Naturiste si homeopate (24)
Raspunsuri - Pagina 21
chivutamonica spune:
Silvana,bine ai revenit,nu mai stiam nimic de tine.
Reghi,dar tu mai traiesti,ce mai zici?
MRL-eu nu am facut asa ceva ,te rog sa ne spui si nou despre cei vorba.
FELICITARI LIA68,ma bucur pentru tine,foarte mult si eu sper la 39,oare reusesc?
-fi draguta si spune-ne exact ceiurile ce le-ai baut si cum ai folosit trat.pe care tu le-ai scris,ma refer cite picaturi de propolis pe zi si ...etc.
IRLANDEZA,multumim pt.adresa,tu ce mai faci?
Miki,cine stie poate daca le schimbam reusim,nu toate au acelasi efecte asupra org,poate e mai bun cel apicol,nu stiu ce sa zic?
vape toate,
MONI
chivutamonica spune:
Eu,sunt foarte fericita azi pentru ca o sa le dau la toti copii bomboane,desi eu n-am nici unul imi place sa-i bucur pe altii.
Stiti de ce?Pentru ca azi este :HALLOWEEN!!!!!!![b][/b]
Asa ca va doresc la toate sa aveti un :HAPPY HAllOWEEN!!!!!!!!
Va ,MONI
Danutza,tu ce tratment faci? Ancuca,dar tu esti bine?
irlandeza spune:
Moni , sunt OK, daca pot spune asa. Am sunat azi acasa, sa-mi trimita produsele pt. tratamentul Liviei, o sa-l ia sotul meu 3 luni si vom vedea. Poate voi suna si eu la prof. Vasile A., sa vedem. Inca mai astept rezultatul la analiza de sange din Z 21.
Si tu urmezi vreun trat. naturist ?
Noi 2 singurei
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by MRL
adimercedes, intentionez sa iau Primula +vit.E pana dupa ovulatie. Astazi am fost si am facut eco si stau destul de bine dupa stimularea avuta pt FIV. Endometru 7,5 trilaminar si 1 folicul pe ovarul drept de 17 mm. banuiesc ca o sa am ovulatie cam joi - vineri. Astazi, cand mi-am facut eco eram la 11 zile de la primele pete maronii si la 7 zile de cand am eliminat endometrul si s-a declansat CM adevarat. Acum iau Maca 3/zi, Omega 3 plus dimineata 1 capsula si Primula + vit.E 1 capsula seara (pana sambata sau duminica, cand se incheie ovulatia - mai putin de 15 zile). Dupa ovulatie o sa continui doar cu Maca si Omega 3 plus. Ma gandeam sa ii dau si sotului doar Omega 3 plus, chiar daca el este OK.
Madalina, analizele sunt ok la sot. la mine mai variaza FSH-ul in rest totul pare OK. oricum de la un FSH de 14 am ajuns la 7 iar la ultima analiza facuta in vara am avut FSH-ul de 5. Deci, pana la urma bun, chiar daca el variaza. la primul FIV nu am raspuns deloc bine la stimulare - din 6 foliculi nu am avut nici un ovocit viabil, la al doilea din 6 foliculi am obtinut 3 ovocite de o calitate pot spune foarte buna care in momentul embriotransferului toti erau divizati in 8 celule. Din pacate nu stiu ce nu a mers bine de nu s-a prins nici unul.
Fetele, care sunteti pe celalalt continent ce stiti despre DHEA?. Am inteles ca s-au facut studii si ca ar influenta cresterea feritilatii si obtinerea unor foliculi cu ovocite viabile. Din cate am inteles se foloseste foarte mult in America. Am tot cautat pe net dar inca nu sunt foarte lamurita. Poate ma lamuresc si pe mine fetele care iau asa ceva.
Pupici
MRL, iti tin pumnii si sper ca totul e ok. Poti sa ii dai linistita sotului sa ia Omega3 (ulei de peste), ca ajuta mult si la barbati chiar daca nu au probleme. Ajuta la detoxifiere, la reglarea functiei ficatului, la stres si oboseala...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au <--- is live!!!
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by lia68
Fetelor dragelor, sint insarcinata! Simptomele pe care vi le descriam acum citeva zile, care nu stiam de la ce sint erau de le bebe. Am 6 sapt. jumatate si ieri i-am vazut inimioara batind (la ecograf). Aveti incredere in tratamentele naturist, eu incerc de 5 ani, 2 FIV-uri si dupa 2 luni tratament naturist s-aintimplat minunea! Sigur si Cel de Sus a ajutat! Sperati si se va intimpla!
Va pup pe toate!
Lia, multe felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!! Ma bucur enorm cand vad fete care au continuat sa isi urmeze visul si au sperat mereu. Sa fiti fericiti!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au <--- is live!!!
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
lia68 spune:
Va salut pe toate
irlandeza: da am platit 23 milioane pt. mine si sotul meu (asa a considerat A. ca tb. sa faca si sotul cu toate ca dr. spunea ca la el ar fi ok, mobilitate ceva cam mica dar ok; oricum sotul nu a luat mai nimic!), asta fara ceaiuri, laptisor de matca, vitamine care au fost luate sepatat de la plafar si farmacie. Si mie mi s-a parut un pic cam mult dar nu-mi pare rau si in comparatie cu 15000 CHF für 2 Fiv-uri e acceptabil.
chivutamonica: la fel de disperata eram si eu din cauza virstei, dar da-ti un pic de timp inca si persevereaza cu tratam. pe care l-ai inceput. Multumesc la toate fetele pt. felicitari, miine promit sa vad scriu ce ceaiuri am baut (sint la serviciu si nu am reteta la mine). Va pot spune insa acum ce luam zilnic: dimineata: 1 drajeu laptisor matca (Plafar); vitamine komplex, 2 lingurite polen, o lingurita miere combinata cu nu stiu ce de la A., apoi toata ziua beeam 1 l ceai, dupa prinz o alta miere de la A., iar seara luam la fel ca dimineata. In ultima perioada cam o luna am luat si cele 3 Tincturi: Geranium, Glycyrrhiza si Vitex cite 60 pic. pe zi (asta asa am vrut eu). In rest in per. asta am fost chiar destul de stresata iar amor am facut destul de putin, de asta si surpriza e asa mare. Problema mea erau trompele, adica acum 3 ani mi-au permeabilizat una, dar dupa atita timp nu mai credeam ca e ok.
Va pup si miine promit sa va scriu reteta. Pina atunci continuati cu ce ati inceput si sperati! Va doresc din inima sa va vina la absolut toate rindul.
lia68 spune:
Am uitat ceva tb. sa va multumesc pt. ca de la voi am aflat de A. si apoi am citit tot ce se putea despre el pe net. Va multumesc si fiti curajoase!
Tia spune:
initial postat de KoraPop
nou venit
Romania
Bucuresti
83 Mesaje
Trimise - 01/11/2006 : 12:14:14
--------------------------------------------------------------------------------
Fetelor va rog tare frumos sa imi dati un sfat.Sunt cam necajita ca sunt z13 am folicul de 22,3 mm, dar endometrul a ramas tot 5,4mm ...e tare mic.Am inteles ca pot lua tinctura de marar pt cresterea endometrului, mai are rost sa iau de azi sau e prea tarziu??Are ceva efecte secundare daca incep de azi sau trebuie sa iau din prima zi de CM?Dr. la care am fost mi-a dat sa iau duphaston 2pastile /zi de maine pana in z25, in caz ca....dar eu nu imi fac sperante cu asa endometru.
Multumesc mult!
Kora
miki-miki spune:
Kora nu e bine sa iei acum tinctura de marar. Ac se ia numai din z1 pana la ovulatie si nu e bine sa se ia mult timp deoarece e puternic estrogenica. Eu iti recomand Maca de la Innovatics 3/zi pe care o poti lua de acum dar rezultatele le vezi dupa cel putin o luna. Tratam se face min 3 luni.
Miki
KoraPop spune:
Multumesc mult Miki , eu am luat deja o lingurita de tinctura de marar in 100ml apa dar nu voi mai lua pana in z1 asa cum spui tu.Am sa iau Maca tot de atunci.Toate cele bune si sunt hotarata sa ma dau pe naturiste si eu asa ca voi mai intra pe aici.
Kora