Naturiste si homeopate (24)
Raspunsuri - Pagina 30
reghi spune:
Tzuca, multumim pentru veste, Andicule,sa-ti dea D-zeu sanatate , o sarcina lipsita de probleme si un bebelus sanatos si frumos.Te asteptam sa ne povestesti cum si in ce fel.Pupici multi
miki-miki spune:
Gabiu te rog frumos, vreau si eu schema dl Andritoiu. Pe mine ma intereseaza mai mult ce i-a recomandat sotului tau. Iti dau pe PM adresa de mail.
Multumesc anticipat.
Miki
andreea16 spune:
Mersi mult Adimercedes, o sa mai citesc si eu.
[
Andreea, suntem cateva care ne-am ingrasat cat am luat MACA - cred ca in capitolul precedent au existat discutii mai ample pe tema asta...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au <--- is live!!!
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
[/quote]
Andreea
andreea16 spune:
Chivuta, ma bucur ca te simti mai bine. Foarte bine faci ca ai tinut regim, acum sa nu incepi sa mananci brusc mancare mai grea. Sa stii ca si eu mananc aici feta tocmai pentru ca seamana cu telemeaua noastra...In romania nu prea ma atingeam de ea.
Danutza, e bine ca mergi acasa si o sa-ti poti lua napraznic. Eu l-am primit, dar inca nu am baut. Probabil ca voi incepe de saptamana viitoare, impreuna cu cretisoara. Ma gandeam sa mai fac pauza cu maca, dar am luat 2 luni si stiu ca trebuie sa iei cel putin 3 luni.
Madalina, asa este, maca imi da o pofta de mancare teribila, nu ma mai recunosc. Ce ma enerveaza cel mai tare este ca imi vine sa mananc seara, ceea ce nu este prea indicat. Dar si ceaiurile fac pofta de mancare???
Pup toate naturistele,
Andreea
felicia_ spune:
Buna tuturor!
stiu ca s-a mai discutat, darva intreb totusi: in ce perioada se ia pulberea de marar? Inainte sau dupa ovulatie? Ca am fost acasa si am gasit ... si vreau sa incerc, desi mie nu imi place deloc in mancare
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
dj_mama spune:
Felicia, se ia numai inainte de ovulatie pulberea de marar. Este puternic estrogenica.
Pt. cele care nu stiti, Andicu a reusit prin fiv. Nu stiu daca a luat naturiste ...
Andreea, ceaiurile nu fac pofta de mancare. Dinpotriva. Umplu stomacul si dau senzatia de satietate pt. un timp. Dar de ce nu continui cu maca daca tot te-ai chinuit 2 luni? Sa finalizezi si tu ceva inceput. Poate conteaza.
tzuca74 spune:
Eu fetelor desi va citesc aproape zilnic,am un impas in a scrie si eu cate ceva.Asta pentru ca nu s-a mai intamplat nimic pozitiv ,poate usor nasol.Sunt cam Z21 iau doar L-tyroxin si Mastodynon.Am vrut ,defapt am char intrerupt tratam.pt.tiroida pentru vreo 2 saptamani-mi-am zis singura ,fara medic ca poate nu mai trebuie sa iau deloc(initial,dupa operatia de extirpare a 1/2 din glanda asa mi-au spus medicii)....problema este ca am inceput sa ma simt f.f. rau ,ma strangea gatul de numai,am devenit extrem de nervoasa cu stari pesimiste etc. sa ca frumusel am inceput sa iau din nou pastiluta si parca,parca incep sa-mi revin incetisor -in orice caz nu credeam ca o amarata de glanda poate sa te faca sa te simti asa nasol...Mastodynon am mai luat vreo 4 luni in vara,m-am simtit super -(aveam dureri mari de sani) dar acum m-au luat din nou -parca am 2 saci de cartofi in ei dar interesant ma dor numai in perioada aprox. Z 16- Z23 si inainte de ciclu nu ma mai dor deloc...........m-am saturat...........da' mergem inainte!