Naturiste si homeopate (24)
Raspunsuri - Pagina 19
MRL spune:
adimercedes, intentionez sa iau Primula +vit.E pana dupa ovulatie. Astazi am fost si am facut eco si stau destul de bine dupa stimularea avuta pt FIV. Endometru 7,5 trilaminar si 1 folicul pe ovarul drept de 17 mm. banuiesc ca o sa am ovulatie cam joi - vineri. Astazi, cand mi-am facut eco eram la 11 zile de la primele pete maronii si la 7 zile de cand am eliminat endometrul si s-a declansat CM adevarat. Acum iau Maca 3/zi, Omega 3 plus dimineata 1 capsula si Primula + vit.E 1 capsula seara (pana sambata sau duminica, cand se incheie ovulatia - mai putin de 15 zile). Dupa ovulatie o sa continui doar cu Maca si Omega 3 plus. Ma gandeam sa ii dau si sotului doar Omega 3 plus, chiar daca el este OK.
Madalina, analizele sunt ok la sot. la mine mai variaza FSH-ul in rest totul pare OK. oricum de la un FSH de 14 am ajuns la 7 iar la ultima analiza facuta in vara am avut FSH-ul de 5. Deci, pana la urma bun, chiar daca el variaza. la primul FIV nu am raspuns deloc bine la stimulare - din 6 foliculi nu am avut nici un ovocit viabil, la al doilea din 6 foliculi am obtinut 3 ovocite de o calitate pot spune foarte buna care in momentul embriotransferului toti erau divizati in 8 celule. Din pacate nu stiu ce nu a mers bine de nu s-a prins nici unul.
Fetele, care sunteti pe celalalt continent ce stiti despre DHEA?. Am inteles ca s-au facut studii si ca ar influenta cresterea feritilatii si obtinerea unor foliculi cu ovocite viabile. Din cate am inteles se foloseste foarte mult in America. Am tot cautat pe net dar inca nu sunt foarte lamurita. Poate ma lamuresc si pe mine fetele care iau asa ceva.
Pupici
chivutamonica spune:
MRL,poti sai dai si sotului tau,Omega3,eu la al meu ii dau demult,ajuta la multe probleme chiar si la stari depresive.
Fetelor dragi,folositi omega3,mai ales ca noi avem aceasta latura sensibila:,,latura copiilor''asa ii zic eu.
Creierul este alcătuit în proporție de 60% din grăsimi. Pentru buna lui funcționare sunt foarte importante grăsimile cu lanț lung din componența omega-3, în special acidul docosahexaenoic (DHA). Datorită elasticității lui, sistemul nervos comunică ușor cu celulele. Când organismul duce lipsă de grăsimi omega-3 sau ele sunt înlocuite de altele, mecanismul este în pericol. Crește sensibilitatea și excitabilitatea, fapt care poate duce la comportamente agresive și stări depresive.
Va,pe toate
MONI
danutza_c spune:
Andreea, uite ca nu stiu daca vit E e buna pentru ingrosarea endometrului. Daca tu sti ca face bine la asa ceva atunci ia in continuare. Oricum vit E e un antioxidant si impiedica imbatrinirea asa ca e buna!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
chivutamonica spune:
Huge DHEA FAQ and Product Guide! DHEA. ... DHEA is an acronym for the hormone dehydroepiandrosterone (now you know why people use the acronym.) ...
www.bodybuilding.com/store/dhea.html
MRL,nu stiu daca aceste vitamine horm.se pot lua fara indicatia doctorului.
,MONI
lia68 spune:
Fetelor dragelor, sint insarcinata! Simptomele pe care vi le descriam acum citeva zile, care nu stiam de la ce sint erau de le bebe. Am 6 sapt. jumatate si ieri i-am vazut inimioara batind (la ecograf). Aveti incredere in tratamentele naturist, eu incerc de 5 ani, 2 FIV-uri si dupa 2 luni tratament naturist s-aintimplat minunea! Sigur si Cel de Sus a ajutat! Sperati si se va intimpla!
Va pup pe toate!
reghi spune:
LiA 68, felicitari din tot sufletul, iti doresc sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos si frumos.Bravooooo!!!!Sa ne scrii si noua ce tratament ai urmat, te rugam. Pupici multi, multi.
merdan spune:
Uraaaa!
Felicitari lia68 ,sarcina usoara si bb sanatos iti doresc.
Ma bucur enorm cand mai reuseste cate o fata,si daca mai e si naturista si aspiranta peste 35, sperantele prind aripi.
Parca faceai tratamentul lui Andritoiu nu?
si ai mare grija de tine in perioada asta.
merdan
Madalina1968 spune:
Felicitari Lia68!!!!!
Ai zis bine Merdan: daca e naturista si over 35..reusita e tripla...
Ne zice cineva si noua, cu calm, care e tratamentul lui Andritoiu si mai ales..cine este?
PS: ma bucur ca nimeni nu se confrunta cu retinerea apei in oganism ca mine ca sa-mi dea un sfat :))
Pupi!
lia68 spune:
Fetelor va inteleg asa de bine, ca asa ma uitam si eu pina acum citeva zile sa mai vad vreo reusita si cind vedeam ca si virsta era apropiata de a mea (38 si..) mai prindeam sperante. Cum va spuneam am urmat reteta lui Andritoiu cu propolis, polen, miere, laptisor de matca, ceaiuri dar mult simplificata adica: fara reflexoterapie, fara irigatii (am facut numai vreo citeva), fara bai cu infuzii de plante. In schimb ceaiurile le-am baut zilnic incepind de pe 20 august, iar in ultima luna de la mine putere am mai luat tincturi de Naprasnic, Lemn dulce si Vitex (am uitat denumirea pe romaneste). Daca vreti va pot scrie ce combinatie de ceaiuri am luat. In rest noroc si cu Doamne Doamne! Sa perseverati, chiar daca pare ca nu apar rezultate, la un moment dat incepusem sa am si eu indoieli, dar fiind destul de comoda varianta de tratament aleasa de mine am continuat si ma bucur c-am facut-o. Va pup pe toate si sper sa vi se indeplineasca la toate acest vis frumos de a fi mama. Eu inca plutesc pe nori de fericire si aproape ca nu realizez ca e adevarat. Nu va spun ce ochi a facut dr. dupa 2 FIV-uri nereusite....