Naturiste si homeopate (24)
Raspunsuri - Pagina 22
miki-miki spune:
Kora eu zic sa nu amesteci Maca cu mararul care e puternic estrogenic. Sa iei numai Maca care ajuta mult la cresterea endometrului, ovulatie si nidarea embrionului. Pe aceasta o poti lua chiar de acum nu neaparat din z1.
Miki
gabiu spune:
lia68 intru si aici sa te felicit si sa-ti doresc sarcina usoara si bb sanatos. Ma bucur ca dr.A are inca o reusita pe site. Eu ( asa cum bine-si aduce aminte miki_miki) am facut tratamentul lui doar o luna si la fel ca tine nu in intregime ( fara reflexoterapie si spalaturi vaginale) dar m-am plictisit repede de el, de fapt am fost putin deceptionata ca la echo nu aveam valori bune ale folicului si nici a endometrului, asa ca dupa 1 luna m-am lasat.
Daca sunt fete interesate le pot da pe PM tratamentul ( il am scanat si mi-e usor sa fac asta). Nu stiu daca exista posibilitatea sa-l postez aici ( scanat fiind, ca altfel nu ma apuc sa scriu 2 pagini).
va pup pe toate, numai bine
gabi
11+
lia68 spune:
Va multumesc la toate pt. felicitari. Gabiu si tu sa ai grija de tine, daca ai tu schema de tratament pe scan atunci e bine ca nu mai tb. s-o scriu eu, banuiesc ca e la fel. Pupicei.
ancuca_b spune:
Civutamonica-eu sunt ok,ziua6,mi s-a reglat CM asa ca merg inainte cu trat.pe care vi l-am spus si astept cu nerabdare sa revina sotul meu in tara ca sa putem presta.Tu de cat timp faci trat. naturist?Acum ce trat.urmezi?
HAPPY HALLOWEEN!Irlandeza-multumim pt.adresa si pt.informatii!Silvana-Tu ai urmat trat.Dr.Andritoiu?Gabiu-Am citit despre tine mai demult pe DC.Nu stiam ca ai reusit.FELICITARI si SARCINA USOARA!Ai ramas gravi in urma acestui trat.al vestitului V.A.?
adimercedes spune:
quote:
initial postat de KoraPop
Fetelor va rog tare frumos sa imi dati un sfat.Sunt cam necajita ca sunt z13 am folicul de 22,3 mm, dar endometrul a ramas tot 5,4mm ...e tare mic.Am inteles ca pot lua tinctura de marar pt cresterea endometrului, mai are rost sa iau de azi sau e prea tarziu??Are ceva efecte secundare daca incep de azi sau trebuie sa iau din prima zi de CM?Dr. la care am fost mi-a dat sa iau duphaston 2pastile /zi de maine pana in z25, in caz ca....dar eu nu imi fac sperante cu asa endometru.
Multumesc mult!
Kora
Kora, nu lua MACA sau marar sau alte produse naturale reglatoare de hormoni daca iei Duphaston!!! Eventual incearca aspirina pt ingrosarea endometrului.
Iti tin pumnii si nu iti pierde speranta!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au <--- is live!!!
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
MRL spune:
Moni, despre DHEA nici eu nu sunt prea lamurita. Uite un link:
http://www.boli-medicina.com/vitamine-minerale/Acidul-alfa-lipoic-ALA-usturoiul-glutationa-si-N-acetilcisteina-NAC-L-carnitina-melatonina-si-DHEA-BM-COM.php
Din cate am inteles acest hormon are legatura cu imbatranirea, deci a intregului corp, inclusiv reducerea functiilor de reproducere. Cica este considerat hormonul tineretii.
Astazi mi-am luat analiza DHEA-S iar valoarea pe care o am este de 198,0 la varsta de 39 de ani. Valorile normale scrise pe buletinul de analiza - 35-45 de ani valoarea normala este cuprinsa intre 60,9 si 337. Din cate imi dau seama ma incadrez in limitele normale. De acest medicament DHEA am auzit la dr. dar am inteles ca nu se gaseste la noi, este foarte mult folosit in America si Canada. Cica ar fi bun la revigorare si ca sa obtin foliculi vabili. Va spun drept ca nu stiu ce sa fac. Acum astept un prieten sa vina din Camada si nu stiu daca sa il rog sa imi aduca asa ceva sau nu. Va spun drept ca imi este cam frica sa bag hormoni in nestire in mine.
Voi ce ati face in locul meu? Sa ma rezum la plantutele noastre si atat? Nu ma lasati asa, vreau un sfat de la voi, va rogggggg!
Pupici
gabiu spune:
lia68
ancuca_b, am ramas in luna in care am luat maca. E adevarat ca inainte am facut si 1 luna trat. lui A dar nu am continuat.
fetelor am vrut sa aduc aici schema de trat dar nu pot s-o descarc, asa ca daca vrea cineva poate sa-mi dea adresa de email si i-o trimit ( nici pe PM nu merge)
va pup, o seara buna
gabi
11+
Idaira spune:
Dragele mele,vin cu o intrebare:laptisorul de matca e substanta segrerata de albine pt a hrani larvele? Tot am citit de proprietatile ei,de continutul bogat in vitamine dar n-am gasit o definitie.
L5845 spune:
Felicitari Lia68, sarcina cat mai usoara si samburel sanatos.
La mine, testul a fost si de data asta cu I liniuta. Poate data viitoare.....Oricum facusem testul din cauza unor simptome ciudatele, sa fiu sigura daca e sau nu e...ca sa pot incepe trat.cu Maca si BU.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si multdoritul BEBE.
Melita H.