Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gata fetele! Acum ca Stefan e mai bine adica face kk normal vreau sa va multzumesc tututror ca m-ati suportat cu vaicarelile mele. M-ati ajutat enorm si chiar daca nu m-am dus la spital....am vb in permanentza cu dr care azi vine sa il vada. Deci...nu sunt total inconstienta. pb e ca copilul avea starea generala f. buna si daca diareea nu inceta fiti sigure ca acuma va povesteam cum a fost la spital dar....nu a fost cazul.

va pup si va multzumesc mult de tot la toate pt tot suportul si toate bataile la cap. Mi-au fost de maaare folos.

Acuma imi ziceti si mie cum fac cu Bioticsul????Feliciaaaaaaaaaaaa

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ca veni vba de meniuri de petrecere, eu am incropit unul, noi vom fi doar cei apropiati, adik 15 (+ 2 nepotii mei si 1 fiica nasilor). Va fi bufet rece... dar bogat.

oua umplute
salata de ciuperci (inventez o reteta fatra maioneza)
rulouri de sunca cu pasta de hrean si branza
pastravi prajiti
salata de morcov, telina, usturoi
chiftelute
salata de ciolan afumat (sau limba) cu maioneza
cotlet de porc friptura
pulpe de pui friptura
platou mezeluri
platou branzeturi
muraturi
verdeturi
saleuri
2 feluri de rulade (alea le comand)
salata de cartofi cu cas si oua si smantana
tzatziki
prajituri
tort
si multa beutura (aia e scumpaaaaa! rau ca deh, ne snobim rareori)

Dordia, ma bucur de vestile bune!

Alinush, vad ca deodata ne-am "dezsuparat" - ca sa inventez si eu cuvinte la subiect ca Anda :))

Feliiii.... nu se poate! hai inapoi!Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Roxi super modelele, dar asa cum scriam intr-un mesaj anterior, cizmele pentru mine nu sunt bune ca am gambele groase si deci arat ca o balena incorsetata in cizme... Deci raman la pantofi si ghete
Apropo sunt ceva productie proprie?
Dordia si Ripley excelente vesti, bine mai putin cu starea de sanatatea lui Ripley,dar trece si aia.
Parca Tania mai avea probleme cu copilul,nu?
Incerc sa imi storc creierii care bebe mai era bolnav dar nu mai imi vine nimeni in minte, sper ca toti sunt bine.
Roxiapropo cum ti s-a parut doctorita Katona? S-a confirmat diagnosticul ei cu piciorusul Alexiei? Daca ai mai scris scuze, poate nu am fost pe faza. Ma gandeam sa o am de rezerva pe acesta doctorita, pentru cazurile cand doctorita mea dispare ca magarul in ceata, ceea ce se intampla extrem de des si intotdeauna cand am nevoie de ea. M-ar interesa opinia ta referitoare la dc. Katona.
Hai va pup ca am scris azi cat pentru 1 luna!
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Multumesc de mesaje, stati linistite, voi reveni in curand. Deocamdata ma axez asupra altor activitati.
Ma gasiti pe mess.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Am uitat sa va zic ca am facut branza de vaci in casa (nu calcica, numai din lapte) si a iesit miam, miam, nu se compara cu cea din comert. Asa ca ma profilez pe cea facuta in casa. Ca la iaurt am devenit experta, deja.

Intrebari:
1. voi ii culcati pe bb dupa ce le dati sa manance. Adica, de ex la pranz dupa ce le-ati dat de mancare ii puneti imediat la nani? Ma intereseaza, ca io stiu vorba aia, ca nu-i bine sa te culci cu burta plina. Maria mea doarme cel mai bine cu burta plina, dar ma tot mustruluieste George ca nu-i bine sa o pun imediat la nani. Cu lapticul e altceva, ca ala e lichid si nu are a face nimic rau.
2. cele care le-ati dat deja papanasi sau paste facute la cuptor cu ou, le-ati dat in aceesi zi in care le-ati dat si carne? Adica mai e valabila treaba aia cu ou si carne date in zile diferite?

Iupiiiii, pt kk lui Stefanel!
Dordia, poti imparti pliculetul de biotics in doua ture si-l dai dimineata si seara. Il dizolvi in lapte, SIlvia, ne-a spus odata de ce e bine asa.

Tania, daca poti si vrei, incearca sa-l alaptezi pe Stefanel si in timpul zilei, se reface mult mai repede la burtica. SI raceala i-a trecut Mariei mai repede ca am insistat f mult cu alaptatul. Nu-i panaceu universal, dar ajuta mult, m-am convins.

Alinuuuuuuush, nu trimiti si tu poze pt ultimele albume din panoul de onoare? Ca e cam gol fara missa!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hai ca scriu din nou. a nu stiu cata oara pe ziua de azi, ca na, acum sa va plictisiti de mine....
Mama-mama Ripley ce meniu bogat. Il faci singura pe tot?
Cand vad atatea gospodine imi vine sa ma ascund si sa nu mai ies pana nu invat o carte de bucate pe de rost.
Eu sunt varza la capitolul asta. Sotul meu inca mai spera ca daca creste copilul si va trebui sa ii gatesc mai pupa si el hrana calda acasa, alta decat cea pe care si-o prepara singur. Nu vreau sa ii spulber visele, dar la talentul si vointa mea ramane la sandvisuri si cereale pana la pensie.
Maihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ripley, am copiat menu-ul, ce bine ca-i gata facut!!!
Daca vreti praji bune si testate, mergeti la capitolul bucatareala de pe DC, la Deserturile Nataliei si va inspirati de acolo. EU am testat ceva retete, oau, o minune. Sunt persoane talentate rau la prajituri

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ioana ca sa iti raspund ( ca de multe ori vroiam sa o fac si nu reuseam), da si noi dormim cel mai bine cu burta plina. Pai normal, ce tu dupa ce mananci bine nu simti nevoia sa tragi un pui de somn? La servici de ex
Noi dupa ce papam adormim cam in 10-15 min ca ne mai fataim un pic inainte.

Oare tu ziceai ca ai cumparat un scaun de masa care se transforma in masuta si scaunel separat?

Tu zici de panoul de onoare de care se ocupa Cristinamh? Uf, am pierdut sirul cu supararile astea

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ruladele le comand la o tanti (asa cum am scris), pastravii mi-i prajeste mama, dc nu am timp prajeste chiftelutzele da' maglavaisul il fac eu.... cu tzatziki mai vad dc il fac eu sau mama. Dar in rest.... eu tot, fac cu drag. Daca nu aveam chef nu faceam, dar simt nevoia sa pregatesc eu Pishpoacei mele aniversarea asta speciala.

De gatit nu o (mai) fac fte des ca nu mancam si se risipeste (traiasca mezelurile! - total nesanatos, nu ma certa Lavi!), dar o ciorba este la noi intotdeauna, sambetele si dumincile prajim pe terasa diverse pe gratarul electric, cand avem musafiri ma storc si zbat toata sa fie de toate si bune, de cand ajung musafirii eu nici nu beau un pahar de teama sa nu cad lata de oboseala :)) Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ioana, multumesc de urari si sfat. Din pacate eu ziua nu-l pot alapta ca nu vrea sa stea. S-a invatat numai noaptea, adormit.

Multumesc si eu de "multele" urari de sanatate pe care le-am primit pentru Stefan. Se pare ca sunt, intr-adevar, lucruri mai importante de discutat pe aici. Sper sa nu se atace nimeni, pentru ca nu vizez pe nimeni personal. Doar ca m-am sintit destul de singura in aventura asta cu copil bolnavior. Poate ca problemele altor bebelusi au parut sau chiar sunt mai grave

V-am pupat

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Mergi la inceput