Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asa deci, va invit sa vedeti poze noi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Eu sunt foarte racita, am intrat doar sa va salut si sa doresc multa multa sanatate bebelusilor bolnaviori, sa va faceti bine curand.

diana, La multi ani! sa ai parte de o viata frumoasa plina de realizari.[floare]

noki, schimba neaparat apa pentru dilutie cu mucilagiu si ca papa, eu i-am dat Alexiei- supa de radacinoase, orez cu morcovi, branza cu banana, si orez cu mar copt( spre uimirea mea, a fost cea mai agreata mancare)si poti sa ii dai un bat de stiks( curatat de sare) il rupi in bucati mici, sa vezi ce o sa ii placa.si daca mai face moale da-i si saruri de la humana.Si nu in ultimul rand, exact ce a spus ela, un suc foarte bun este cel de la hipp- numit hipp ors.

madau, frumoase poze, ai o printesa frumoasa!

gandacel, si felicitari pentru bogdanel, maine poimaine aleraga, sa te tii atunci!

ripley, sunteti mai bine?

feli multumim pentru link-uri!

anda, am vazut filmul cu nichita manacand si aruncand jucariile pe jos, parca o vad pe fii-mea.A inceput sa isi tina bibele? Ce l-a mai invatat bona?

imi cer scuze ca nu pot sa mai raspund, ma omoara racela asta.Sper sa nu o transmit si alexiei, am aminat si vaccinul din acest motiv.
SA ne auzim cu bine.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mama, MADA, ce poze reusite! Oricum, dupa mine, cea ma tare e cea cu "freza inainte" . Cum reuseste, mai, sa-i stea asa? O dai cu un gel special?

LAVI, eu contez mult pe sfaturile tale, vin din experienta - si stiu ca nu una usoara - si normal ca fiecare are capacitatea sa discearna daca la aplica in propriul caz sau nu. Nu zice nimeni ca sunt litera de lege si de-aia se si numesc "sfaturi" si nu "recomandari sau indicatii medicale". Eu le-as spune sfaturi prietenesti si ma bucur ca pe forum exista astfel de persoane, care pot sa le dea, altfel, recunosc, ar fi multe subiecte destul de aride, de genul "ce mai faci?" - "bine."

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ptiu, ce fotogenica e miruna!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Am mai ,,bagat'' un ochi inainte sa inchid calc. si vazui pozele Mirunei ..Madau ,e tare rau normea ,super misto pozele , de la mine si de la fi'miu!

Fetelor ,va rog eu ,nu va mai ,,intepati'' ,suparati ,ca n-are rost ,fiecare zice ce vrea ,ce stie ,daca vrem le luam de bune daca nu ,nu ,ce rost are sa contrazicem si sa dam tonul la discutii ,..eu n-am sa ma supar niciodata pe nimeni ,intru aici sa ma delectez ,nu sa-mi fac nervi ,va rog mult ,nu mai fiti suparate !!

Sanatate multa inca o data bb-ilor bolnaviori !!

Somn usor la toata lumea ,am fugit la culcare!

By the way ,am pus acum citeva zile poze de la nunta ,pentru cine vrea sa ma vaza tinerica si supla ,sint la semnatura:))

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor....sunt trista. Stefan a facut diarie in continuare. De fapt....a facut kk asa omleta cum facea cand era mic si cu acelasi miros. Adica de acrisor. De mancat nu a mancat inainte de nani decat cateva inghitituri de ceai de menta cu cereale de orez ca nu aveau un gust bun asa ca nu a vrut si a plans pana a adormit. Maine daca nu se intremeaza de tot fug la Babes ca imi e frica de deshidratare. I-am dat eu ceai de menta dar...totusi imi e frica. Asa ca...maine daca nu vin cu vesti bune ma duc la Spital. E a doua zi de diarie si....nu stiu ce sa zic. Dupa ce i-am dat orez cu banana mi-a facut kk de 5 ori in 5 ore. Asa ca....maine va papa orez cu morcov si atat. Fara alte adaugiri.
Imi pare rau ca va dau vesti proaste dar...mi-a venit si mie randul sa ma vaicaresc si sa gasesc sprijin in postarile voastre. Asa ca va rog eu nu va mai certati ca nu are rost. Hai sa dam sfaturi si sugestii celor care au nevoie fara sa ne suparam daca sunt sau nu sunt luate in seama. Eu una citesc tot si aplic ce consider ca mi se potriveste.
Hai ca va pup si sa aveti o noapte linistita!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

roxi, chiar m-am gandit la tine azi. sanatate cu raceala! fiu-meu nu prea a mai invatat nimic de la bona:)) ma straduiesc eu sa-l invat sa faca pa-pa si azi a facut o data dar nu la mom potrivit. adik am venit de la serv., am sarit catre el: ce faci puiul mamii (el era in scaunel, primea iaurt de la bona) si el mi-a facut pa-pa cu gura plina. adik sa ma intorc la serv?! in fine, p-orma si-a amintit ca-s ma-sa:))

madutza, da, avand in vedere ca acum esti grasa, urata si batrana, m-am dus sa vad pozele de la nunta ta unde zici ca erai draguta si supla:)) vazut, placut. la ce biserica a fost nunta, imi pare cunoscuta si nu-mi vine...

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

neata,mamici si bebilici

Noki,ercefuryl este un antibiotic pentru uz intestinal,e kiar f bun-asta e spectrul lui,actioneaza pe tubul digestiv;e,ca sa zic asha,ca furazolidonul,numai ca furazolidonul e chimioterapic antimicrobian,adika e kimicala antimicrobiana pentru tubul digestiv,pentru tot felul de protozoaro,amoebe,giardii(mai putin)...si nu se absoarbe din tubul digestiv,deci nu prea are efecte adverse...

deci,lavi,ai chat,a???si noua nu ni-l zici...aaaa,am uitat sa te-ntreb cum a fost la munte,in sensul de cat de cuminte a fost Nati,pe drum,cum a dormit in alt pat,in alta camera,etc..

bai,sa va zic:stiti cat poarta stef la picior?22-23...ditamai pantofoiul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NEATA NEATA fetele...

multam pt gandurile bune si ca ati fost alaturi de mine.
eu am plecat vineri la ploiesti si m-am intors duminica.
a fost cu atat mai "macabru" ca sambata a fost si ziua mea, nimeni nu s-a mai gandit ca o sa fie inmormantarea in aceeasi zi...
asta este.

pe toate.

nu am citit nimic din urma, ca scriserati...

ps. FELICIA, eu am scris in scutecul 87 -cred- dar atata m-am fatait incat pana am trimis mesajul s-a schimbat scutecul si mesajul meu este ultimul.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

joy, imi pare foarte rau de ceea ce s-a intamplat. asa e viata asta. iti doresc liniste si putere. odihneasca-se in pace tatal tau!

silvia, pai de unde se putea sa-i cumperi ghetute unui tero, decat de la magazinul de echipamente militare:)). noi avem nr. 18-19 deocamdata, dar intram cu placere si-n nr. 20 ca avem labuta groasa si lata, ca la ursuleti.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput