Nou stil de viata (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Si eu la raport -1,700kg.

Intru mai tarziu.

Pup toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayssa_deea spune:

Delidana, multumesc pentru raspuns...Ceaiul verde imi place, dar de cele mai multe ori mi-e cm lene sa il fac. Chiar acum beau o cafelutza; am de gand sa fac o noapte alba(am de invatat). In seara asta am mancat o portie mica de orez fiert cu legume (morcovi, ciuperci, ardei, ceapa, verdeata, fierte toate)foarte gustos. va pupic pe toate
PS: eu nu pot nici in ruptul capului sa beau 2 litri de apa pe zi...Voi cum reusiti?

deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

buna fetelor...ma primiti si pe mine printre voi? si eu ma chinui sa slabesc. eu mi-am propus sa mananc sanatos.daca pana acuma nu mancam fructe si legume, am inceput sa ma obisnuiesc cu ele. de 2 sapt am inceput sa mananc mai putin si mai sanatos.nu stiu cat am slabit, pt ca nu am cantar, dar ma incap blugi care imi erau mici. intra greu pe mine, dar nu ma las. mi-am bagat in cap ca nu tin o anume dieta, ci incerc sa-mi schimb obiceiurile culinare. astfel ca, in 2 sapt, singura prajeala ce-am mancat-o, a fost ieri, si anume..2 snitele. in rest, mananc dimineata cereale cu lapte, cand ma ia foamea mai mananc 2 felii de paine neagra cu iaurt sau branza cu masline, mai mananc supa , fructe, legume, si beau mult suc de lamaie si apa.nu mananc dulciuri, nu beau sucuri, nu rontai nimic< alune, seminte, chipsuri,etc>
AYSSA DEEA incearca sa storci lamaie in apa,sau alt fruct, sa-i dai gust. eu nu beau apa de sete, dar sunt toata ziua cu sticla de apa dupa mine si tot beau din ea, fara sa-mi fie sete, dar stiu ca-i bine. inainte beam un pahar pe zi si nu ma simteam bine deloc. ceaiul verde l-am incercat, dar ma durea burta de la el. stiu multa lume care il ia si care este foarte multumita de el. si eu vreau sa iau din nou, dar sa-l fac mai slab, sa nu ma mai doara burta.
DELIDANA , ai scris ca seara mananci humus...eu stiam ca ingrasa. si mie imi place humusul, dar am renuntat la el de cand m-am hotarat ca vreau sa slabesc.
ce pot sa va mai spun? visez tot timpul la mancarurile interzise, cele pe care le mancam eu de obicei, dar ma tin tare si deja simt c-am facut o schimbare mare in viata mea. ma simt bine. nu fac foamea..
am hotarat ca duminica, sa mananc si eu cate putin din mancarea de pranz, care o fac pt sotul meu. el mananca de toate, fiind sportiv de performanta, are nevoie de toate in organism. mananca si ciocolata si multe... dar ma tin tare.
azi am facut 2 oale de ciorba cu multe legume, delicioasa. maine vreau sa incerc sa mananc numai ciorba. am sa va scriu maine seara, sau poimaine, daca am reusit.
va pup . sper ca toate de-aici s-ajungem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayssa_deea spune:

Draga Didi, desi sunt si eu noua printre fetele de aici iti urez din suflet bun venit si multa bafta la SLABIT. Acum beau un ceai pt"silueta perfecta" de la Fares... nu stiu cat e de bun, dar merita sa incerc... Mi-e foame rau de tot, dar incerc sa ma multumesc cu ceai si apa cu lamaie...sper sa nu mor pana maine dimineata. Va pup , somn usor

deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor va sarut pe toate-n grup... si-n parte. Sunt inca dezorientata si foarte obosita datorita schimbarii de fus orar dar sper sa-mi revin cat mai repede. Mai rau e ca Isabella e si mai dificila datorita fusului, si-mi cam face zile fripte.
Cami multumesc pentru primirea calduroasa pe care ne-ai facut-o. Ne-am simtit excelent la tine si abia astept sa-mi dai ocazia sa ma revansez. Va pupic pe amandoi si mult succes cu tratamentul. Sa se lase cu bebel.
Tzuni te pupic si ma bucur ca macar am reusit sa ne auzim daca n-am reusit sa ne vedem. Ai o voce foarte calda care m-a impresionat si care merita sa fie auzita si din fata camerei. Stii tu ce vreau sa zic. Sper ca si la tine sa vina zana buna si sa-ti lase cat mai curand vergeturi pe burtica si sani mai lasati de la alaptat.
Carmen ce mai face Teodor? Dar Iustin? Tu ai inceput dieta sau inca mai alaptezi? Eu vad ca mata mea imi cam refuza sanul dar niciodata lapticul muls care curge din biberon fara prea multa munca din partea ei.
Delidana bine-ai revenit din concediu. Pentru raport sa stii ca am 84 kg. As vrea sa ma apuc de-o cura, dieta sau ceva sanatos dar nu prea stiu cum sa incep. Ceva sugestii?
Meniul meu de azi:
MD- 1/2 mar, cafea cu lapte, cereale bran cu lapte
Gustare - seminte prajite
P - ciorbita de vacuta fara carne + un iaurt mic
Gustare - ciorbita de vacuta doar zeama
C - Inca n-am mancat
Va pe toate si le urez bun venit si spor la slabit noilor fete.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Acu' mi-a venit net-ul si...dau raportul...stagnereeeee!!! 'Tui zacusca.....ca de la aia mi se trage!!!

Bun venit fetelor noi...si Spor la slabit!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dimineata dragelor,

Anda, bine ai venit in grupul nostru! Ca sa te trec pe lista imi trebuie datele tale: inaltimea, greutatea actuala si greutatea la care vrei sa ajungi. Te felicit pentru schimbarea stilului de viata, nici eu nu tin o anumita dieta ci incerc, la fel ca si tine sa maninc sanatos si sa scap de dulciuri. Incearca sa te cintaresti dimineata, poate la magazinul din apropiere daca n-ai cintar, sau poate iti cumperi unul. Raportul se da in fiecare luni sau marti.
Cu siguranta ca hummus-ul ingrasa daca ma apuc sa maninc o cutie intreaga odata (eu il fac acasa la blender) insa o cutie imi ajunge o saptamina, si nu maninc numai eu din el. Probabil ca aproape orice ingrasa, in exces, mai putin apa.
Incearca sa bei ceai verde fara cafeina; pe mine ma durea stomacul de la ceaul verde normal dar de cind l-am descoperit pe cel fara cafeina s-a schimbat situatia, nu mai am probleme.
Zuzilici, bine ai revenit din concediu! Cred ca mai bine ar fi sa te apuci de ceva sanatos decit de o dieta. Ma stii pe mine, eu urasc dietele. Regulile le stii si tu: fara dulciuri sau bauturi dulci, fara chipsuri si junk food, multe salate, fructe, carne slaba, etc. Si parca aveai si o , sau ma insel? Astept sa vad poze, daca ai facut in concediu in tara.....
Crystina, vad ca de o luna incoace (sau poate si mai mult) slabesti constant. Felicitari! Ah, ce face vointa!
Eu m-am cintarit azi dimineata si surpriza! Am tot 67 kg! Simbata cind m-am intors de la mare aveam cu 500g in plus dar se pare ca am scapat de ele. Am observat ca atunci cind sint cu rusii pe cap nu ma ingras chiar daca nu fac sport si mai scap la o interzisa mica.
Haideti, va astept la raport in continuare! Am un buchet mare de si vreau sa le dau pe toate!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Un site interesant despre fructe: http://www.thefruitpages.com/
De aici putem afla cite calorii are un fruct, cit zahar contine, fibra si vitamine. Lectura placuta!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Carmen, cum poti sa-mi spui ca nu am stat cu moralul bine niciodata? Inseamna ca nu-mi citesti decat postarile in care sunt prost dispusa...hmm...

uite, azi sunt ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!
Zilele trecute n-am prea avut chef de scris pe subiect...

Zuzilici, bine-ai revenit!
In privinta dietei, nu te pot sfatui, tu stii cel mai bine ce ti se potriveste,(in functie de program, de starea ta generala...etc...)
Pe mine ma omoara dulciurile, mai ales ca am avut botezul lui Teo si apoi cateva petreceri acasa si am facut 3 torturi....as vrea sa iau crom, dar nu stiu cat de indicat este atunci cand alaptezi.

Pe Teutzu il alaptez din 2 in 3 ore ziua si din 2 in 2 ore noaptea si creste bine. Are cam 5,5 kg la o luna jumate. Voinicel.

La multi ani Isabellei! Cand au trecut 6 luni? Ai fetitza marisoara de-acum. Ati trecut la diversificare?

Anda, bun venit si sa ai acelasi spor de pana acum!

Crys, impartaseste-ne secretul: cum scapi saptamanal de cate 2 kile?
Si cum de te-ai mobilizat atat de bine?

Tzuni, parca nici tu nu esti in apele tale...asa e?
Poate ma insel.

Mik, Nastad, Cami, Narcisa, Daniflor, Sigrid, Mamicadulce, An-k, Khristin, Ioana 75, Daria, CristinaT , v-ati suparat pe noi? Chiar atat de ocupate sunteti incat n-aveti timp sa mai postati un rand, doua?

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput