Naturiste si homeopate (24)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Mie nu-mi raspunde nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Idaira, ca sa nu mai plangi am dat eu cautare pe google pt. tine si am gasit definitia:
Laptisorul de matca este un nutrient deosebit de bogat in vitamine, proteine si aminoacizi.
Laptisorul de matca este produs de glandele salivare ale albinelor lucratoare, pentru hranirea reginei. Acesta este un concentrat de nutrienti care permite reginei sa traiasca mai mult de cinci ani, in timp ce albinele lucratoare traiesc doar 2-4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

MRL draga si aici sunt destule DHEA-sunt hormoni si mie mie frica sa iau asa de capul meu.C-am sunt diferite si nu stiu care sunt mai bune pt. noi.Deci eu nu iau,am trimis un site cu DHEA si preturile de aici.
De mine ca pot sa zic ca sunt in Z12,de 2 zile ma durut ficatul {zic eu}in partea dreapta dar rau de tot,sa fie de la atitea medicamente,oare fac rau la ficat.Eu,am avut hepatita in 85,nu stiu dar asa ceva durere n-am mai avut de multi ani.Daca persista o sa merg la doctor.Mie frica sa mai iau med.cine stie cei cu ficatul poate nu mai rezista.
Ancuca,eu din 8 febr.fac trat.am mai inlocuit Vitexul cu Maca intre timp dar ce sa vazut este ca mi-a prelungit CM,la 37 de zile.Acum nu ma simt bine chiar nu stiu ce sa fac cu trat.
Multumesc de urare,chiar a fost un halloween ,reusit si ne-am simtit bine cu copii in jurul nostru.
Va,pe toate.MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

dj_mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Monica, poate ar trebui sa nu mai iei nimic cateva zile ca sa vezi daca durerea provine de la aceste naturiste. Daca da, cedeaza durerea, cand reiei tratamentul o iei selectiv incepand doar cu un produs si dupa minim 5 zile tragi concluzii. Eu asa zic.

Mai stiit ceva de Mariee? Ce mai faci Marioara? Tu ce mai iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

Chivuta,imi pare tare rau ca te-a durut asa de tare ficatelul, poate ca exageram si noi cu atatea medicamente, dam din una in alta.Eu una n-o sa mai iau medicamente pe baza de hormoni,indiferent ca imi mai da dr., nu de alta, dar m-au zapacit de tot.Ma duc sa facca vine sotul meu de la munca si trebuie sa sar pe el[xinpat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

moni, imi pare rau ca ai dureri mari. DJ-mama vad ca are un sfat bun pt tine.
Eu am mai sapat pe forum despre DHEA si am gasit ceva pe la Clinica virtuala la 555-OB-GYN la pag.63
Originally posted by andreeaben

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by doxinu

.....................................

Pe langa aceasta eco vaginala am mai facut o analiza care se numeste DHEA rezultatul fiind 33,6.
Va rog din suflet daca puteti sa-mi spuneti ce inseamna toate aceste analize si cat de serioasa este probema.Va multumesc anticipat!

--------------------------------------------------------------------------------

6.DHEA-S(dehidroepiandrosteronul)este un hormon masculinizant pe care il avem si noi femeile in corp secretat in cantitate mica.daca valoarea trece peste limitele normale atunci inseamna ca e o tendinta de masculinizare a corpului ceea ce poate inhiba ovulatia.nu stiu care sunt val. normale dar te poti uita pe analizele tale si vezi unde scrie valori normale si compara val maxime permise cu valoare ta.
----------------------------------------------------------------

Cum eu ma incadrez in limitele normale cred ma voi rezuma doar la plantutele mele, nu de alta dar sa nu dau in dereglari ca

DJ-mama, un dulce.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaa28 spune:

Fetelor va tot citesc de ceva timp si va rog sa-mi raspundeti si mie la acesta problema. Acum 2 luni am facut stimulare cu Clostibegyt dar datorita faptului ca in ziua 10 avem endo de 5.6 mm am hotarit- singura cei drept- sa iua cate 20 de pic de BU dim si seara si vreau sa va spun ca in 4 zile endo a crescut la 8.5 mm .Nu am ramas insarcinata dar am fost surprinsa de reactia organismului meu la BU.luna urmat-octombrie- nu am mai luat stimulare cu clostil pt ca doctora mea a fost plecata si fara monitorizare a spus ca nu imi da asa ca eu am luat din nou BU dar da data acesta din ziua 3 cate 30 pic pe zi pana in ziua 14 doar. Prin ziua 11 am fost la control si aveam un FOD 17/18 si inca un FOS -nu mai stiu ce dimens si endo de 8.7 mm . Si eu si doctora am fost surprinse dar bineinteles ca nu iam spus de ce tinctura beau eu de am obtinut val acestea.Si iarasi nu am ramas insarcinata . Ieri am fost din nou la doctor pt ca eram ziua 3 sa incepem o noua luna de stimulare dar surpriza endo de 5.6 mm si FOS de 21/22 care tinde sa se chistizeze . Am imtrerupt tinctura de BU si pastil de Clostilbegyt -am luat doar 2 pastile . Credeti ca mam dereglat si ca nu a fost bine sa iau tinctura BU cu pastilele de clostilbegyt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Kora, si eu am endometrul subtire, iar fetele de aici m-au sfatuit sa iau maca (3/zi), aspirina (100mg/zi) si vit e din z 5 pana in z 14. Eu sunt la adoua luna de maca si prima de vit e+aspirina, asa ca nu am inca rezultate. Dar sunt increzatoare, am citit despre multe fete care au luat maca si au ramas .Ascult-o pe Adimercedes, pentru ca chiar se pricepe, si ne le amesteca.

Chivuta, imi pare rau ca nu te simti bine. Ma gandesc totusi ca tratamentele naturiste nu ar trebui sa dea asemenea dureri. Parerea mea este sa mergi totusi la medic.Am citit mai demult ca spuneai ca iti cade parul in prostie, si eu am aceeasi problema cam de doua luni. Cu toate ca de cele mai multe ori problema este din interior, din cate stiu eu, cele mai bune produse pentru intretinerea parului sunt cele de la Kerastase. Sunt scumpe, dar stiu multe persoane care au avut rezultate.

Fetelor, nu stiu daca are legatura, dar eu de cd iau maca m-am ingrasat aproape 3kg!!!A mai patit cineva asa?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Moni, nu te doare ficatul, mai degraba e vezica biliara. Daca durerea persista du-te la doctor sa nu fie ceva acut. Poti sa faci pauza citeva zile la naturiste, nu se intimpla nimic dar ma indoiesc ca ar fi de la ele.

Am auzit de la o prietena de-a mea de un alt trat naturist cu "wheatgerm oil" care nu stiu cum se cheama pe romaneste care e bun pentru endometru si pentru implantare. Are cineva experienta cu acest produs? Eu o sa incep sa iau, maine ma duc sa cumpar. Vroiam sa stiu daca stiti de el.
Andreea, cred ca ar fi bun si pentru tine pentru endo.
Adimercedes, stii ceva?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput