Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

quote:
Originally posted by pisi-si-boscu

Tocmai a nascut o colega de-a mea la Giulesti, o fetita de 930 g !!!!

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Si de ce trebuia sa ne informezi si pe nooooooi????????

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buluci, tztziki este un soi de sos de provenienta greceasca care se prepara simplu: in niste iaurt trantesti niste castraveti (proaspeti nu murati)-taiati bucatele mici, niste marar-tot marunt, niste usturoi tocat marunt si niste piper. asa fac io , altii pun putin ulei si niste sare in loc de piper. Sosul asta merge brici la peste, la gustari (mezeluri), la mai multe

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mai, am vazut eu ca s-a cam ciondanit lumea pe-aici.
Am citit si ca s-au cam adunat bebelusii bolnavi pe-aici.
Sper ca lumea sa faca pace si bebelusii sa sa se insanatoseasca grabnic.

Ina, imi pare rau sa aud de problemele tale. Sper sa fie bine pina la urma. Iar punctul meu de vedere legat de soacra este ca sanatatea bebelusului e cea mai importanta si ca daca pentru asta trebuie sa faci pactul cu diavolul... eu l-as face. La urma urmelor, nu poate sa fie ea, socrela, chiar atit de insuportabila. In fond, daca-ti place de fiu-su, trebuie sa exista ceva care sa-ti placa si la ea.
Despre monet, nu mai stiu nimic. Si mie mi-e dor de ea si o sa incerc sa o sun zilele astea.

In alta ordine de idei, eu i-am dat Smarandei ou intreg si a facut alergie. Va trebuie sa mai astept.
Nu mai vrea sa manince DECIT cu mina. Cind imi intrasem asa de bine in rutina cu mincarea pasata, hop, tre' sa schimb.
Azi noapte si acumd oua nopti s-a trezit la 4.30 a.m. si a plins de mama focului. De fiecare data am incercat sa o adorm fara sa-i dau sa suga si n-am reusit. De fiecare data a adormit doar la sin si tot acolo stau cu teama ca asta nu sa dezvolte intr-un obicei. Ma gindesc ca fie n-a mincat suficient in timpul zilei, fie n-a dormit destul. Offf.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

Buluci, tzatziki vine de la greci si e un sos de smantana sau iaurt pus peste usturoi ras si castraveti,cel putin la mine in bucatarie asa a ajuns reteta...acum chiar sunt curioasa cum e la altii..
Ioana, n-a fost sa fie fata, dar e harnic...
haide !
noapte frumoasa si usoara tuturor!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

Anda, gand la gand... mie mi-a facut pofta...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Rideti voi dar chiar asa arata fata mea la plimbari!
Si azi de ex am intrat mai devreme in casa pt ca si-a scos caciula si nu o mai vroia neam...Si la cit de frig era,m-am enervat si i-am spus ca mai iesim la primavara,cind o da firu ierbii!

ADDYA,de strigat unu la altul nu-i problema,sa nu se bata pe biscuitii...ca Patricia nu da la nimeni..

Eu fac tzatziki cu cremosso si ulei de masline.

BIC am citit chiar azi la "40 cu+ sau -" despre vindecarea alergiilor cu kefir.Ma interesa pt prietena mea care i-a dat pe la 7 luni albus fetitei ei si pina acum(1an si 4 luni) a ramas tot alergica.
Si am inteles ca se reintroduce incorporat in mincare(galusti,budinca),nu fiert si servit ca atare.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsurile ref. la cereale.Pupice!

eu sunt la UPC- astral si nu am sanse sa le vad de 2 ori ca nu am timp chiar asa.

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Ioana, Bianca, eu faceam TZAtiki asta, de cind m-am maritat, dar nu stiam ca asa il cheama, stiam denumirea arabeasca "giagic"!Si mie imi place la nebunie!

Silvia, si io aflasem ca ar fi trebuit sa scapam de o eventuala lambliaza cu metronidazolul, de-asta ma tot intreb de unde mirosul asta, de-mi trezeste vecinii!Deci tot va trebui o copro!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Madutza, ,nu prea-s lustruite cizmele alea, le-ai insirat de zici ca-l astepti pe Mos Nicolae!

Poze

Mergi la inceput

Ilenutza, daca tot te-am prins, fa-mi si mie un ticker de-ala cu virsta lui Simon, ca io n-am reusit!si trimite-mi si mie linkul!
Daca poti, binenteles!

Poze

Mergi la inceput