Naturiste si homeopate (24)
Raspunsuri - Pagina 25
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by danutza_c
Am auzit de la o prietena de-a mea de un alt trat naturist cu "wheatgerm oil" care nu stiu cum se cheama pe romaneste care e bun pentru endometru si pentru implantare. Are cineva experienta cu acest produs? Eu o sa incep sa iau, maine ma duc sa cumpar. Vroiam sa stiu daca stiti de el.
Andreea, cred ca ar fi bun si pentru tine pentru endo.
Adimercedes, stii ceva?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
sa nu ne pierdem speranta
danutza
"wheat germ oil" e ulei de grau (germinat). Se poate cumpara capsule sau in sticla de ulei normala, pt ca e folosit si in bucatarie.
Denumirea stiintifica e Octacosanol si nu trebuie depasita doza de maxim 20mg/zi. E bogat in vit.E, B1, B2, B3, B6 si A. Contine si minerale, printre care phosphor, zinc, fier, sulf si potasiu, deci e excelent si in tratarea problemelor dermatologice.
Eu cred ca sunteti mai castigate daca va puneti voi grau la germinat si luati dimineata pe stomacul gol cate o lingurita. E bun la gust si are multe efecte benefice...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au <--- is live!!!
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
nasha_4as spune:
quote:
fetelor am vrut sa aduc aici schema de trat dar nu pot s-o descarc, asa ca daca vrea cineva poate sa-mi dea adresa de email si i-o trimit ( nici pe PM nu merge)
va pup, o seara buna
gabi
11+
Gabi cind ai timp o vreau si eu,adresa de email e pe forum,multumesc anticipat si felicitari
KoraPop spune:
Adimercedes-multumesc frumos pt sfaturi, nu am sa iau nimic luna aceasta deoarece sunt z14 si ...ce o fi o fi....nici duphaston nu iau deoarece am fost aseara la dr. meu Tutunaru si aveam endometrul 6,2 mm si foliculul 25,2 mm.Mi-a dat sa fac aseara pregnyl,azi avem de prestat si maine dimineata ma duc la eco la control, imi va da utrogestan.Maca am sa iau de luna viitoare.Sotul ia Tribullus Terestris 2 pastile/zi pt "astenozoospermie moderata , compensata prin ejaculat".
Andreea16-mercie, bafta multa!
Tuturor va doresc mult succes si implinirea marelui vis!
Kora
gabiu spune:
buna dimineata,
anuca_b, ioanatugs, nasha_4as trimiteti-mi va rog adresa de email pe PM si va voi trimite tratamentul. N-am reusit sa pun aici paginile si nici pe PM nu pot trimite
gabi
11+
nasha_4as spune:
Gabi ti-am trimis un PM cu adresa,multumesc ,dar nu ai incercat sa dai clik la "email autor" sus pe pagina,la asta ma refeream cind spuneam ca adresa e pe forum
lia68 spune:
Buna dimineata tuturor
Asa cum v-am promis va trimit combinatia de plantute conform tratam. lui A. Se beau in fiecare zi 1 l ceai din urmat. plante combinate in parti egale: galbenele, urzica, coada calului, coada soricelului, cimbrisor de cimp, radacina de lemn dulce, cicoare, papadie, frunze de nuc. La 1 l apa 5 lingurite din amestec, lasati la infuzat 8 min. si apoi strecurati. Eu il faceam seara il puneam in termos si-l luam apoi in ziua urmat. cu mine la serviciu. Bafta multa! Daca vreti mai multe detalii va stau la dispozitie.
Va pup si o zi buna!
nasha_4as spune:
Lia pt ce tip de afectiuni este bun ceaiul? tu ai avut probleme cu una din trompe,nu?
lia68 spune:
Nascha chiar acum incercam sa-ti trimit un e-mail cu reteta completa dar nu prea reusesc, nu ai o adresa de e-mail privata? da, acum 3 ani mi s-a spus ca am ambele trompe "infundate", au vrut sa le permeabilizeze laparoscopic, dar nu a mai fost nevoie pt. ca una s-a "desfundat" de la subst. de contrast. A. mi-a zis in schimb ca temp. bazala poate fi scazuta de aceea nu se prinde?!
violeta69 spune:
multumim Lia
sa ai un BB sanatos si frumos si cu mult,mult noroc!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"