Nou stil de viata (114)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

vin si eu la rapot.Am 82 de kile, adica 2 minus, nu e foarte bine , dar asta e
O saptamana buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Raportul il dau saptamana viitoare, nu de alta, dar abia am intrat in hora.

Mik, cu siguranta ai uitat tu gusturile. Pufuletii nu sunt ft. sarati, iar crenwurstii de pui...?...nu sunt mai sarati decat alte specialitati de pui.

Tzuni, ma mananca sa ma cantaresc, dar ma abtin. Lunea viitoare urc pe cantar.
Sunt ft. motivata cu dieta, ma simt bine (Teutzu e putin deranjat..probabil si-a schimbat laptele gustul, de la atata suc de grapefruit). Oricum, am ramas la 2 pahare/zi.
Sa-mi spui cum e filmul, caci si eu am vazut celelalte parti.

Noi (eu si sotul) am inceput sa ne uitam la 'Neveste disperate' (serial). ...de altfel l-am 'vrajit' sa tina si el dieta cu mine....si mai

Ne mai auzim!

Meniul:
-cafea cu zahar
-2 oua fierte cu 2 feliutze de cas sarat, ardei gras
-2 felii sunca pui

Gustare
suc de grapefruit

Pranz
-pui la ceaun cu salata de varza si ardei

Gustare
suc de grapefruit
2 buc. digesta (asta in loc de paine)

Cina
-macrou afumat cu ardei gras
-un pahar de lapte inainte de culcare

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Delidana; ai lav iu !

Carmen, te cred. Amintirile mele nu mai corespund realitatii.
Imi place meniul tau de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua la toata lumea, o saptamin asuper va urez!

Pentru raportul de azi: 71.1 kg - aproape nu imi venea sa cred de dimineata, asa ca m-am cintarit de citeva ori! Daca pina acum targetul meu mi se parea aproape de neatins, acum sperantele mele au prins aripi!!!

Meniul de azi:
MD: o banana
Gustare: un grepfruit rosu
Prinz: brinza fagaras, lapte batut, o chifla neagra
Gustare: 2 pere
Cina: ciorbita de curcan (productie proprie, o bunatate!), un iaurt, o felie de piine.

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna fetelor.Si eu la raport:56kg.
M-am uitat acum in lista...55,6 kg am avut acum ceva vreme...dupa care ma ingrasasem iar.Cand am inceput dieta saptamana trecuta,aveam 57-57,5...nu mai stiu exact.

Carmen,meniul tau pe ziua de azi arata bine.Prânzul de duminica nu prea mi-a placut,având in vedere ca trebuie sa faci laptic pt Teo...dar tu stii mai bine.
Inca o "idee".Poti sa iti faci supa de legume,eventual cu putina carne de pui slaba,fara piele si sa mananci la cina.Supele de legume si salatele sunt recomandate seara cand ti dieta.Spor in continuare la slabit.

Olim,felicitari.

Tzuni

Cookie,sporl a slabit si tie.Eu tin Scardale...am reusit sa dau cma un kg jumate jos saptamana trecuta.Putin...dar decat deloc...tot e bine.Am mancat pe saturate si am mai si schimbat cate ceva si vad ca merge...incet dar e ok.

Delia,ieri am implinit 5 ani de casatorie si intre paciente am fugit la patiserie si i-am luat sotzului meu 2 prajituri mariiii care presupun ca au fost si f bune.Dar nici nu m-am uitat la ele...am rezistat tentatiei la fel ca si tine cu floricelele.Bravo tie
I-am transmis prietenei mele ceea ce mi-ai spus.Iti multumeste mult.A spus ca sigur va merge sa isi faca un masaj.La piatza nu crede ca va ajunge pt ca dupa catea auzit ea,piatza se face sambata si duminica...iar ea va ajunge lunea si va sta vreo 3-4 zile.

Roxana cum merge cu impachetarile?

Mik

Cristina,vino si uimeste-te cate kg ai mai dat jos saptamana trecuta?

Pup toate fetele.Sunt prin zona.Am primit de la o prietena care a fost in Ro,ardei,rosii,vinete,zascuca....si am zis ca imi rup mainile pana acasa.Merg acum la despachetat.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Leeloo, felicitari!

Mik, trimit spre tine un transport de pufuleti cu cremwursti?

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Zuziliciu,tu esti bine?Ce face papusa scumpa?CAnd iti faci putin timp mai da-ne in semn de viatza.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

eu am mancat un gref si o felie de paine prajita.
la amiaz pui si salata, iar de cina, cred ca fructe
o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Buna ziua frumuseti!!!

Ma simt ceva mai bine...s-au mai ascuns din norii aia mari si urati care ma apasau pe suflet...

Un peste alta, sherifa Delidana, de saptamana viitoare voi fi si eu pe baricade cu slabitul.Mai stau pe bara pana lunea viitoare si apoi o iau de coada...

Pupici la toata gaSCA

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Ioana, si multa energie sa le faci pe toate.

Tzuni, vai de pacatele mele ! Pufuleti vreau ! (mai sunt ca in copilarie galbeni si grasi cu miros delicat de brinza ?)

Mergi la inceput