Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

catuta,bine-ai revenit;dar in afara de net-care-nu-merge,ati mai fost undeva,de-ati lipsit atata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

roxi, ziceai ca pui nu stiu ce imagini. unde in domeniu lucrezi? ce model s-o intereseze pe mihaela si pe mine nu? dupa cum vezi n-am inteles nimic din subiect, dar miros ceva cumparaturi. si dk e rost de cumparaturi, io-s aici!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

anda, am pus un link mai devreme.
Uite :incaltari...nu sunt extravagante ca alea din link-ul dat de tine, dar de zi cu zi mai merg.
Ce zici?

Si vorba mihaelei am un chef de munca azi de mai bine nu, nu ma simt deloc bine iar tusesc si stranut de mama focului.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

roxi, cat costa asta?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapana2000/detail?.dir=/b368re2&.dnm=8d85re2.jpg&.src=ph
uite mama di tutti, ciocata anului, adicatelea toc de ciocata si bot rotunjit, spre asta se duc designerii am vazut.
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

roxi,zici ca nici tu nu le ai cu mancarik gatita?ei,ce bine ma simt...cand vad ce gatesc fetele astea pe-aci,m-apuca ...nu-sh ce m-apuca...ma simt mica mica mititica...asta e,nu-mi place deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by anda77

roxi, cat costa asta?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapana2000/detail?.dir=/b368re2&.dnm=8d85re2.jpg&.src=ph
uite mama di tutti, ciocata anului, adicatelea toc de ciocata si bot rotunjit, spre asta se duc designerii am vazut.
mami de poet(09.12.2005)

ti-am trimis un e-mail!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ma intrebam de ce nu-mi scrie tastaura...evident, pentru ca a scos-o Sarah din spatele PC-ului.

Asa...jurnal de bord: muci inca avem, de tusit tusim, febra ioc, dar vestea buna e ca a papat ceva-ceva la pranz, cam jumate de castron de pui cu morcovi, orez, cartof si conopida. Adica un amalgam de legume, dintre care unele anti-kkre, altele din contra.

Dupa-amiaza am facultate, laboratorde info, ehehehe..Maria Alexia, mai stii? Chiar, pe unde mai bantui?????Pe Sarah o las la mama, sa-l eliberez pe Adila de sub jugul fascist.Ieri a fost baiat de un milion, ca a stat cu mine si m-a ajutat mult cu sarah.

Roxi- suuuper cizmele. Baga o lista de preturi.

Mai Ripley- pai nu pot sa aterizez io ca din intamplare fix la petrecere?

EDIT: NU MA UITATI CU RETETE DE LUAT PISHU PENTRU UROCULTURA! PLEEEEEEEEEASE!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

cineva ne tot da un vot de blam pe-aci;kiar asha,te simti mai putin frustrat(a),asta care ne dai o steluta??hehehhee,mor de ras...din partea mea,poti sa dai si juma'de steluta...vorba lu'bic:etee,fleoshc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

asta cu votu creca e suparata aia de ne-a facut cu ou si otet ca pierde vremea cu noi

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

RIPLEY, SUPER MENIU !sa nu te trezesti la petrecere cu toata trupa... eu ajung prima...glumesc, desigur!
CE bine ca discutati si despre lucruri placute, din pacate parca tot mai multe probleme de sanatate apar! sa speram ca vom avea o perioada mai buna...
am reusit , in sfarsit sa pun poze in contul comun, pt cine are timp si chef...
ROXI,super cizmele...
Dordia, ce bine ca si-a revenit puiul!
Tania, e mai bine Stefan?

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput