Naturiste si homeopate (24)
Raspunsuri - Pagina 20
MRL spune:
Felicitari lia68, sa fiti sanatosi si norocosi!
Moni, multumesc mult pt link-uri. Inca nu m-am lamurit prea bine daca mi-ar face bine la problema mea. Pana una alta am fost astazi de mi-am facut analiza DHEA-S sa vad cum stau cu ea, maine am rezultatul. oare nu este nimeni care sa o fi folosit?
Pupici
miki-miki spune:
lia68 feliciari pt bb .
Fetelor si Gabiu a ramas gravi dupa tratam lui Andritoiu. Sa fie asa de bun? Eu as vrea pt sotul meu ceva . Voi stiti de reusite la barbati ?
Madalina incearca sa nu mai mananci sarat deloc. Parca ceaiul de salvie e indicat pt asta dar nu stiu sigur. Da-i cautare in google si vezi dc e asa.
Danutza am luat analizele dar acum sunt ocupata cu renovarea si nici nu stiu pe unde am pus dosarul. Cand il gasesc si am putin timp liber iti scriu pe PM.
Edit: Madalina am gasit eu ceva impotriva retentiei de apa dar nu stiu cat de bun e, ce reactii are si dc e recomandat cand suferi de infertilitate. Uite aici: http://www.pcfarm.ro/index.php?idprd=2118
Miki
Madalina1968 spune:
Multumesc fetelor ptr raspunsuri.
Putem sti si noi, profanele :))), acest tratament a lui Andritoiu?
Oricine ar fi..sa-i dea DD sanatate si spor la munca ca face lumea fericita!!!
Pupi la toate!
SilvanaPopovici spune:
Fetelor, eu imi pregatesc dosarul pt atestare in vederea adoptiei. Poate ma ajuta Dumnezeu si pe mine cu un pui mic!
Totodata, am facut analizele hormonale luna asta, mi-au iesit toate bune in afara de prolactina care este marita, nu exagerat dar totusi mai mare decat normal. Asta s-ar rezolva, dar ma ingrijoreaza faptul ca desi am estrogenul si progesteronul ok (in cele trei faze: Z4, Z14 si Z21) totusi am cantitatea de CM destul de mica...Nu stiu ce sa mai fac, o fi de rau?! Dr. meu, Tutunaru, mi-a spus anul trecut ca nu prea conteaza cantitatea daca hormonii sunt OK, iar recent am citit ca cele mai fertile femei au cam 5 zile de CM - nu mai stiu ce sa cred...Oare mai am vreo sansa?? E cazul sa ma mai agit pentru o sarcina naturala? E posibil ca aceasta oligomenoree sa fie cauzata de metroanexita??!
Poate stie cineva sa-mi dea un sfat (desi nu credeam ca o sa mai am nevoie de sfaturi la cate am invatat in ultimii ani, uite-ma din nou in situatia de a cere )
Toate cele bune! Si felicitari proaspetei gravidutze!
Silvana
danutza_c spune:
Lia, felicitari!
Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Ai putea sa ne spui si noua exact ce ceaiuri ai baut? Eventual sa ne scri care era schema ta zilnica?
Multumim!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
ancuca_b spune:
LIA68 FELICITARI!Sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebe sanatos!Daca poti sa ne spui mai detaliat ce tratament ai urmat,ce fel de ceaiuri ai baut si unde putem gasi tratamentul lui Andritoiu,la ce subiect????
SilvanaPopovici-draguta de tine,binenteles ca mai ai sanse!Dovada sunt fetele care au reusit dupa multi ani de incercari....cel mai recent Lia68.Sa nu-ti pierzi niciodata speranta.Cat despre faptul ca femeile cu un CM de 5 zile ar fi mai fertile,nu prea imi vine sa cred.Eu am un CM de 7zile,si nu am ramas insarcinata de 10 ani.Am gasit aici cateva cauze care duc la oligomenoree dar si inforormatii.http://www.sharedjourney.com/define/oligomenorrhea.htmlPupici la toate si multa sanatate!
irlandeza spune:
lia68 felicitari.
Poti sa ne dai schema ta de tratament ? Ce ceaiuri ai luat ? Te rugam frumos. Vrem si noi sa fim
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Fetelor, uitati ce am gasit :
http://forum.desprecopii.com//forum/topic.asp?TOPIC_ID=76634&whichpage=16
Si niste inf. despre el.
Prof. Vasile Andrițoiu
lector ANATECOR
apicultor și apiterapeut
S.C. Stupina SRL
Cabinet APYREGIA IMUNOSTIM
Tg. Jiu, Str. Unirii, Bl. 36, Sc. 3, Ap. 45, jud. Gorj
0253.212104
0253.270221
0745.529646
apitherapy2003@yahoo.com
rețete proprii din produse apicole pentru tratarea infertilității și a multor boli
Sper sa nu se considere ca am facut reclama, dar chiar cred ca e important sa stim unde-l putem gasi, pt. cele care vor sa-l contacteze.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
lia68, am citit mesajul tau din 26.06 2006, cand ai sunat la prof. Vasile Andritoiu. Ai platit intradevar 23.000.000 ? Ai incercat de atunci trat. si acum esti cu burtica ?
Felicitari. Asteptam raspuns.
Noi 2 singurei