Nou stil de viata (114)
Raspunsuri - Pagina 12
mephala30 spune:
Roxana, ma bucur ca azi esti ok...ieri mi-ai transmis starea ta...
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Da, mephala, m-ai ghicit. N-am fost in apele mele, dar azi mi-am revenit. Au venit rushii in vizita si m-am detensionat!
Zuzilici, si eu m-am bucurat sa te aud! Aveam senzatia ca vorbisem de mii de ori cu tine pana atunci... Las ca vine si vremea in care sa ne vedem face-to-face. Cat despre "fata camerei", nu mai ...sunt "trecuta"...![]()
Delidana, pana la urma, ai mancat friptura de pork in slip de baie?
Eu stagnez, da' poti sa-mi dai o floare ca zau ca nu ma supar! ...multam de articolul cu fructele!
Roxo-boxo hai sa ne facem tatuaj. Unu mic mic. Ce spui? Eu am un model care-mi place. Fug sa-l caut si ti-l arat, ok?
Crystina felicitari pt kilele placate!
Invatatura slabeste, se pare...
oLo, multumim de lista cu calorii. Am salvat-o si eu!
Mik, hai, spune-ne despre tine! Ce papi si...cum se face ca ai trei copii? I-ai vrut (i-ai planificat) sau s-a intamplat? Te admir... In adolescenta visam sa fiu si eu mamica de trei copii!
sigrid, mamicadulce, justasmallkiss, lulu77, an-k, va pup pe toate!
Bun venit si fetelor noi si spor la slabit!
PS. Mie mi-e dor de mamamariana !
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
ayssa_deea spune:
Buna dimineata fetelor!
Delidana multumesc pentru link-ul cu fructe. Sunt destul de prost dispusa azi, sper sa-mi treaca repede.
Am papat un mar si la pranz am de gand sa mananc legume fierte.
Va pupic dulce pe toate
deea
Tzuni spune:
Roxo-boxo, uite la ce tatoo m-am gandit io. Si sa fie mic mic, pe umar, lateral. Eu vara port maieuri si vreau sa se vada. Ce spui? Opineaza!
_
Tzuni
justasmallkiss spune:
Neatza fetelor.
Pt raport,stagnere.Am inceput ieri Scardale.Acum sa vad cat ma tine,pt ca eu de obicei dupa 2-3 zile de dieta caut dulciurile prin dulap.
De tinut nu e greu pt ca pap pe saturate.Dimineatza nu se prea mananca,dar mai bine pt ca eu si asa dimineatza mancam de obicei numai dulciuri.
Carmen,in pozele ce le-ai pus acum i-am vazut bine ochisorii bursucelului.Ei cred ca tot ochisorii tai(culoarea) ii are.Ai 2 ingerasi cu ochi albastrii si frumosi ca 2 papusele.Sa-ti traiasca!!!
Tzuni si eu te pupik dulce dulce.Si eu vreau sa vad modelul tau de tatuaj.Poate poate ma inspir si...cine stie?!?
Ca de piercing-uri nu duc lipsa
...un tatuaj mai imi trebuie si e "tacâmul complet".
Zuzi bine ai revenit.Mi-a fost dor de tine,Tzuc dulce pitica frumoasa si dificila si mamica obosita.
Cristina...chiar ca si eu sunt curioasa daca tot cu WW-ul ai reusit sa slabesti atat de mult.Felicitari.Ce face micutza?Tu?
Roxa,ceva noutati?Cum e cu impachetarile,a inceput sa se vada?
Delia,ai inceput munca sau mai esti inca acasa in concediu?
Dordia2000,lasa zacuscaaaaa sa o manance altzii
Sau macar gandeste-te si la mine cand mananci![]()
Ayssa_deea,mama a facut un tratament cu asa un ceai de slabit pt ca o ajuta sa ...iasa dimineatza la toaleta si a si reusit sa slabeasca putin.Atata timp cat nu faci excese cred ca nu e nici o problema daca bei.
Didi-anda,bun venit si spor la slabit iti doresc.
oLo
fata dulce sa se faca bine.
Pupacesc dulce si celelalte fete.Merg sa ma pregatesc incet pt ca am o sedintza.Ne-au bagat la munca niste aparate cu care lucram mai nou si nu ne convine deloc pt ca e stresant rau si ne si controleaza de nu mai putem pleca de la pacientzi nici macar 5 minute mai devreme.Poate poate scapam de ele.
Mai bag un ochi pana plec,poate sunteti mai guralive azi![]()
IOANA
Delidana spune:
Roxa-boxa, de ce fusesi suparata dom'le? Facusi piercingul pina la urma?
Si pe tine cine te-a prost dispus, Deea?
Tzuni, ma tem ca trebuie ceva mai mult efort pentru o
. ![]()
Ma bucur ca va sint de folos informatiile pe care le-am postat.
Carmen, probabil ca o data cu torturile va disparea si pofta de dulce. Sau poftesti non-stop indiferent daca le vezi sau nu? Vointa este gratis si sigur nu dauneaza cind alaptezi. ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Tzuni, mie nu-mi place modelul. Chiar ma gandeam ca vei alege ceva mai 'feminin'.
Poze
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Tzuni, mie nu-mi place modelul. Chiar ma gandeam ca vei alege ceva mai 'feminin'.
Poze
_
Tzuni
mephala30 spune:
Vaz ca sunteti pe subiect: Ioana, Delidana, Tzuni. 
Facem o conferinta? ![]()
Delidana, multumesc de pont, daca ai putea sa-mi trimiti si niste vointa la pachet ar fi super!
Tzuni, am revazut aseara http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=2796 si poate de asta am spus ce-am spus...un fluturas pe umar e 
Poze
justasmallkiss spune:
Eu sunt prin bucatarie,marinez carnea pt cina.
Unde conferitza Carmen,pe yahoo?
IOANA