Naturiste si homeopate (24)
Raspunsuri - Pagina 31
flori76 spune:
Fetelor,ia uitati ce am gasit www.evenimentul.ro/articol/cazuistica.html" target="_blank">aici !!
Sa auzim de cat mai multe
Flori
Noi
gabiu spune:
idaira, imi pare rau ca n-ai primit mailul, eu am trimis sper la toate fetele, exceptie violeta69 pt. ca nu merge ( poate ai o alta adresa de mail violeta, ca cea cu violeta08 nu vrea sa mearga).
Te rog idaira sa-mi mai dai odata adresa pt. ca dupa ce am trimis am sters din casuta adresa si n-o mai am
va pup pe toate si va doresc sa puteti tine tratamentul, e foarte greu de tinut
gabi
11+
andreea16 spune:
quote:
Originally posted by dj_mama
Felicia, se ia numai inainte de ovulatie pulberea de marar. Este puternic estrogenica.
Pt. cele care nu stiti, Andicu a reusit prin fiv. Nu stiu daca a luat naturiste ...
Andreea, ceaiurile nu fac pofta de mancare. Dinpotriva. Umplu stomacul si dau senzatia de satietate pt. un timp. Dar de ce nu continui cu maca daca tot te-ai chinuit 2 luni? Sa finalizezi si tu ceva inceput. Poate conteaza.
Ai dreptate DJ mama, stiu ca trebuie sa finalizez tratamentul. O sa iau inca o luna, dupa care merg la ecografie sa vad cum se prezinta endometrul.
Andreea
chivutamonica spune:
flory,este interesant articolul acela.
Tzuca,imi pare rau ca nu te-ai simtit bine,sper sa te refaci cit mai repede.
fetelor dragi va pe toate,MONI
Ioanatugs spune:
Gabiu multumesc frumos pentru mesaj, l-am primit si deja am inceput cu alegerea alimentelor permise.
Chivutamonica despe Bubulina_1 pot sa-ti spun cate ceva, pentru ca intrebai de ea: a primit un contract de munca in strainatate si acolo nu o sa beneficieze de conexiunea la internet, dar ne pupa pe toate inainte de a pleca!!
ANDICU - FELICITARI !! SARCINA USOARA !!
Dj_mama
Felicia pulberea de marar se ia doar pina la ovulatie, parca zilele 4 - 14 max., sa ma corecteze fetele, daca gresesc cu ceva! Spor la treaba!
adimercedes spune:
Fetelor, avem capitol nou.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au <--- is live!!!
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/