Nou stil de viata (114)
Raspunsuri - Pagina 27
Tzuni spune:
Mik, da, mai sunt si pufuleti d-aia clasici, da' n-am mai mancat de ceva vreme, asa ca nu stiu sa-ti spun ce gust au! Eu, cand nu-s cuminte
, mai mananc pufuletzi d-aia "strainezi" care, spunea ex-ul meu, miros a sosete de soldati! (sorry). Dar erau asa de buuuuni
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
justasmallkiss spune:
Mik,merci mult
Mia,
.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/justasmallkiss/detail?.dir=/f263re2&.dnm=3e36re2.jpg&.src=ph
Delia " la pozat":
IOANA
justasmallkiss spune:
Tzuni si eu tot din aia mananc aici,cu gust de cascaval...dar vorba ta miros a sosete.Da' ce buni sunttttttttttttt!!!
IOANA
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by justasmallkiss
Tzuni si eu tot din aia mananc aici,cu gust de cascaval...dar vorba ta miros a sosete.Da' ce buni sunttttttttttttt!!!
IOANA
shttttttttttttt! Ca ne bate shefa cu cateii bej!

_
Tzuni
roxana1974 spune:
gagici! Azi ma simt excelent. Mi-am umplut inimioara de dimineata cu muzica,muta muzica, azi a fost Freddie Mercury ![]()
Tzuni, nu am vazut inca "Casa de langa lac" dar mi-am rezervat ziua de miercuri pentru acest film. Tot weekend-ul a fost pentru mine un dolce far niente + o lasagna minunata facuta de mine
Delidana draga, ma omori Hugh Jackman, il ador, abia astept sa vad The Prestige!!!
Raport: 59 de kg, recunosc, dar sigur am retinut apa deoarece din lasaga doar am gustat, dulciuri nu am mancat + m-am impachetat + nu m-am saturat mai deloc asa ca...am rabdare...
Ioana, pisi draga, impachetarile merg ok, in sensul ca slabesc doar din talie. Am dat jos vreo 5 cm, aproape 6 doar din talie. Sunt o viespe! Oricum aeam eu talia subtire, calculati si voi, iar de pe picior, nu am dat deloc, poate 2-3 mm...
Trebuie sa va zic noua mea experienta, demna de film thriller! Am fost cobai pt o noua terapie de ipachetare la rece, denumita "fast slim" cu substante pe baza de camfor si menta. A fost oribil. E vasoconstrictoare dupa cum am simtit, efectul e de soc, e oribil, aproape de tortura! Iti declanseaza un frig, efectiv dardai 30 de minute e aproape insuportabil. Sigur ca pierzi centimetri, dar dimensiunile revin in 2 zile la loc, fiindca doar se contracta totul pe tine de la socul termic. A fost doar o incercare, ca sa vada terapista mea daca comanda produsul, eu asa ceva nu as mai face niciodata! In continuare schimb doar parargilul cu parafango, as mai avea 4 sedinte. Va tin la curent. 
Roxa-boxa
justasmallkiss spune:
Roxana,ma bucur ca merge treaba cu impachetarile.Din pacate asa a fost si la mine...talie f mult...in rest cam putin am dat jos.
Brrrrrrrr si eu am facut impachetarile de care spui tu,dar am rezistat doar cateva zile dupa care nu am mai vrut.Pai imi era un frig cat ma tinea 30 de minute sub patura aia de simtzeam ca inebunesc,pur si simplu nu ma puteam controla...asa tremuram.
La mine intr-o sedintza era inclus asa:electrostimulare,tonifiere,dupa aia imi lipea niste "chestii" pe mine care ma "tremurau" bine
nu stiu ce era aia,dar cica actionau dupa aia dinauntru la pierderea grasimilor si la sf impachetarile de care spui tu la rece.O adevarata tortura
IOANA
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Leeloo, felicitari!
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Multumesc! Ah, ce bine ma simt!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004quote:
Originally posted by Tzuni
Leeloo, felicitari!
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Multumesc! Ah, ce bine ma simt!
Da, esti grozava!
felicitari
felicitari
felicitari 
(ca sa te simti de 3 ori mai bine
)_
Tzuni
Delidana spune:
Mik, love you too. 
Ioana, la multi ani sanatosi si frumosi impreuna!
Felicitari ca ai rezistat tentatiei! 
Cit despre kg, conform listei nu reiese ca ai slabit. Asta e, cu datele de acolo lucrez, nu e frumos sa modific acuma. Fara suparare. 
Mey, Tzuni, poti sa pastrezi pufuletii aia cu miros delicios de sosete, nu este aroma mea preferata. ![]()
Roxa-boxa, mister Jackman e rezervat asa ca ia mina! 
Miag, te astept lunea viitoare cu forte proaspete.
Olim, salutare!
Leeloo, mai ai un pic si schimbi categoria! 
Carmen, meniul tau de azi arata mai uman.
Are cite un pic din toate ceea ce e bine.
Meniul de azi:
MD: 1 grapefruit rosu, cereale cu lapte de soia
P: 1 cartof la cuptor cu 1 copan pui, salata de varza si citeva masline verzi
C: 2 felii de piine "whole wheat" cu humus + 4 felii de sunca de piept de pui + putina brinza, 1 ardei gras.
Intre mese: 1 banana, 4 felii de pepene, papaya, citeva nuci si multa multa apa.
Ma cam doare stomacul seara, banuiesc ca e din cauza faptului ca mi-e cam foame....
De miine incep munca, of...
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie