Naturiste si homeopate (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Cicina, tu scrii rar da bine...nu ma las...ce-ar fi sa ravasim erboristeriile...fiecare in regiunea sa.???.la scleroza mea zici ca face bine omega3?? Mie mi-ar trebui un omega300 :))

Pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Madalina Tonotil N asa se numeste peste tot si sunt sigura ca dr ta stie de el. Este produs in Grecia de firma Vianex. Sunt 10 fiole intr-o cutie si se bea una /zi dimineata. Dupa ce desfaci capacul tb sa apesi pe un dop pt a iesi o substanta din capac, agiti si o bei cu putina apa. Ac produs il recomanda dr Soare care e si homeopat persoanelor care au pb de infertilitate si sunt stresati si obositi. Chiar si copii pot lua. Sotul meu care are azoospermie ia si el si mi-a spus ca se simte f bine.
Ceteste aici: http://www.egirl.ro/medicamente/display/1243/TONOTIL-N.html

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by MRL

danutza, de maine trec si la omega 3. Imi aduc aminte de cand eram mica cum ma alerga mama sa inghit bilutele cu ulei de peste, ah ce le mai uram atunci. Ulei de primula cu vit E o sa iua doar 15 zile pe luna, nu vreau sa abuzez - si eu stiam ca daca iei vitamina E in disperare dauneaza fertilitatii. Stiam ca se recomanda in jur de 10-15 zile pe luna.
pupici

MRL, se recomanda din ziua 5 in ziua 19. Daca o iei asa e super. Pupici

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sandaa

Multumesc Adimercedes pentru ca mi-ai raspuns. Ce doza se ia de capsule de usturoi? Sotul meu acum nu are asa de mare dar are un servici stresant de aceea cred ca ia crescut si tensiuneaia. El ia si branca ursului in paralel dimineata si seara.
As vrea sa va mai intreb daca omega 3 si maca e bun si pentru barbati. Multumesc mult.

Sandaa, uneori medicii recomanda prea repede medicamente de inima si de tensiune. Sotul meu se simtea rau aproape in fiecare seama, isi simtea inima cum ii zvacneste si ii pulsau tamplele si ii curgea frecvent sande din nas (cel putin o data pe zi). Tensiunea era catre 200/120, ca se speria cine auzea. Sotul meu a fost la 2 medici diferiti, primul i-a prescris ceva medicamente de inima/ La al doilea a ajuns ca doctorul era prieten al nasului nostru. Si tipul i-a zis in fata ca e prea tanar (avea atunci 25) pentru astfel de medicamente si sa incerce sa rezolve problema altfel, ca e din cauza stilului de viata, ca problema e mai mult de stres, nu de ceva afectiuni circulatorii sau blocaje etc. El a ascultat cam ce i-a zis doctorul si a incercat sa respecte, iar usturoiul era sfant. A luat timp de 3 luni. De atunci nu a mai avut deloc probleme, iar tensiunea ii este mereu in jur de 120/75.

Acum voi stiti care e situatia la voi. Eventual da mai multe detalii despre sotul tau si ce simptome are.

Daca vreti sa incercati naturiste, poate lua dintre urmatoarele (toate contin usturoi):
http://herbanet.vstore.ca/product_info.php/pName/cardiovascmedica150-cps/manufacturers_id/29
http://www.naturaplant.ro/produse/286/Usturoi,_Paducel_&_Vasc
http://www.naturaplant.ro/produse/268/Usturoi_&_Lecitina
http://www.naturaplant.ro/produse/80/Usturoi_&_Propolis
http://www.naturaplant.ro/produse/81/Usturoi_&_Crategus

Cura cu usturoi se tine timp de 3 luni, cate 3 capsule/zi.

BU ar trebui sa il ajute la scaderea tensiunii, mai laes daca e tinctura (tincturile, in general, scad tensiunea). In plus, poti sa ii dai linistita ulei de peste, ca il va ajuta foarte mult la stres. Poti sa ii dai 2 capsule/zi pt inceput si dupa 1 luna sa ia doar cate 1/zi timp de minim 3 luni. Maca e si ea f bun in reglarea organismului si e recomandata si barbatilor, dar daca ia deja BU eu zic sa nu le amestecati chiar asa. Si sa aiba mai multa grija de el: sa limiteze alcoolul si daca e sa bea, sa bea vin, de preferinta rosu, nu mai mult de 1 pahar o data la cateva zile. Sa renunte la fumat, la cafelele de dupa-amiaza, sa inlocuiti uleiul de floarea soarelui cu ulei de masline sau de seminte de struguri, sa renunte la prajeli etc (sa nu te superi pe mine ca iti zic toate astea, dar nu stiu f multe despre situatia voastra. Poate deja faceti toate astea si atunci e super, ca sunt mai putine de rezolvat ). Si sa o lase mai usor cu stresul la firma, ca nu cred ca ii ridica cineva statuie . Bucurati-va unul de altul si de viata voastra.

Sanatate multa si sa ne tii la curent cu evolutia iubitului tau sot.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Eu intru mai rar pe aici dar acum am nevoie de un sfat
de la voi :dupa inca o inseminare nereusita, luna aceasta
mi s-a recomnadat (ca pauza )anticonceptionale.
Intrebarea mea este daca tot in aceasta luna as putea lua in
paralel si multimaca deoarece am endometrul cam mic
Stiu ca maca nu se combina cu alte chestii alopate dar cu anticonceptionale ???
Va pe toate !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Multumesc mult Adimercedes pentru sfaturile care mi le-ai dat.Din fericire sotul meu nu fumeaza,(n-a fumat niciodata) nu bea vin deloc decand a descoperit tensiunea, de fapt nu bea alcool aproape deloc acum, inainte mai bea la ocazii dar nu mult dar de stresat se streseaza prea mult asta recunosc si eu si el.Cafea bea putin dimineata atat.
Am o nelamurire. Daca ar lua maca n-ar trebui sa ia altceva nimic naturist? Nici Omega3, nici tinctura de B.U.? Va rog sa ma scuzati daca insist prea mult. MUlta sanatate la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Sandaa, hai sa-ti spun si de sotul meu care avea cam aceleasi probleme la fostul serviciu. De cind il stiu avea tensiune mai mare, dar nu foarte mare si colesterolul mare si lua tratament pentru tensiune si colesterol. SI asta la sub 40 de ani! Eu m-am cam speriat si am inceput sa-i verific tensiunea care nu crestea peste 160 maxima in schimb minima era cam maricica, peste 95 uneori peste 100. Cind creste minima asta nu e bine deloc pentru ca mult mai greu o readuci la valori normale decit maxima, mai ales daca val mare e de lunga durata. Avea in plus si probleme cu stomacul, mereu arsuri, se scula noaptea din cauza asta si trebuia sa ia antiacide. Din cauza asta nu a putut sa ia usturoi, a incercat dar i-a facut rau la stomac asa ca a renuntat. E adevarat, fumeaza si nu a fost chip sa-l fac sa se lase.
Dupa ce a schimbat jobul si ne-am mutat s-a linistit si acuma are tensiunea normala si nu mai are probleme cu stomacul, decit foarte rar. Colesterolul nu l-a controlat de ceva timp si imi e cam teama de ce val o sa aibe dar macar tensiunea e OK. SI tot fumeaza, din pacate.
Ce vreau eu sa spun e ca daca s-ar putea rezolva problema cu stresul de la servici ar fi un mare pas inainte. Si asta se poate face cu "scoaterea din mediu" adica sa iesitit la sfirsit de saptamina undeva, sa mai iesiti in timpul saptaminii la un film sau undeva sa va simtiti bine.
Cu bautul sa iti spun un secret: de fapt chiar e bine sa bea cite un pahar de vin rosu din cind in cind, chiar si odata pe zi la cina de ex. O cantitate redusa de vin rosu s-a constat ca face chiar bine pentru cei care au probleme cardio-vasculare, important e ca acea cant sa fie redusa, adica un pahar de vin/zi.

Poate sa ia cu Maca si BU si in orice caz eu i-as da Omega3, din asta ar trebui sa ia mereu ca si protectie pentru inima si sist vascular. Maca e buna si ca anitstres si pentru fertilitate.
Multa sanatate!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Danutza, mersi ptr raspunsul referitor la vitex. Nu am mai cautat naprasnic pe net ptr ca vine cineva din ro saptamna viitoare si ma rugat-o pe mma sa imi cumpere si sa imi trimita.
Acum nu stiu, trebuie sa incep sa beau ceai intr-o zi anume (la venirea ciclului), sau pot incepe oricand? Eu sunt la perioada fertila acum, sa astept mai bine sa vina urmatorul ciclu (eu sper din tot sufletul sa nu mai vina...), sau pot inbcepe deja sa beau?

Danutza, scriai de vit e, ca nu ar fi asa buna ptr infertilitate. Eu o iau ptr ingrosarea endometrului, ptr asta o fi ok?

Va pup pe toate

Andreea

Andreea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carry

Eu intru mai rar pe aici dar acum am nevoie de un sfat
de la voi :dupa inca o inseminare nereusita, luna aceasta
mi s-a recomnadat (ca pauza )anticonceptionale.
Intrebarea mea este daca tot in aceasta luna as putea lua in
paralel si multimaca deoarece am endometrul cam mic
Stiu ca maca nu se combina cu alte chestii alopate dar cu anticonceptionale ???
Va pe toate !!!!

Carry, Maca NU se ia nici cu anticonceptionale. Eventual poti incerca aspirina in perioada ovulatiei pt cresterea endometrului. Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Sa-ti dea DD sanatate MIKI ca de altfel la noi toate..am sa ma interesez de Tonotil sa-l iau dupa ce termin tratamentul.

MRL, intr-adevar infertiliatate primara e cum ai zis tu. Analizele cum iti/va sunt?

Fetele am o intrebare care nu tine de infertilitate: am o mare retentie hidrica, adica mi se depune pe corp tot ce beau. Stii ceva de cum pot face linfa sa lucreze, in afara de a sta la masaje di drenaj toata ziua? Am si obiceiul sa stau picior peste picior la serviciu TOTA ZIUA..asa ca celulita e la ea acasa. Stie cineva de ceai de ienupar sau altceva?

Eu sunt "fara marar"...Odata cu terminarea mararului am redus trei sferturi de ora din tratament x 3 ori /zi...:))

Pupi!

Mergi la inceput