Naturiste si homeopate (24)
Raspunsuri - Pagina 28
chivutamonica spune:
Ancuca draga,eu am facut pauza 2 luni nu mai mult dar trat.nu l-am urmat in totalitate pt.ca nu avusem toate acele produse,aici nu le-am gasit,ceaiurile si plantele,le-am primit din Rom.inafara de argila.Cred ca ar trebuii sa ma opresc {pauza de 3 luni,cel putin}
daca ma simt tot asa o sa merg la eco,n-o sa mai stau sa rabd atita.acum mi-am facut un ceai de galbenele si sa vad ce se mai intimpla cu mine.
Tu cum mai te simti,ce trat.mai faci?
te MONI
danutza_c spune:
Moni, nu mai sta asa, du-te la doctor.
Spune-mi in afara de durere ai avut si stare de greata sau ai vomat?
Eu ramin la parerea mea ca e de la bila, dar daca ai pietre si nu te duci o sa fie si mai rau.
Ai intrebat ce sa maninci? Fa-ti o supica de legume dar fara grasime deloc si legume fierte. Nu minca nimic care are grasime sau oua.
Si du-te totusi la doctor.
Fetelor, m-am lamurit: in aici nu se gaseste naprasnic. Am fost si am cautat azi, sub toate denumirile posibile, nimeni nu a auzit de el, a fost draguta o tipa de la un magazin a dat telefoane la alte magazine si nimeni nu a auzit de el, cu excetia uneia de la alt magazin care mi-a spus ca planta asta o gasesc la florarie! Da, mersi!
Mi-am luat in schimb ulei de germeni de griu, cam scirbosel el asa, dar nu foarte, am baut eu si chestii mult mai scriboase de la chinezi!
Adimercedes, ideea ta cu pusul griului la incoltit o stiu si e foarte buna dar ca sa obtii cantitatea de la 2 linguri de ulei/ zi cred ca trebuie sa maninci griu incoltit toata ziua. Oricum si uleiul asta e presat la rece si e organic asa ca eu cred ca e bun. Nu am luat capsule ca nu am gasit la magazin.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
chivutamonica spune:
Danutza mea,acum mi-am pregatit supa de regim,parca ai stiut,ai simtit tu ceva,fara carne ,fara nimic,legume fierte ,atit.Greturi sau varsaturi,n-am avut,asta imi mai lipseste doar ca simt o greutate mare in dreapta care ma apasa.
De ce nu mai intrebat pe mine de Napraznic si BU,ca am umblat cu lista pe la toate mag.posibile,organice si neorganice ,chinezesti si etc...si nimic,se mirau de ce intrebam ,in schimb este cretisoara dupa cit imi aduc aminte:lady vulgaris,trebuie sa o gasesti la prod.organice au si pastile pentru femei,ar mai fi Vitexul,gheara mitei,yarrow-coada soricelului,raspberry,sunt mai multe care le poti gasii.
Tu ce mai zici?
,MONI
danutza_c spune:
Moni, iubita, merci mult. Eu vroiam naprasnic, dar acuma crec ca m-am linistit ca am gasit wheatgerm oil si nu vreau sa iau prea multe.
Daca spui ca ai ca o greutate in dreapta atunci sigur e bila. Sfatul meu, daca nu vrei sa te duci la doctor, atunci tine regim citeva zile, fara grasimi, fara oua, ciocolata, cafea, frisca. Maninca totul fiert, mai mult legume, nici nu pot sa-ti spun sa maninci pui ca puiul aici are atita grasime, eventual curcan fiert sau fript. Daca ai prin casa niste Colebil, daca nu incearca niste peppermint pastile.
Daca insa nu te lasa durerea du-te totusi la doctor, dar eu cred ca o sa te lase cu regim.
Eu ce sa fac? Imi iau constiincios tratamentul si sper sa isi faca efectul. O sa vad cind ma duc acasa la echo si la analize daca are vre-un efect. O sa plec dupa Thanksgiving si vreau sa-mi fac echo si dozari hormonale.Sper sa fie bine.
Sa te faci bine repede. Te rog ai grija de tine!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
chivutamonica spune:
Danutza,te duci in Romania,ce bine e de tine,eu cred a numai la anul o sa ajung pe acasa.
Da asa am facut de trei zile maninc piept de curcan fiert si piine prajita -o felie ,acum mi-am facut supa si nu stiu daca trifermetul ma ajuta ca am asa ceva dar n-am luat ,am stat cuminte si tot am baut ceai.Eu,nu fac exces de mincare -grasimi dar lactatele imi plac foarte mult,mai ales brinza-feta,care e destul de grasuta,cred eu dar imi place sa seamna cu telemeaua de la noi.
sper sa ma fac bine ca peste 2 sapt imi vine socrela pe cap si ce ma fac.
te pup mult,MONI
violeta69 spune:
Gabieu n-am primit nimic desi ti-am trimis adresa mea!
mai trimit odata......
multzam fain,
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
Olivia26 spune:
Multumesc mult gabiu .
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Madalina1968 spune:
Monica, BIOSCALIN se gaseste in farmacie, restul ptr masca (e vorba de miere, ou, ulei masline) le gasesti oriunde.
Eu cred ca esti si stresata.. SANATATE MAXIMA!
Danutza, parerea mea de incepatoare NATURISTA (o luna) si profana, ti-as zice doar ca ai face bine sa-ti procuri din Rom..din Europa..de undeva, NAPRAZNIC, caci nu e de lasat deoparte. La fel BU si CRETISOARA. Am inteles ca sunt de baza. Vezi tu!
Ce ar fi sa avem cate o graviduta pe saptamana?
Pupi la toate!
reghi spune:
Chivuta,au dreptate fetele, chiar trebuie sa faci o pauza cu naturistul ca deja ai cam exagerat, zic eu, si musai trebuie sa te duci la dr. chiar daca ti-e frica,daca nu te duci poate fi mai rau.Iti doresc sa te insanatosesti cat mai repede si sa vii cu vesti bune, eventual sa ne spui ca starile astea le ai de la .Ar fi super!!!
Afara e vreme de facut copii si sotul meu e la munca,ahh!