Naturiste si homeopate (24)
Raspunsuri - Pagina 29
Mariee spune:
Buna scumpelor,
imi cer scuze pentru lipsa neanuntata, dar m-am lasa prada tuturor pb administrative la intoarcerea din vacanta care s-a prelungit ff mult!!!!
v-am citit dar din pacate nu prea am avut timp de scris.... imi cer scuze!!!!!
Le felicit p gravitute si va doresc la fiecare tot binele din lume!!!!
dj-mama, reghi, idaira, moni, goldi, si absolut toate naturistele
danutza_c spune:
Moni, trifermentul nu stiu daca te-at ajuta neaparat dar poti incerca. Dar daca socrela ta vine din Romania roaga sa-ti aduca Colebil sa ai la nevoie. Si incearca sa gasesti aici anghinare, stii ca era ceai pentru probleme biliare. E super amar dar face foarte bine. Uite aici un link si cu denumirea in latina http://larix.ro/PLANTE/anghinar.htm. Sau daca nu gasesti aici roag-o tot pe socrela sa iti aduca de acasa.
Madalina, ai dreptate ca nu e de trecut cu vederea naprasnicul dar acuma cum nu am iau ceea ce gasesc aici:maca, vitex, zmeur si acum am inceput si cu uleiul de germeni de griu. Cretisoara am inteles ca se gaseste aici si o sa iau dar totusi nu vreau sa le amestec prea tare. Cind ma duc acasa o sa-mi fac analizele sa vad ce s-a intimplat cu hormonii mei, mai ales cu fsh-ul si o echo sa vad ce face endomertul si daca nu sunt modificari atunci o sa fac eu modificari la tratament.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
reghi spune:
Uraaa, a revenit Mariee!!!Sa stii ca ne-a fost dor de tine si de sfaturile tale.Poate iti faci putinel timp si pentru noi si ne spui si noua ce mai faci,ce noutati mai ai, cu tratamentul cum mai stai?Ti-ai luat suficienta iarba de pe la noi sa-ti ajunga?
danutza_c spune:
Moni, sunt o zapacita: anghinarea e artichoke. Ceaiul se face din frunze de artichoke, nu din partea care se maninca. Vezi daca nu gasesti la magazinele naturiste ceai sau poate tinctura de frunze. Eu cred ca ar trebui sa gasesti.
Sa te faci bine repede!
chivutamonica spune:
DRAGILE MELE,azi ma simt mai bine,ma bucur si eu ca e week-end si nu vreau sa stau in pat dar in aceste zile bausem numai ceai de galbenele si hepatic.Ar fi bine cum zice-ti voi sa merg la medic sa vad ce se intimpla acolo de fapt.
Danutza,de anghinare stiu si eu,ca bausem in Rom.e verde la culoare ca fierea si amar de mama focului,iti multumesc mult.
Reghi,daca ar fi asa cum spui tu,as fi in al 10 cer.L-ai prins pe sot,leaga-l de pat...daca vremea e asa cum spui tu.
Mariee,te-ai relaxat bine?Sper sa fi cu forte noi si sa ne mai spui una ,alta.
Madalina,poate fi stresul ,cit vrem noi sa-l acoperim in incostientul nostru tot functioneaza.
va ,pe toate si va doresc un week-end fertil.MONI
chivutamonica spune:
HELOOOOOOOOO,MAI STIE CINEVA CEVA DESPRE:bubulina1,bubuleana zimbareata,oanabbb,...etc.Unde sunte-ti dragutelor,hai iesiti la suprafata.
Va,MONI
nasha_4as spune:
quote:
Originally posted by gabiu
idaira, da-mi te rog emailul tau
Sper ca toate celelalte ati primit schema
gabi
11+
gabi multumesc
edit: multumesc si tie lia,acum am citit si mailul tau,era postat la spam-uri si era cit pe aici sa il sterg fara sa il citesc ,sarcina usoara va doresc amindoura si bb-ei sanatosi si mincaciosi
Idaira spune:
quote:
Originally posted by gabiu
idaira, da-mi te rog emailul tau
Sper ca toate celelalte ati primit schema
gabi
11+
Eu n-am primit nimic gabiu...Astept..