Naturiste si homeopate (24)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

DJ_mama draga,sa stii ca asa am si facut de speriata ce am fost.Ieri nu am luat nimic decit am baut ceai hepatic{ce sa fac stiu ca nu-i bun pt.fertilitate}dar ca sa imi alin durerea pentru ca nu puteam pasii cu piciorul drept pur si simplu ma apasa ceva si atunci am renuntat la plantute pe o perioada sa vad daca nu din aceasta cauza e problema.Daca e dinacest motiv atunci o sa iau asa pe rind,depinde cum ma simt.Mii de
Andreea,sa stii ca si cu parul e o problema tot exista o dereglare hormonala si acesta e motivul caderii parului.Chiar de 2 luni bune e si la mine dar ma mir ca mai ramin cu par.De acele produse nu am auzit o sa le caut pe google.Eu folosesc acum sampoo de ulei de masline de la organice.,multi
Reghi,bine si faci sa nu iei prea multe med.ca nu stii ce se poate intimpla mai ales daca contin hormoni.Astfel esti bine,ai facut baita si ai fost activa,dar sotul?,multi
Danutza mea,sa poatesa fie si ce ai zis tu,ca si urina e mult mai schimbata la culoare ,eu sper sa nu fie ceva rau,ca nu mai stiu ce sa fac.De acel produs n-am auzit.Sa nu fie iar cu hormoni ca acestea nu e bine sa le iei fara ind.medicului.,multi
MONI

Mergi la inceput

Dj-mama,de Mariee ,nu mai stiu nimic?Oare cei cu ea,poate face o pauza de DD,ca se mai si relaxeaza omul,nu?
Mariee,unde esti fata noastra?
Te mult,MONI

Mergi la inceput

Danutza,uite o adresa pt. uleiul din germeni de griu
www.fromnaturewithlove.com/product.asp?product_id=oilwheat&affiliate=32964 - 25k - Cached - Similar pages

ar fi mai multe.
Andreea,ai dreptate ,produle de la Kerastase,sunt foarte scumpe de la 22$...la30$
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Danutza prietena ta ti-a recomandat cred un produs GNLD. Wheat Germ Oil este la GNLD si poti citi mai multe aici: http://ww1.gnld.com/store/Product.aspx?STORE_ID=21&CATEGORY_ID=2802&NAV_CATEGORY_ID=2735&product_id=11429
Contine vitamina E naturala si de aceea e bun pt endometru. Eu l-am luat anul trecut 3 luni pt ca facea parte dintr-un tratam mai complex pt hipotiroidie si pot sa spun ca am avut o menstra mai abundenta atunci. Tin minte ca mi-a venit cand ma intorceam din concediu si eram in Paris si eu obisnuita cu pic-pic am avut surpriza cand am fost la wc sa vad ca imi mai tb tampoane . E f bun si pt stomac pt ca dupa ce l-am luat am obs ca pot sa mananc orice , e un adevarat pansament.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lia68 FELICITARI!!! SARCINA USOARA!!!
Dj_mama ce mai faci???
Gabiu si eu vreau tratamentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Miki, nu e de GNLD, ea locuieste in Olanda si l-a luat de acolo. Aici am gasit pe net foarte multi producatori. Merci pentru site si pentru informatii.

Moni, spui ca urina e modificata la culoare. Adica cum e, mai inchisa decit normal? Daca e asa te sfatuiesc sa te duci la doctor sa nu astepti. Ai grija de tine. Merci pentru site.

Andreea sa stii ca si eu m-am ingrasat si am constat ca am pofta de mincare de imi vine sa maninc tot timpul si cred si eu ca e de la Maca.
Dar la mine e loc asa ca nu ma ingrijorez inca

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Moni, m-am uitat si eu, sunt cam scumpe, asa e...O sa incerc sa iau si eu un sampon de la organice, cel cu ulei de masline suna bine.

Danutza, nu auzisem de acest ulei, dar suna bine. Si eu am o pofta de mancare de ma sperii! O sa incerc sa mananc mai putin, si eu mai inca unde sa pun, dar as vrea sa ma opresc aici. Cel putin pana raman si eu . Sunt tare curioasa daca maca isi face efectul. In dec merg acasa si o sa fac o ecografie, sa vad cum se prezinta endometrul acum.

Va pup pe toate

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by mariaa28

Fetelor va tot citesc de ceva timp si va rog sa-mi raspundeti si mie la acesta problema. Acum 2 luni am facut stimulare cu Clostibegyt dar datorita faptului ca in ziua 10 avem endo de 5.6 mm am hotarit- singura cei drept- sa iua cate 20 de pic de BU dim si seara si vreau sa va spun ca in 4 zile endo a crescut la 8.5 mm .Nu am ramas insarcinata dar am fost surprinsa de reactia organismului meu la BU.luna urmat-octombrie- nu am mai luat stimulare cu clostil pt ca doctora mea a fost plecata si fara monitorizare a spus ca nu imi da asa ca eu am luat din nou BU dar da data acesta din ziua 3 cate 30 pic pe zi pana in ziua 14 doar. Prin ziua 11 am fost la control si aveam un FOD 17/18 si inca un FOS -nu mai stiu ce dimens si endo de 8.7 mm . Si eu si doctora am fost surprinse dar bineinteles ca nu iam spus de ce tinctura beau eu de am obtinut val acestea.Si iarasi nu am ramas insarcinata . Ieri am fost din nou la doctor pt ca eram ziua 3 sa incepem o noua luna de stimulare dar surpriza endo de 5.6 mm si FOS de 21/22 care tinde sa se chistizeze . Am imtrerupt tinctura de BU si pastil de Clostilbegyt -am luat doar 2 pastile . Credeti ca mam dereglat si ca nu a fost bine sa iau tinctura BU cu pastilele de clostilbegyt?

mariaa28

Mariaa, nu amesteca BU cu clostilbegyt, ca se bat cap in cap!!! Termina tratamentul cu closti si mai apoi ia BU.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by reghi

Chivuta,imi pare tare rau ca te-a durut asa de tare ficatelul, poate ca exageram si noi cu atatea medicamente, dam din una in alta.Eu una n-o sa mai iau medicamente pe baza de hormoni,indiferent ca imi mai da dr., nu de alta, dar m-au zapacit de tot.Ma duc sa facca vine sotul meu de la munca si trebuie sa sar pe el[xinpat

ramona

Moni, si pe mine ma durea f tare ficatul de la ceva naturiste chinezesti pe care mi le recomandase acupuncturistul. Efectiv simteam ca mi se umfla ficatul si nu ma puteam indoi si abia puteam respira. Cand am renuntat la ele, in 2 zile nu mai aveam nimic. In perioada respectiva am luat cate 2 capsule de ulei de peste pe zi ca sa ajut ficatul si am mancat dietetic pt regenerare.

Tu ce iei exact in perioada asta???

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea16

Fetelor, nu stiu daca are legatura, dar eu de cd iau maca m-am ingrasat aproape 3kg!!!A mai patit cineva asa?

Andreea

Andreea, suntem cateva care ne-am ingrasat cat am luat MACA - cred ca in capitolul precedent au existat discutii mai ample pe tema asta...

Mergi la inceput