Nou stil de viata (114)
Raspunsuri - Pagina 28
Mik spune:
Roxana, da' te-au platit ca sa suporti asa ceva ?
Miag,
bine ca ti-ai revenit cu moralul.
Nu, eu vreau pufuleti romanesti, mari, galbeni si unsurosi. Imi caut o poza sa-mi treaca pofta. ![]()
justasmallkiss spune:
Merci Delia.Nu ma supar,stai linistita.Nu modifica nimic...oricum important e ca am slabit...ca nu reiese asta din lista e partea a doua(eu sunt de vina).Am lipsit mult timp de la raport si probabil din cauza asta nu e modificat.Dar ce stiu sigur e ca 55,6 kg nu mai am avut de ceva timp.
IOANA
Delidana spune:
Ioana, multumesc pentru intelegere. 
Mik, ai gasit pufuleti? ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Sabina spune:
buna feteleeee....eu am aceeasi greutate, si lucrez de zor, pana miercuri trebuie sa termin piesa.
Norocul e ca sunt singura si mananc mult mai putin:)
va pup la gramada, felicitari fetelor care au slabit, Carmen ai grija cu dieta ca si eu cand avea sofia 6 luni!! am tinit Montignac, care e super bland, am slabit, dar se cam ducea laptele.Asa ca am intrerupt.
Tzuni, la tine inteligenta cantareste, clar
, acum mi-am dat seama de ce nu slabesc nici eu, pai cu atatea compozitii si doctorate, LOL:))))
Delia, iar m-am uitat prin pozele voastre:)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
Daaa, mi-au trecut si galcii si raceala.
din pacate iar a venit friguuu, si astia nu dau caldura.Insa, avantaj eu ca Sofia e plecata, dorm la ea in camera unde e calorifer electric!!!

Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Tzuni spune:
Mik, ce-mi faci! Piei ispita 

+ soboru'
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos