Naturiste si homeopate (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Sandaa capsulele de usturoi se iau 3/zi dar de ex pt trigliceride mi-a spus un biolog ca se iau 4/zi. Dc are si colesterolul mare sau trigliceridele mari poate lua 4. Maca si Omega 3 sunt f bune si pt barbati. Dar mai buna e Multi Maca de la FLP decat Maca simpla pt ca aceea contine si alte 8 plante. Citeste prospectul de pe prima pagina de la cap Azoospermie unde l-am pus eu.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Buna fetelor....se vede ca invatam unele din experienta altora...nu-i rau..numai roade si sanatate sa dea.

MRL, cred ca fetele care au facut FIV te indruma mai bine.
Intrebare: e atat de important uleiul de peste?

Pupi!

Mergi la inceput

Madalina 1968 nu uleiul de peste e important ci Omega 3 care este in el.
Citeste aici:
OMEGA 3 (distribuit de de GNLD International)
Integrator de acizi grasi din seria Omega-3

Acizii grasi OMEGA3 (EPA si DHA) constituie un component de baza al pestelui si al unturii de peste, cu urmatoarele beneficii pentru organism:
=Ajuta la prevenirea aterosclerozei;
=Reduc nivelul de colesterol oxidat si nivelul trigliceridei la preintampinarea atacurilor de inima;
=Regleaza tensiunea arteriala;
=Stimuleaza sistemul imunitar;
=Usureaza manifestarile arteritei reumatoide (puternic antiinflamator);
=Regenerator si protector al celulei nervoase;
=Imbunatateste circulatia periferica si cerebrala;
=Regleaza sistemul neuro-vegetativ (sistem nervos care controleaza si regleaza activitatea organelor interne, inima, plamani, stomac ce se desfasoara in afara controlului constient)
=Contribuie la dezvoltarea optima a fatului la nivel nervos si oftalmologic atat in timpul sarcinii cat si alaptarii;
=Protejeaza enzimele impotriva degradarii lor structurale, acestea jucand un rol major in mentinerea functiilor metabolice ale organismului.

Continut:Lipide, EPA + DHA, Proteine, Glicerol, Vitamina E (a, b, g, l tocoferoli)

Exclusivitate: Contine ulei pur de somon, una din sursele cele mai bogate in acizi grasi omega-3, EPA si DHA, integrat in mod adecvat cu vitamina E naturala, pentru protejarea structurii moleculare a acestor acizi grasi. Sursa acizilor grasi o constituie somonul recoltat din apele Atlanticului de Nord (cele mai curate ape din punct de vedere chimic si radioactiv)
Nu contine uleiuri de alta provenienta. Nu contine coloranti, arome, conservanti sau edulcoranti artificiali. Produsele nu au efecte adverse, nu au contraindicatii. Obtinut in laboratoarele Scherer din Marea Britanie.

Indicatii:
=Sistem cardiovascular (ateroscleroza, insuficienta circulatorie cerebrala si periferica, arterita,tromboflebita, insuficienta circulatorie venoasa, varice, hipertensiune)
=Sistem nervos (parkinson, sechele poliomelita, sechele postaccident cerebral, demielinizari)
=Probleme metabolice (dislipidemii, diabet, insuficiente hepatice)
=Dezinflamator
=Reumatism degenerativ

Preventiv: Produs natural ce sta in prima linie in lupta cu diabetul sau cu probleme ale sistemului cardiovascular se poate administra profilactic cate 2-3 capsule/zi.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
4-6 capsule pe zi

Miki

Mergi la inceput

Multumesc Miki. pare bun de tot...
Oare se poate lua cu toate naturistele astea??

Mie mi-ar trebui ceva relaxant, cam ce face mararul, naprasnicul...mi-e teama ca dupa ce nu le mai iau revin le stresul de inainte..

E cineva di ìn voi cu sterilitate primara?

Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

miki-miki, nu cred sa am probleme cu calciu, oricum treba cu mijlocul, trosnelile pe care le am la articulatii , sinuzita si rinita alergica, durerile mari de la CM pana acum le-am rezolvat homeopat. Momentan ma rezum in a lua doar Maca, primula si omega. Am sa va tin la curent la fiecare ecografie facuta si cu ajutorul vostru o sa mai intervin si cu alte produse atunci cand este cazul. Oricum, pt mine acum prioritar este sa ma reglez eu dpdv hormonal. Inca nu am nevoie de alte stimulate puternice pt ovare, o sa am nevoie de ele peste ceva timp sa produca foliculi viabili.
madalina, eu am ce invata si de la fetele care au facut FIV. dar acolo nu se discuta despre o reglare a organismului cu produse naturiste. Fetele de acolo au experienta mai mult legata de procedura in sine, de cum si cand se fac injectiile cu hormoni, protocoale, medicatia data dupa ET. Dupa primul esec avut cand nu am reusit sa am nici un folicul viabil m-am apucat imediat sa iau pe langa produsele homeopate si produse naturiste chiar inainte de a lua AC 2 luni de zile si sunt sigura ca mi-au facut foarte bine. Din pacate nici al doile fiv nu l-am reusit dar macar am ajuns sa fac ET, deci obtinusem ovocite. Pentru mine si pentru sot a fost si asta o mare bucurie. Acum sunt sigura ca fete de aici ma vor indruma corect, ele poate ca au trecut prin faza de inceput si testare a produselor naturiste si ele stiu cel mai bine cum reactioneaza anumite produse si ce efecte au asupra organismului. Asa ca sfaturile lor imi sunt de mare folos pana voi ajunge la dr. homeopat (pe la sfarsitul lunii noiembrie). Nu cred sa imi faca rau ce iau acum, am citit si eu prospectele produselor cu foarte mare atentie, iar fetele au stiut sa puna accent pe ceea ce ma intereseaza pe mine acum. Adevarul este ca acum nu am nevoie de alte stimulente puternice pt ovare, ca nu este cazul sa ma arunc sa iua produse peste produse, stiti si voi - putin dar bun.
Despre uleiul de peste, asa cum au scris si fetele se previne formarea cheagurilor de sange, accidentele vasculare ,infarcturile.
Va pup dulce pe toate si ne reauzim duminica seara. Acum ma pregatesc de plimbarea mult dorita de la sfarsitul saptamanaii.

Mergi la inceput

Iubito, pt stres sa iei Tonotil N de la famacie care e super bun. Ii dau si eu sotului si e f multumit. Se ia 10 zile apoi se face pauza 10 zile. Nu are contraindicatii si e inofensiv. Contine aminoacizi.
Omega 3 merge cu toate plantele.
Sper ca nu iei marar mult timp. 20 zile doar in prima parte a tratamentului Liviei.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

madalina, si eu am sterilitate primara, adica nici un copil pana acum, nici un avort facut

Mergi la inceput

Dar ce dragute sunteti..Eu sunt o alta persoana de cand iau naturiste, din punct de vedere psihic, vorbesc acum. Sambata fac 3 saptamani. Stai linistita, doar 21 zile de marar..stiu...AZI E ULTIMA ZI.
Draguta, ptr medicament trebuie sa stiu ce contine ca sa-i spun farmacistei sau naturistei. Nu stiu daca are aceeasi denumire aici ca in Romania.

IMi trebuie ceva inofensiv, cum ati zis voi, nu sa ma droghez, ci ptr. relaxare/linistire...Dorm putin in timpul saptamanii, stres inutil la serviciu...ioc bb..:))

Va multumesc. Nu ma lasati!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri. O sa tin cont de ele.Week-end placut si multa relaxare. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Mada, baga mare, la greu.
Acu citesc despre Omega 3 sa iau si de asta?

Mergi la inceput