Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 12

Morgano spune:
Morgano spune:
 Cuscra, ce bine te inteleg, asa m-am simtit si eu sambata si duminica.... Las' ca suntem noi langa tine, chiar daca nu aici 
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

ioana_77 spune:
ioana_77 spune:
 Da, Alinush si pe mine ma ia o lene maaaaare dupa ce mananc si mi se face somn. Dar nu stiu dace f sanatos.
Da, eu am cumparat scaunul cu pricina, e super,din lemn si are o utilitate mai indelungata. EU nu ii luasem inca de niciun fel, asa ca m-am gandit pe termen mai lung.
Da, da, da, de panou e vorba!!!!!
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Noki_Lara spune:
Noki_Lara spune:
 Taniutzule scump - nu fii popandau rasa amarat...
Imi dau auto-quote: "Tania, sa ne luam de manutze cu bolile plozilor. sanatate multa Stefnutzului", de la scutecul trecut, pagina 20. Tot in acel scutec ti-a mai raspuns si Bianca-Mo.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si  www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Morgano spune:
Morgano spune:
 Mentiune: prajiturile si tortul le comand la aceeasi cofetarie de ani buni, nu-mi plac si nu ma pricep sa fac.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Noki_Lara spune:
Noki_Lara spune:
 Iona- la mine ora de nani la sarah variaza: de dimineatzo-pranz doarme variabil, depinde cand se scola, dar cam o ora-max o ora jumate. Undeva pana in ora 14. Apoi papa la 14.30 si iar nani de pe la 15-15.30-16, in functie de ora la care s-a sculat, calculez cam 2 ore minim sa fie pana s-o culc iar.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si  www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

ioana_77 spune:
ioana_77 spune:
 mai, io nu mi-s o persoana organizata deloc, de-aia nu reusesc sa raspund la toata lumea. Invatati-ma si pe mine cum faceti sa raspundeti la n chestii, adica de pe paginile din urma, fara sa notati pe hartie. Sau asa faceti.
Tania, de-aia am intarziat cu gandurile scrise, te cred ca esti necajita.
Ilenutzaaaaaaaaa, tot HBO gratis? lasa ca te saturi, ca dupa o luna incep sa se repete filmele. Io platesc de un an la el si nu l-am scos pt simplul motiv ca trebuie sa platesc ca sa fac treaba asta.
Mihaelutat, problema cu gambele groase o am si eu, dar se gasesc modele de ghete trei sferturi si vin tare bine, eu asa mi-am gasit. Trebuie numai sa probezi sa vezi ce ti s-ar potrivi.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

anda77 spune:
anda77 spune:
 tania,  io m-am gandit la stefanut, se pune? chiar ma gandeam si dk cunostiinta medic de care povesteai este cunostiinta comuna. dar atata m-am gandit ca am uitat si sa scriu:)) acum cum se simte?
 acum cum se simte?
ilenutza, la ce cablu esti tu? poate aflu ca la rcs se da de-o luna hbo gratis si io n-am stiut:)))))))))))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mihaelutat spune:
Mihaelutat spune:
 Hai ca scriu din nou sa verific daca se vad pozele cu Mihai, aka Dn TITI.
Ca na daca chef de munca nu am ma invrednicesc cu albume pe net.
album dn Titi

Noki_Lara spune:
Noki_Lara spune:
 Ioana, hai ca ti-am stalcit numele adineauri...scuze!
No, iti raspund aicea ca autoare de pacinte kilometrice: initial scriam pe o foaie de hartie, apoi m-am luminat - a se citi  ca mi s-au terminat hartiutele alea mici de hartie si pana sa cumpar mi-a venit ideea geniala - deschid in paralel 2 pagini cu bebelusii nostri. Pe una dau "raspunde subiect" si bag raspunsurile, pe cealalta citesc. Simplu, nu? Si mai ales eficient!!! Doar nu credea cineva ca tin minte toate lucrurile cu lux de amanunte...ehehe, as fi vrut io!
Ando - daca e la RCS, permiti un dat cu capul de peretzi sincron?  Nu ca as avea io timpo-pasiune pentru Tv, dar daca e gratis, domne....
Nu ca as avea io timpo-pasiune pentru Tv, dar daca e gratis, domne....
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah

bb_alinus spune:
bb_alinus spune:
 Taniutza draga, uite ai dreptate de ex sa fii suparata pe mine ca nu ti-am vazut postarea, de fapt ai scris chiar cand ma apucasera pe mine supararile pe aici. Insa m-am intors la scutecul trecut sa citesc si sa stii ca am vazut multe reactii ale fetelor la adresa voastra: Lavi, Noki, Bianca, Silvia,asta doar asa la o prima vedere.
Sper ca Stefanelul e mai bine si te rog sa nu intri si tu in tura suparatelor.
Poze vesele de sub cuptor
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii