Nou stil de viata (114)
Raspunsuri - Pagina 14
mephala30 spune:
Crys, eu is mai repezita de felul meu. Imi place sa le fac pe toate repedeeee (deh, sunt si doi copii)...daca mai ies si bune,
, e 
Ma bucur ca ai gasit 'solutia ideala' pentru slabit. Bravo! 
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
Tzuni spune:
Cata activitate! Bravo, fetelor! Delidana, ne-ai lasat cu ochii in soare? ![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
miag spune:
Salutare,
Fetelor imi pare rau ca 'v-am parasit' iar...Traversez o perioada foarte agitata din toate punctele de vedere si efectiv nu mai am timp si nici dispozitia necesara pentru a scrie...mai ales ca nu am mai tinut nici un fel de cura de slabire, iar modificari in greutatea mea nu au aparut.
Daca se poate sa nu ma scoateti din listuta m-as bucura tare mult. Stiu sigur ca imi va fi dor de voi si nu as vrea sa ma excludeti. Vreau doar un ragaz sa depasesc perioada asta dificila.
Pupici.

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
olim spune:
Salutare fetelor.
Eu m-am apucat de dieta, adica mananc dupa dieta scarsdale, fac 15 minute dimineata si seara pilate, 5 km de bicicleta dimineata si seara, si beau 2 cani de ciorba de varza dimineata si seara si multa apa si ceaiuri.Vreau sa ajung la 75 de kile pana incepe postul.Acum am 82-83, depinde de cand ma cantaresc si cu ce cantar, ca al meu e stricat

O zi frumoasa tuturor
Delidana spune:
Nu v-am parasit de tot, am fost la cumparaturi, trebuia sa ma aprovizionez cu salate multe si fructe ca sa nu dau iama in alte prostii.
Ma duc sa maninc niste pepene.
Mi-am luat si un avocado, nu prea stiu cum sa-l maninc decit dat pe razatoare si facut salata. Voi aveti vreo idee?
Miag, stai linistita, nu te scoate nimeni de pe lista. Si cam cit ragaz vrei? ![]()
Crystina inca o data felicitari! Esti pe drumul cel bun! 
Eu am fost la mare citeva zile si cu sportul am lasat-o mai moale, am facut vreo 2 drumetii pe insula si cam atit. Acum sint cu rusii in circa si cind scap de ei ma apuc iar de 
. Mai am concediu pina marti....
Ma termini cu supa aia de rosii....n-as minca nici sa ma bati...numai rosii are in ea si atit?
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
Fetelor, salutare dulce si rapida.
Salut le Ioana (justa..) care a reveit printre noi, pup Crystina, Mephala, Tzuni, shefa, Miag si celelalte fete dragi.
Raportez : 50,8kg. Nici nu mai stiu daca am pus sau nu pe mine saptamina trecuta.
Mai vin miine.
Zuzilici spune:
Buna dimineata! Iaca am venit si eu cu ceaiul ... la cafea!
Is un pic luata de flama racelii si nu vreau s-o las sa-si faca de cap. Asa c-o iau eu din pripa cu ceaiuri calde.
Carmen, Crystina, Tzuni, Ioana multumesc de urarile adresate Isabellei. Intr-adevar motzata a facut 6 luni chiar in ziua cand ne-am intors din Romania. Si-a serbat-o pe 2 continente + in avion. ![]()
Carmen ai un junior pe cinste.
Parca vad c-o sa fie la fel de strengar ca si Iustin. Iubita la ce copii frumosi faci eu zic sa nu te opresti aici. Pe mne deja ma bate gandul sa mai fac unul in 2.5-3 ani din aceleasi considerente. ![]()
Tzuni vezi cu fluturasul ala tatoo sa nu faci reclama "Zodiei Fluturelui" de pe Antena.
Bine ca esti in forma azi. Sunt in zona daca ai chef de-o sueta, ca eu am chef sa-ti dau o scarmaneala
de cand te-am auzit/citit ca esti "trecuta". Batalie la fundul gol o sa-ti dau daca te mai aud ca spui asemenea prostii. Auzi la ea ... "trecuta" ![]()
Crystina felicitarile mele si-am sa-ti citesc meniul zilnic ca sa ma inspir. Usor dar sigur iti atingi telul. Spor la invatat si bafta la examen. Sa se lase cu carnet de
.
Delidana multumesc pentru site-ul de fructe si pentru sfaturi.
Sper sa ma tin de treaba si sa nu ma fac de ras pe-aici.
Ioana ce ma bucur ca ne scrii mai des. Te sarut si zi-mi ce mai face stripteusa ta? Cred ca-i domnisoara mare de-acum. Te-asculta sau tot ca pana acum? ![]()
Olim succes in lupta cu kg. Sper sa pierzi mai multe decat ti-ai propus pana incepe postul. 
Miag un
si-o
de la noi sa-ti treaca supararea si sa ni te alaturi cat mai repede cu voie buna.
Cami cum merge tratamentul? 
Khristin cum e la scoala? Mai poti, mai poti? ![]()
Fetelor va pup si promit sa pun azi pozele cu Isabella de la Botez.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png
Tzuni spune:
Salut Zuzilici! Nu io zic ca-s "trecuta", ci "standardele tv". Adica daca n-ai 90-60-90 ochi blonzi si par cret nu esti buna
. Aaaa, si 13 ani obligatoriu!
Ce sa faci! Asta vrea publicul..cica! In 2000 cand m-au chemat la o proba, mi-au zis ca nu-s suficient de frumoasa!
Las ca mi-i bine unde is!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos