Nou stil de viata (114)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Si eu raportez o mica victorie: am trecut cu bine peste ziua a doua. ...ei, cu marul de rigoare seara...

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Roxana, am vazut "The Wicker Man" cu Nicolas Cage, m-a dezamagit un pic, ma asteptam la un film mai bun, avind in vedere actorul principal, nu la o idee prelucrata pe care am mai vazut-o in vreo 2 filme in ultima luna.
Nu am vazut "The Lake House", vizionare placuta!
Astept sa vina "The Prestige", un film despre magie, cu Hugh Jackman, Christian Bale si Scarlett Johansson. Suna interesant, am vazut trailer-ul.
Carmen, succes in continuare.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, frumuseti !
Carmen, meniul meu de vineri era asa cudat ca am mincat in birou, aveam o multime de lume de vazut si de treaba de facut. In general, la prinz la job maninc omeneste, in farfurie.
Delidana, cum reusesti tu sa vezi asa filme, ca eu nu pot nici sa vad afisul. (de frica)

Doresc la toate un week-end superb.

Mergi la inceput

Mik, mie imi plac filmele cu secrete, mister, legende, blesteme, ma fascineaza si ma captiveaza. Zilele trecute am vazut "Thinner", un film ceva mai vechi facut dupa o carte de-a lui Stephen King, mi-a placut insa cartea este mult mai buna, mai intensa (oare nu intotdeauna e asa?).

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mik, aha, am priceput.

Delia, multumesc...dar azi m-am abatut oleak de la dieta si asa am de gand sa fac si restul zilelor.
De ce?
De cand am inceput dieta, Teo e agitat si cere san la o ora si-un sfert, ziua si noaptea...nu cred ca mai e laptele asa de gras...sincer, chiar nu credeam treaba asta. Si nu inteleg...ca mananc destul de multisor, doar ca am scos de tot grasimile.

Meniul de azi:

-cafea
-3 feliutze sunca de pui cu 2 feliutze de cas sarat

Gustare
-o punga pufuleti
-2 crenwursti pui mijlocii

Pranz
3 pere
-un pahar suc de grapefruit

Cina
juma de pui facut la cuptor, conopida

gustare
-iaurt Activia (125 gr)

Voi ce spuneti?

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Sunt prima?
Atunci va servesc cu o cu indulcitor...
Io n-am nimic nou de zis, sper sa reusesc sa ma apuc iar de o dieta...oscilez intre Scarsdale si WW...sa vedem cum oi sta cu vointa...
si spor la slabit, frumoaselor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata.

Carmen , ceea ce maninci me se pare sarat. Acum pentru ca alaptezi n-ar fi o problema. (amestecul pufuleti si crenvusti mi se pare foarte sarat, dar se poate sa fi uitat eu gustul si la una si la alta).

Delidana, eu nici S. King nu pot citi, ca mi se stringe stomacul de frica.

Ma mentin.

Meniul de azi :
- cafea neaga si biscottes cu putin unt
- cartof, morcov, carne de vitel fierte in apa cu mustar. iaurt simplu
- salata verde cu ceva. un fruct

Va pup pe toate si va doresc o saptamina placuta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mik

Delidana, eu nici S. King nu pot citi, ca mi se stringe stomacul de frica.

Mik.

Sa inteleg ca ai incercat?

Raportez si eu, stagnare....
Tzuni, alo, desteptarea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, neata, s-a trezis si ...ratza! (adica io).

Si-s suparata ca blugii plutesc pe mine, imi atarna la , dar cantarul arata 63,4 kg. E drept ca n-am fost la , dar chiar si-asa... Si supararea e mare pt ca in we am mancat doar lucruri bune si frumoase (fructe, legume, cereale, peste, soia), fara abateri! De fapt, cine stie, poate m-am trezit mai desteapta si d-aia trag greu la cantar!

Is happy ca a aparut la cinema Saw3. Daca-mi termin treaba la munca la timp, promit sa fug la o portie de "ingrozeala"! Ca le-am vazut si pe celelalte doua si chiar m-am cam speriat!

Meniul de azi inca nu-l stiu. Am inceput doar cu un mar gras si o cafea fara zahar. Vad io cu ce continui.

Roxo-boxo, ai vazut Casa de langa lac? Io l-am vazut de doua ori! Nu c-ar fi asa de bun, dar a doua oara n-am putut sa refuz niste prieteni dragi!

Doamna cu cainii bej ! Suna bestial! Decat sa faci hepatita de la avocado, lasa-l balta! Mai bine papa ceva sa-ti placa!

Mephala, macar ai dat jos vreun gram? Sa nu-l "chinui" degeaba pe Teo!

miag, oLo, Mik, Zuzilici, Cami, Lulu, leeloo si toate celelalte va pup si...revin!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

O surpriza pentru cele care au postat azi!

Mergi la inceput