Nou stil de viata (114)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna fetelor si buna, Delidana!
Hai ca m-ai facut curioasa: ce-ai gasit domle pe plaja aia? Era ceva cu muschi si-n slip?

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Delidana bine ai revenit din concediu!!!

Eu ieri am facut zacusca si bineintzeles ca am mancat...iar azi....1 kg in plus asa ca azi...bagam fructe ca maine la raport macar stagnare sa fie!!!

va pup si duminica placuta in continuare!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayssa_deea spune:

Buna seara fetelor. A trecut si mica mea vacanta si am revenit. Sincer, am fost cuminte cat am fost acasa, cu toate ca ma tenta o mica evadare...Cel mai greu a fost cand ne-am intors... prietena mea (o slabanoaga) a mancat ciocolata si napolitane tot drumul si mi le flutura pe sub nas...... m-am abtinut cu greu si ma tot gandeam ca "nu sunt deloc bune" . Acum ar trebui sa mananc ceva si nu am nici cea mai mica idee ce...gasesc eu pana la urma ceva... Mi-e putin teama de cantarul acela, chiar mi-as dori sa mi-l fac prieten; de cele mai multe ori imi e dusman. In seara asta mergem la concert si voi dansa cat de mult posibil (numai la calorii ma gandesc)Va multumesc pentru primirea voastra si sper sa va pot fii si eu de folos intr-un fel sau altul. Promit sa intru cat de des posibil, in special seara (pentru ca in rest sunt pe la cursuri). Va pupic dulce pe toate, o seara cat mai placuta

deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Multumesc de primire.
Tzuni mic si drag, ce am gasit eu pe plaja n-avea slip, probabil ca avea ceva muschi, insa grohaia de zor. Eh, te-ai prins?
Deea, i-ai spus prietenei tale ca esti la regim? Roag-o sa te ajute. Ar putea incepe prin a nu-ti mai flutura diverse ispite pe la nas.
Va astept la raport!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Delidana, daca e sa ne luam dupa zicala ca "toti barbatii...grohaie"...ghici la ce ma gandesc ca ai gasit?

_

Mergi la inceput

Un porc muschiulos in slip?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Delidana - deci te-ai facut cu un "porc muschiulos in slip"??? Mai, sa nu-mi spui ca ai luat porcul cu tine acasa!?!

Raportul meu de azi e 72.5kg - peste weekend marturisesc insa ca nu m-am tinut de dieta - pentru prima oara in aproape 3 luni, am mincat si putin cartof, si putin dulce si putin salata cu maioneza... Am incercat sa nu fac excese ci pur si simplu sa ma limitez la a gusta din aproape toate cite putin. Diseara am programare din nou la nutritionist, sa vad daca imi schimba cu ceva meniul pe urmatoarele 2 saptamini. Sincer as vrea sa-,i introduca si o supa sau ciorbita din cind in cind, parca imi e pofta de asa ceva din cind in cind!

Meniul de azi:
MD: o banana
Gustare: o portocala
Prinz: un copan de pui la cuptor cu castraveti murati
Gustare: un mar
Cina: peste (merlucius) - inca nu stiu cum il voi gati, dar aseara l-am pus la decongelat.

O saptamina buna va urez!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

...ar fi fost ceva, nu?

Meniul de azi:
D: Ceai cu lamaie si zahar de trestie (am renuntat la zaharina si cafea)
P: 2 felii graham prajite + 1 kefir mare + 1 rosie
S: supa de taitei thailandeza

2 l apa + ceai verde + vitamine (Ca si Mg)

_

Mergi la inceput

Leeloo, ma tem ca l-am luat cu mine pe . Nu mi-am refuzat nici o placere culinara la mare.....
Tzuni, supa thailandeza? Ai inceput antrenamentele vad......

Mergi la inceput

N-o sa crezi, Delidano, dar io mananc mancaruri thailandeze de ani buni (ma rog...ce se gaseste la noi in comert), si-mi plac foarte mult!

Acu hai ca m-ai zapacit : porcu' era in farfuria ta, sau pe plaja, in slip???? Oricum te biciuiesc: 1. Daca era in farfurie, ce cauta acolo? 2. Daca era pe plaja in slip, de ce nu l-ai luat cu tine?
Tine:

Io ma simt tare rau: de fapt, de cateva zile nu mai am energie. Da' deloc! Casc, as dormi non-stop, nu ma pot concentra, am mult de lucru si nu fac nimic... O fi vreo astenie de toamna sau poate ca e din cauza rusilor care sunt undeva, la granitza? Aveti remedii impotriva oboselii / lenei? Sa nu uit: in we am dormit muuuult. Am si muncit, dar asa...mai cu masura!

mephala scumpa, nu mai spui nimica? Sper ca nu te-am deprimat cu calculatorul de kg !!! Tu stii ca esti ambitioasa, asa ca o sa-ti revii! Abia astept sa fii din nou in forma sa zbor pana la Iasi!

_

Mergi la inceput