Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buluci, Ioana, Anda, Dordia, Roxana, multumesc dragelor pentru aprecierile la adresa mezinei! Poate gasesc vreun petitor ...
Roxana, cand i-am facut poza fara pantalonasi era intr-adevar o zi foarte insorita (1.10.06) iar cand e foarte soare afara la mine se incalzeste instant de n-am nevoie nici de centrala! Atunci o scapasem dupa ce o schimbasem; dupa ce i-am pus pampersii ea tusti, si eu am pozat-o !!!
Roxana, superbe incaltarile alea ! Si mie imi plac tot alea care ii plac Andei...imi trimiti si mie un mail cu pretul?
Ripley, super meniul ! Bine ca ai ajutoare !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

quote:
Originally posted by simona dragusin

MADAU,ai o papusica de fata!
De altfel are cu cine semana!

Vazind fotografiile cu Miruna mi-am adus aminte ca vroiam sa va spun ceva.
Daca vedeti vreodata o fetita cu caciulita smulsa ,descheiata la nasturi sau fermoar,cu o soseta sau papucel lipsa si plina de pufuleti,biscuiti sau resturi de piinica pina in sprincene....sa stiti ca-i fata mea!

Ca am reusit in sfirsit sa o tin in carut dar cu acest compromis.
Daca ne-ati vedea...ne plimbam pe stradute mai laturalnice sa nu ne intilnim cu vecinii!!!
Apoi ne curatam,ne imbracam si continuam a doua jum a plimbarii pe jos.

DA e clar ca la iarna ii lipesc caciulita cu scoci,ca alta varianta n-am gasit!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

salut

Maiii Simona, da' simpatica mai esti

Sa va zicem si de noi. Vineri era Alex iar plina de muci si stranuta de mama focului, da' cu ospamox s-a pus repede pe picioare.

Si cu muci cu tot, ne-am urcat in masina, vineri, tot familionul si am evadat la Sinaia, dar de innoptat am innoptat in Buzau la niste rude. Unde vremea era mortala si au disparut mucisorii ca prin farmec. Duminica seara ne-am intors franti de oboseala, da' cu un zambet laaaarrg.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Na, ca a adormit si viermele meu.
Bianca, vazui pozele cu dintosu' si gospodinul lui mama - cum mai uda el florile din casa
L-am vazut si pe Mihaiu' zambaret al Mihaelei.
Simona, vrem poze!!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Ioana,eu de-obicei il adorm inainte de masa, ca daca-I obosit nu maninca cu pofta, si incerc sa fiu gata cu papa , imediat ce se trezeste, ca daca-I dau timp sa se desmeticeasca, l-apuca damblalele, vrea jos din scaunel, imi intoarce capul, da oki peste cap.Dupa ce papa, mai rezista putin in scaunel, doar ce am timp sa spal blenderul si vasele!
Eu i-am dat papanasi , kiar daca a fost in aceeasi zi cu carnita, in skimb am tinut cont sa nu-I dau mai mult de un ou pe saptamina!

BBalinush, nici eu nu-s fan ciocate, din acelasi motiv: am 1.62, iar cind ma vad cu barcile alea in picioare zici ca-s motanul incaltzat!
Cu reteta de tort trenuletz, ne-ai pus la incercare cu franceza?Eu nu prea mai stiu, o vorbeam ff bine inainte sa incep zilnic cu engleza, iar acum tare ma bate gindul sa merg la ambasada franceza ptr niste cursuri!
Ripley, ce-I ala “tzatziki”, (oare am scris correct?)
Tania, de cind ai spus de Stefanel cu febra, cine se trezeste peste noapte sa-l verifice pe Simon?
Simona, ce-am mai ras! Dar stii, mie imi place cind Simon molfaie ceva si se murdareste, caci cu mare pofta savureaza de unul singur!
Tot Ioana:eu, ca sa nu uit si sa raspund cit de cit in ordine, imi deskid un Word Document, care -mi sta pe desktop,si cind vreau sa raspund il deskid in paralel cu dc, dar cred ca-i mai avantajos ca Noki, caci poti insera emotioanele,La mine e mai naspa, ca dupa ce dau copy, paste tre sa recitesc ce-am scris si sa-mi selectez emotioanele potrivite!

Ma inscriu si eu rpd, in sezonul kk-ciosilor , pina nu se inkide!Avem un kk cam moale si puteeeeeeeeee, sunt niste firisoare pe-acolo, dar nu stiu sa fac diferenta intre cele de banana si singe!Nu face des, doar 1-2 pe zi, dar ma sperie mirosul asta!Imi vine sa urlu, ca abia ne revenisem dupa furazolidon+metronidazol!
Asa ca , va trebui sa fug la laborator!

Eu zic ca a prins bine rafuiala de pe dc, ca acum toata lumea citeste cu atentie ce se scrie si suntem mai prompte cu raspunsurile!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

ola gagici!!

am tare de recuperat din urma, netu merge ca un kkt, nu ca-i firma proasta da face tati niste downloaduri de m-a rupt banda...

mey voi vreti sa ma bagati la divort? ma uitam si eu cu limba scoasa de placere la cizmele din post-ul lui roxi si a intrat sotzu in fibrilatie....roxi, pls, preturi si unde!!

simona, pai vad ca patricia are aceleasi apucaturi de plimbare ca fi-miu, ne incuscrim mey? macar nu o sa zbiere unul la celalalt ca uite, esti plin de biscuiti etc etc..

ripley, vreau si eu reteta la salata aia cu ciolan...plsss

vad ca citesc, citesc si multe chestii s-au epuizat deja, asa ca mai bine nu mai zik nimic, astept poll-uri noi

multa sanatate, rabdare si "sa va faceti bine!!! fetelor, stiti voi care !!!

razvanosu e mai bine, nema muci, nema raguseala, s-a dres si la burtica. acum doar sa iasa odata criminalii aia de dintosi!!

pupam toata gasca.

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

ce faceti,suratelor?acu'cand am si eu timp,ca-i socrella,e cam liniste pe dc?????vreau mai multa vorbaraie...

Mergi la inceput

mama,am vazut si eu ciocatele alea,si nu sunt numai ciocate,parca am vazut si cizmulite-cat costaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???????????????????????????vreau si euuuuuuuuuuuu!

Mergi la inceput

nu cred sa fie sange,Bulucico!Sangele brun e din tubul digestiv superior,ca a apucat deja sa se oxideze,iar sangele proaspat ar arata a are o rana ceva,gen hemoroid,eu le exclud pe ambele;fa-i o coprocultura!si daca zici tu ca miroase,si ca face cam tot timpul molicel,eu banui o infestare masiva cu lamblii(sau giardia),niste paraziti care stau in canalul coledoc!
se depisteaza relativ greu,si la fel de greu se scapa pe ei;se spune ca practic,toata populatia globului are giardia(mai mult sau mai putin manifest),dar ai grija la apa!da-i apa plata,sau daca-i dai de la robinet,fierbe-i-o bine inainte!aaa,si apropos,cu metronidazol ar fi tb sa scapi de-o eventuala infestare!
dar,repet,nu cred ca e sange ceea ce-ai vazut tu!
dizenterie nu prea mai face nimeni(edit:ma refer la lumea civilizata,curata...etc))iar de difterie a facut vaccin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

intrebare intrebatoare si incuietoare

fetele care stati la etaje superioare (eu stau la 9) aveti caldura????

eu nu am, dar pe la et 1-4 cica ar fi de aseara. am aerisit caloriferele.

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!!

Mergi la inceput