Nou stil de viata (114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Raport: stagnare.
Cu moralul nu stau prea bine, dar pove deseara sau maine.

R-b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Roxana, tu cu moralul n-ai stat niciodata bine...zau asa!

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, s-ar putea sa-ti schimbi impresia despre mincarurile thailandeze daca vii aici si le gusti pe viu. Sau poate nu, oricum sint convinsa ca ce se gaseste la noi nu e la fel cu ce e aici.
Cit despre biciuri, le merit cu virf si indesat.
Roxa-boxa, ce s-a intimplat?
Carmen, salutare!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayssa_deea spune:

Salutare gagicilor...In primul rand, cantarul arata tot 67 ; totusi ma bucur ca nu arata mai mult.
Delidana, prietena mea stie ca sunt la regim, am innebunit-o deja, cu toate astea ea habar nu are ce inseamna SA TE ABTII de la ceva ce iti place.
Eu azi am mancat o banana la mic dejun, si acum niste piept de pui la gratar. Inca nu m-am hotarat ce voi manca la cina, dar mai e un pic de timp. Am fost aseara la concert si am tzopait cat am putut, am dormit neintoarsa azi-noapte. De azi m-am hotarat sa iau cina la 18,orice ar fii, ptr ca, oricat de mult incerc sa evit sa mananc seara,imi e foarte greu sa adorm daca imi e foame si atunci ori ma chinui o ora pana adorm, ori mananc si ma chinuie constiinta. In rest, ma tenteaza un abonament la aerobic, dar nu stiu cat de eficient va fii. Am mai fost anul trecut vreo doua luni si schimbarile au fost minime. Poate ar merita sa mai incerc.
Am si 2 intrebari pentru voi: a) Ce credeti despre ceaiul verde? Il folositi?
b) Ce ati auzit de KILOZYM?
Va pupic pe toate si va felicit pe cele care ati reusit sa mai alungati niste kg saptamana asta.

deea

Mergi la inceput

Fetelor, eu va spun ce mananc si va rog sa ma certati daca mananc ceva ce ingrasa in mod sigur.Voi sunteti mai bine informate decat mine si promit sa va ascult. Nu fiti blande cu mine ca nu merit.
Apropo, merit si o biciuiala zdravana.... Am baut Coca-Cola!!!!pupic

deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, salut si bine-ai revenit din vacanta.

Ayssa, cu intarziere iti urez si eu bun venit si cat mai mult spor la scapat de kg!

Salut in mod special pe Sigrid, Mamicadulce, caci nu v-am 'citit' de mult.

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

multumesc Mephala30. Si tu sa ai multa bafta in lupta cu Kg in plus.pupic

deea

Mergi la inceput

Dragele mele, stiti cumva unde gasesc o lista cu aportul de calorii a fiecarui aliment? multumesc. pupic

deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

www.tabledescalories.com" target="_blank">tabel cu calorii (e in franceza)

pt raport: (delidana, o sa ma batzi, dar asa arata cantaru' :D ): 66,6!!!
Si ma doare spatele de mor. Mi-as lua un medical ce vreo saptamana pe tema asta, dar am o groaza de lucru la job si e imposibil.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Olo, vad ca se tine de tine, cifra fatidica. Las' ca scapi tu de ea.
Deea, e foarte bine ca te gindesti la aerobic, eu zic sa te duci daca iti place si sa stii ca la mine a durat 3 luni pina am inceput sa vad rezultate (eu am fost la sala, nu aerobic). Important e sa-ti placa si sa mergi regulat.
Despre Kilozym n-am auzit. Ceai verde mai beau si eu din cind in cind, chiar azi mi-ai adus aminte de el si cu ocazia asta am baut o cana si ma gindesc sa beau mai mult, mai ales atunci cind ma apuca pofta de rontaiala.
Tzuni, micul dejun e cea mai importanta masa a zilei si tu bei un ceai chior??? Nici nu-i de mirare ca n-ai energie.

Meniul de azi:
MD: 1 grapefruit rosu, cereale cu lapte de soia
P: 1 felie piine, 1 piept de pui prajit, salata
C: 1 piept de pui prajit, 1 morcov crud si hummus.
Intre mese: 2 mere, cam 100g papaya, 1 banana, 1 bucatica ananas, 1 ceai verde.
Am cam rontait azi intre mese, asa mi se intimpla cind stau acasa, fac ce fac si parca ma gaseste frigiderul, noroc ca am grija sa am in permanenta fructe la indemina. Si multa apa.

Doar 4 fete la raport pe ziua de azi....ne imputinam pe zi ce trece...nu mai are nimeni chef de mincat sanatos, de sport, de scris....a venit astenia de toamna???

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput