Nou stil de viata (114)
Raspunsuri - Pagina 8
crystina spune:
Doina, da..dragalit! Pupici si la puii tai!
Pitica mea doarme asaca ma duc sa pedalez vreo juma'de ora!
justasmallkiss spune:
Buna fetelor.Ce faceti voi?Eu...prin zona,la bucatarie,fac papica.
Doina,ma bucur ca puiul mic e bine.Cu Onitza...te inteleg...asa e si la mine,de cand e la gradi numai racita imi e pitica.
Deja lucrezi?Cum reusesti sa te descurci?Iti doresc mult spor in continuare si sanatate multa tie si copilasilor.
Roxana,te astept cu "vesti" despre cercelus![]()
Cristina,pe mine ma dragaleste smechera asta numai cand vrea sa obtina ceva,altfel pot sa ma rog de ea cat vreau si nu imi da nici macar un pupic.
Deea,bun venit si por la slabit iti doresc.
Tzuni,tot la munca sau esti acasa lenevesti putin?
Carmen ati iesit la plimbarica?E vreme frumoasa la voi?Aici s-a incalzit putin azi.Am fost cu pitica la cumparaturi,acum am culcat-o si m-am apucat de gatit.
M-a fcut de rusine azi
.Eram in fatza blocului vb la tel cu o prietena si tocmai venea un vecin cu baiatelul cam de seama Deliei.Copilu' a vrut sa se joace cu ea si "maimutza" l-a scuipat si i-a spus sa plece
Mi-a venit sa intru in pamant de rusineeeeeee!!!
Cum sa ii scot prostiile astea din cap?Ea crede ca tot ce invatza la gradi e bine.
Ii povesteam educatoarei ca acasa e total diferita de cum e la gradinitza si o intreaba femeia daca e acasa o mica vrajitoare si ea ii raspunde calm ca DA,se intoarce si pleaca mai departe.M-a lasat fara cuvinte!!!
Iar ma lungesc,va pupic pe toate.Un sf de saptamana placut va doresc.Ma intorc la sarmalele mele
![]()
IOANA
roxana1974 spune:
Ioana, tocmai imi dau seama ca inca o saptamana cel putin nu pot face piercing-ul...deoarece fac impachetarile cu parargil si ma infoliaza peste tot si transpir ca naiba asa ca nu pot avea rana aia, risc sa ma infectez...uff iar aman...
btw, sunt aproape multumita de impachetari, zic aproape ca sunt abia la a 2-a impachetare si ince nu se vede mai nimic...sper insa sa fie cu rezultate bune, eu sunt optimista.
justasmallkiss spune:
Asa e Roxana exista riscul de a te infecta,mai bine amâna(eventual poti lipii un plasture deasupra cat timp faci impachetarile,eu lipeam cand mergeam la solar).Cat despre impachetari...putina rabdare!!!
La mine s-a vazut dupa aprox. 10 sedintze.Vreo 6 cm la burtica,in rest nu mai tin minte,dar oricum blugii care pocneau pe mine cand am inceput tratamentul...dupa cele 10 sedintze curgeau.
Eu eram acasa in Bv la mama,chiar de Paste si mancam si ca o "scrofitza" ca altfel sigur slabeam mai mult.
Asa...asa...fi optimista!!!
IOANA
roxana1974 spune:
Ioana, draga, io nu mananc, recunosc, la cat is de scumpe impachetarile astea, mai bine imi ies ochii, chiar vreau sa se vada ceva. In plus, zic ca-s aproape multumita, sa-ti zic de ce: slabesc mai mult din talie (deja 2 cm) decat de pe picioare...iar eu doresc sa-mi subtiez coapsele...macar 3 cm daca dau de pe coapse, dupa 10 sedinte, ca talia o am subtire, insa tot de acolo am dat...
justasmallkiss spune:
Ce dulce ai fost.Bine acu' nici sa mori de foame.Papa bine dar dietetic si mai trebuie sa bei multa apa cat faci impachetarile.Bei?Io n-am baut
Si la mine cel mai mult s-a dus in talie...in rest daca imi aduc bine aminte cam 4 cm...fund(uloi)...picioare.
Oricum nu-ti fa probleme,sigur o sa se duca ceva cm buni,mai ales ca ai grija si ce mananci.
IOANA
Delidana spune:
Buna dragelor,
M-am intors, a fost frumos, m-am bronzat dar m-am si cam plictisit, 5 zile de stat pe plaja cu ochii in soare (si la propriu si la figurat) e cam mult pentru mine....
Tzuni, vad ca ai fost activa zilele astea pe forum, imi place de tine. 
Ioana, ma bucur ca iti merge bine si ai revenit cu povestile tale lungi. ![]()
Roxa-boxa, bafta la impachetari si asteptam rezultatele.
Cit despre piercing, eu zic s-o lasi balta, daca n-ai reusit sa-l faci pina acum, cred ca e un semn. ![]()
Deea si Kamelika, bine ati venit printre noi!
Va voi trece pe lista marti, cind schimb datele. In fiecare luni si marti se face cintarirea "oficiala" a saptaminii si fiecare trebuie sa-si spuna greutatea.
An_k, nu dispera, curaj, nu exista alta cale decit inainte! 
Cami, Sabina, Carmen, Crystina, Mik, Doina, Dordia, Miag, va
pe toate si bine v-am regasit!
Weekend placut tuturor!
Ah, am uitat, am gasit ceva pe plaja, ma cauta disperat....![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
roxana1974 spune:

No, Ioana, pe cand ma laudam ca nu mananc, am ras 5 caramele. Sper sa nu ma deoki...nu prea beau apa, desi ma straduiesc. Musai sa bem, ca face rau la ten deshidratarea asta...mama ei!
Bine ai reveint Delidana, ai venit taman la timp, sa ma prinzi in flagrant delict
... mai am o tzara pana la raport, sper sa fac fatza cu bine...mai ales ca sunt inperioada "de dinainte", cand retzinem apa...
justasmallkiss spune:

Nu deochi
CARAMELE???Of pacatoase sunt dulciurile astea....sa nu-ti spun ce-am mancat eu la mic dejun
Eh,imi mai fac de cap azi si maine cu sarmalutze si alte prostioare si de luni sper sa imi vina mintea la cap,poate mai incep o tura de Scardale.
Delia,bine ai revenit.
IOANA
cookie spune:
Delidana, sa-ti fie de bine concediul! Ai venit si cu un sac de bice? 
Eu nu-mi vad capul de munca, nici nu stiu cand trece saptamana
...vreau si eu vacantaaaaaaa!