu ca pe picior avantajeaza si dau bine. Poate ma razgandes.... visez la unele rosii, ca poseta nu-mi mai trebuie, am adaptat geanta de laptop la nevoile mele reduse de poseta. Nu am la mine farduri, rujuri, oglinda, pudra, etc. Doar servetele, guma, tigari si eventual ceva bani.... Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza pe la pranz.
Noi nu am avut net asa ca....abia acu vin sa va dau vesti despre noi. Nu am ajuns la spital ca peste noapte...cu somnicul lui de 11 ore s-a cam refacut. Adica dimineatza a mancat vreo 150 ml de ceai de menta cu cereale de orez...si pana acuma nu a facut nici un kk. A facut pipi, e vioi, se joaca, nu e marait si bea f. mult ceai de menta si i-am mai dat si juma de plic de smecta. Se pare ca s-a refacut asa ca...nu m-am mai dus la spital. Astept cu nerabdare primul kk sa vedem cum va fi. Banuiesc ca va fi dupa masa pe care i-o pregatesc...adica orez cu morcov . De foame cred ca va manca si sper sa faca si kk normal.
Va multzumesc mult pentru sfaturi si gandurile bune si as mai vrea sa stiu cum si cand se da Bioticsul. Cred cain cazul nostru se cere si o cura de biotics.

Camelia,Madutza frumoase poze!!!
Cristinamh iti multumesc mult de tot de grija si sa sti ca nu ignor pe nimeni dar dr. meu in astfel de cazuri prefera sa vina acasa decat sa duc copilul la cabinet asa ca il astept cu nerabdare. Eu cred ca a fost sau...este un virus luat chiar de la cabinet vineri cand am fost cu el la control asa ca...d-aia nu ma duc la el. Il astept sa vina azi sa vad ce imi zice. In functie de asta o sa ii fac sau nu copro. Multumesc inca o data ca ma bati la cap si sa sti ca nu te ignor si nici nu zic ca fac ce vreau. Pur si simplu v-am urmat sfaturile voastre si ale dr. si Slava Domnului copilul e muuult mai bine acuma. D-aia nu are sens sa fug la spital si astept dr.linistita; daca copilul nu isi revenea eram de aseara la V.Babes

Anda iti multumesc si tie pt mustruluiala si...dr. e pe drum. va zic apoi ce mi-a zis!

Felicia ce ai patit??? E nu vreau sa nu mai intri plssss. Vreau sa imi zici de Biotics si de multe altele plus ca vreau sa stiu si de nor'mea. Bine intzeles ca exista telefonul ca de mine nu scapi!

Si acum veste buna....ca tot scriu la mesajul asta de o ora:
A facut fi'miu un kk normaaaallll si frumos mirositor

Trimit mesajul si revin!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Bine mey fetelor cum ma supar si plec ca nu imi place ambianta deveniti de gasca si incepeti sa deschideti subiecte de discutie faine. Zau asa, spuneti-mi ca asta asteptati de fapt sa imi fac valiza
Deci subiectul cizme ma intereseaza si pe mine, insa eu nu sunt genul trendy ci aleg doar ce imi sta bine, nu de alta dar cu blugi stramti si ciocate de cowboy la 1m jumate al meu as arata ca la circ.
Dar problema mea e ca nu pot sa ma decid nici la culoare nici la forma, ca imi plac o gramada.

Acum caut idei de meniuri aniversare 1 an. Lavi daca gasesc ceva interesant iti lansez un mail.

Ce bine ca avem vesti bune de la bebeii bolnaviori. Sa o tina tot asa.

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput