Nou stil de viata (114)
Raspunsuri - Pagina 13
Tzuni spune:
Io-s la munca, scriu ceva, dar dau refresh din cand in cand. Ce sa fac daca-mi sunteti dragi? Voi sunteti familia mea!
Mephala, nu stiu filmul, o sa vad daca fac rost de el sa vad si io fluturasu' ala! ![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Ioana, pe subiect ![]()
Il alaptez pe Teo si revin.
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
Tzuni spune:
Fluturas.....n-o sa para reclama la prezervative? 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
crystina spune:
Neata fetelor!
Zuzi bine ai revenit si sa-ti traiasca printzesuca frumoasa!
Carmen, sa-ti traiasca voinicelul! Parca Ius tot asa grasunel cand era mic,nu? Se pare ca lapticul tau le-a priit tare! 
Tzuni, e dragutz tatuajul...uite chiar sunt curioasa daca ti-l vei face si cum va arata. Ce curajoasa esti! Io as muri..deh! is fricoasa tare.
DElia, sport mai faci?
Anda,bine ai venit si multa bafta!
Ayssa uite o
sa-ti treaca supararea!
Mik, Khristin, Ioana,Daria si celelalte fete va pup!
Io azi mananc asa:
- o banana si un iaurt
- un sandwich cu sunca si salata
- supa de rosii
- salata de fructe
- un pahar de diet coke
- 3 cani de ceai
- 3 litri de apa
Multumesc mult de felicitari! Pai hai sa va zic fetelor ce ma motiveaza pe mine sa slabesc si cum fac. Am facut acum cateva luni curatenie in dulapul meu cu haine si am dat peste hainele de dinainte de sarcina si de a ma lasa de fumat. Printre ele o pereche de blugi minusculi pe care ii purtam acum numa' 4 ani..mi-a fost rusine de mine! Mi-am promis sa slabesc..stiu mi-am propus de atatea ori, aproape ca am pierdut sirul dar de data asta sunt hotarata.
Primul lucru pe care l-am facut: taiatul dulciurilor de pe lista. Fara nici o exagerare, nu pun gura pe nimic dulce in timpul saptamanii. Sambata si duminica mananc cate o felie de praji sau placinta cu mere (preferata mea!). Cinci zile e nimica toata..si parca cand pui gura pe ceva dulce la sfarsitul saptamanii..iti pare mai bun si parca nu poti manca chiar atat de mult.
In al doilea rand, mananc foarte multe legume si fructe..salata de rosii, castraveti si ceapa si salata de fructe sunt la ordinea zilei.
In al treilea rand, nu imi refuz nimic in timpul saptamanii (exceptie facand dulciurile). Daca imi e pofta de pizza mananc..dar nu una intreaga ci o felie sau doua micutze cu multa salata pe langa ca sa ma umflu. Pizza o fac eu..blat foarte subtzire si nu foarte mult cascaval pe deasupra..ci doar multe-multe legume. Daca mi-e pofta de cartofi prajiti mananc..dar ii tai foarte subtire,ii ung cu putin ulei si ii pun intr-o tava la cuptor. Nu mananc multi..ii fac dintr-un cartof mic si cu multa-multa salata. DEci mananc orice, dar intr-o varianta mai sanatoasa.
In al patrulea rand, beau multa apa si incerc sa fac multa miscare. Merg pe jos foarte mult, pedalez in fiecare seara cate putin si in weekend ne punem bicicletele pe masina si mergem intr-un parc toti trei..nu pedalam mai mult de o ora - o ora si jumatate. Acum cu vremea asta probabil ca le vom mai rari..ploua mult si Lilly sta in scaunel pe bicicleta lui Ryan..nefacand miscare ingheatza de tot.
In al cincilea rand, am redus numarul fast-food-urilor (aici sunt la tot pasul..of!)..asta nu inseamna ca ma dau in laturi de la o mancare indiana sau mexicana. Numai o data pe luna.
Cel mai important lucru este ca eu nu ma consider ca sunt la dieta..asa vreau sa continui ..pur si simplu e un "Nou stil de viatza". Conteaza mult si eu cred ca kilogramele se duc mai usor atunci cand mintea nu iti este "setata" pe faptul ca esti la cura de slabire.
Pentru fetele cu dulciurile as vrea doar sa mai spun ca primele doua saptamani sunt mai grele..apoi, e floare la ureche. Asa zic eu.
Cam asta e. Multa bafta!
crystina spune:
Ioana, eu sunt cu tot cu WW nu im depasesc punctele pe zi..dar de un an si jumatate aproape ca le stiu pe de rost si imi vine usor sa-mi planific meniul!
mephala30 spune:
Tzuni, si eu tot cu refreshuri... il legan pe Teo in patutz, ii desenez masini lui Ius, ii citesc si 'Papa cu trei iezi'... mai bag un oki la calc.
Chiar...sa te uiti la film, e dragut!!! Diseara, daca ai timp...
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
justasmallkiss spune:
Aha...deci ambitzia era secretul.Ma bucur Cris pt ca ai reusit sa te mobilizezi si sa slabesti atat de mult.

Bravo tie!!!
De-as avea si eu macar jumatate din ambitia ta
Cand dai de carnet?Scuze,eu sunt putin in urma cu noutatile.
IOANA
crystina spune:
Pai..mai am 6 ore de facut si apoi imi fixez examenul..probabil in vreo luna juma'. De-abia astept!