Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 13

anda77 spune:
anda77 spune:
 mi-a zis feli acum ca da, la rcs e de-o luna:))))))))) io n-am stiut ca nu scrie  nicaieri: cautati noi frecvente!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

bb_alinus spune:
bb_alinus spune:
 Am gasit aici o prajitura sub forma de trenulet pe care o mamica a facut-o la aniversarea de 1 an si cica a avut un succes imens printre copilasi. Si se face usor, zice tot ea:)
www.linternaute.com/femmes/cuisine/recette/304498/1397439772/amour_de_petit_train_d_anniversaire.shtml" target="_blank">Tort in forma de trenulet
Poze vesele de sub cuptor
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

anda77 spune:
anda77 spune:
 noki, vb.lui caragiale (partial), dk e gratis, macar sa stim si noi!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Noki_Lara spune:
Noki_Lara spune:
 Alinush- hi hi hi..deci si voi facetzi potlogarii cu gramada!

Tanti Mihaela-vecina- slaba oferta publicitara de poze...ia sa-ti mai alimentez io contul...ca am garla de poze cu voi!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si  www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Gandacel spune:
Gandacel spune:
 Noki, pentru tine:
http://tratamente.naturale.din.plante.alb.ro/Musetelul%20(Matricaria%20chamomilla).html
Poti sa dai cautare si gasesti o mie de explicatii, asta e doar una dintre ele. Si despre menta la fel.
Mai, eu ca si Feli, ma duc la treburi importante, ca ma asteapta sacii de desfacut si sa ma joc putin cu mucosul de Bogdan.
Va pup.
Gandacel  13+ si Bogdanel (14.11.2005)
 13+ si Bogdanel (14.11.2005)

catutza spune:
catutza spune:
 Salutare!
Am revenit si yo . Am avut probleme cu netul, acum citesc din urma.
. Am avut probleme cu netul, acum citesc din urma.
Va pupam si speram sa fiti cu totii bine.
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mihaelutat spune:
Mihaelutat spune:
 Baga vecina, baga ca eu sunt noua in ale pozelor, da ma specializez eu.
Deci astazi declar ziua inchisa pentru munca, nu ca as fi deschis-o cumva, si liber la forum. Nu stiu cand ma mai intalnesc cu o astfel de zi deci bag la greu pe Dc.
Nu stiu cand ma mai intalnesc cu o astfel de zi deci bag la greu pe Dc.
Hai ca mai stau 5 minute si mai bag eu un mesaj.
Va pup
 Mihaela
album dn Titi

silvia_d spune:
silvia_d spune:
 ripley,de acord cu tine la ce port in geanta:mie-mi plac alea mari,gen VINTAGE,in care car juma'de casa in ele;tot asha,nici eu nu ma omor dupa cosmetice,imi plac cele de calitate,si sa fie cat mai invizibile,etc:in skimb,nu plec NICIODATA fara pix,tigari,mobil,bani,pampersi(heheheh) si ziar,sa fac sudoku si rebus in parc;
ma bucur ca situatia se-nvioreaza si mai ma bucur inka o data ca mai vb si de altceva in afara de kktei(e o gluma,mai tii mine Pisi,cam pe subiectul asta a-nceput odiseea ta aci,cu noi!)
felicio,cand oi veni acolo la tine in militari si ti-oi da un laboi de-a lu'Stef in poponet(apropos,poarta 23!! )...revino-ti,kiar tu,brutus?pacifista forumului?ia posteaza colea un mesaj,sa vad ca ti-a trecut!!
)...revino-ti,kiar tu,brutus?pacifista forumului?ia posteaza colea un mesaj,sa vad ca ti-a trecut!!

roxisialexia spune:
roxisialexia spune:
 alina....e superba amely!!! 
SI TORTULETUL E FOARTE DRAGUT! Cine se pricepe ca eu nu ma bag, ca dau foc la bucatarie, sau ard vasele.
mihaela, ce grasanel frumos ai 
Productia nu e proprie,( nu am fabrica  ), lucrez in acest domeniu.
), lucrez in acest domeniu.
Daca te intereseaza ceva spune-mi pe mess.
Vad atatea modele de incaltaminte ca nici nu mai stiu ce imi place si ce nu.Si culmea, tot eu nu am cu ce sa ma incalt.
ripley, mama ce meniu bogat, vin si eu....ma primesti?? 
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

silvia_d spune:
silvia_d spune:
 mihaelutzat-si eu sunt la fel cu gatitul;hrana rece si rece si iar rece;noroc cu femeia-n casa,ca ne face mancarea si ne face kiar si mamaliga sa mancam cu ciulama de ciuperci;zice:pai n-o faci tu cand vine buba?eu:cum sa fac eu mamaliga?

de parca ma pusese sa extrag radical de ordinul 3 din 402355396896...
buba s-a-nvatat saracu',e-asha un baiat bun,c-am inteles ca multi barbati sunt indragostiti de femeile care gatesc bine(sau ceva de genu'asta!!);eu la partea artistica sunt 0 barat si-mpuscat!si-am mai zis-o acum un miliard de ani,prin cretacic,ca nici mancarea nu ma tenteaza,ma refer la specialitati...poa'sa fie si biscuite simplu cu miere,daca mi-e pofta de ceva dulce;
taniuk-bombonuk,eu kiar vreau sa stiu ce face Stefanel-balaurel,cre-ca atunci gluma mea cu kiwi n-a fost tocmai ok,cu stef cu febra de 40 grade...sa nu te superi!