Nou stil de viata (114)
Raspunsuri - Pagina 18
Delidana spune:
Asa Tzuni, asa, zi ca zici bine. Hai ca mi-ai dat de gindit. Pai incepem cu proba de limba.........romana. Si dupa aceea, mai vedem.
Si ca sa fiu si eu la subiect: de la grapefruit-ul rosu mi se trage, ca de 3 zile maninc in fiecare dimineata. Sau o fi de la banane? 
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
...mie mi se trage de la maimutza
! (Darwin dixit!)
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
He he, mai Tzuni, mai, uite iti dau o
, ca m-ai facut sa zimbesc cu gura pina la urechi. Ma retrag ca mi-e somn. Continuam miine cu runda a 2a. ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
olim spune:
trebuia sa imi pui o ferma de porci, ca merit
, dar am sa vi dau voua de craciun![]()
O seara frumoasa tutror
mephala30 spune:
Tzuni, nope, am avut oarece probleme cu Teo (am fost la spital cu el...nici nu vreau sa ma gandesc)
Am avut o zi incarcata si fizic si psihic.
Ne auzim maine!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
Noël spune:
O sa incerc sa raspund pe rand la intrebarile pt. nou venite!
1. Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?
- Dieta pe care mi-am propus sa urmez e de fapt, personalizata! Un regim pe care mi l-am facut eu de 1000- 1200 cal/zi. Fara dulciuri si fara fainoase. Paine nu mai mult de 1-2 felii/zi (graham). Ultima masa nu depaseste ora 18. Apa "cat cuprinde"!! :)
2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des?
-sport? Aici stau cam prost. Merg pe jos si incerc sa mai si biciclez...dar stiu ca nu e de ajuns. Incerc sa ma mobilizez pe zi ce trece!
3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?
-Am incercat tot felul de diete drastice. am slabit chiar 10 kg in 20 de zile ...pe care in 2-3 luni le-am pus la loc. Nu mai vreau diete drastice, vreau un regim de viata. M-am demoralizat destul si e cazul sa fiu mai realista!
4. Ce intelegeti prin "a minca sanatos"?
- ce am scris mai sus. De fapt un balans: cat mananci atat sa si consumi. Dar asta e vorba de perioada post-, perioada de mentinere!
5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi....
- destul de des 2-3 ori/saptamna
6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?
-dietele disociate si cele in care se mananca carne multa si e restrictie la fructe (slabiciunea mea). Am nevoie de diversificare.
7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?
- Cea cu carne multa (dac nu ma insel Atkins). Ma simt intoxicata. Nu pot dormi si am probleme cu dusul la toaleta.
Mai precizez ca am 31 de ani si inca nu am copii.
multumesc de primirea in grup!
pupici
crystina spune:
Carmen, multa sanatate micutzului! Ma gandesc la voi! 
Ma grabesc ca am ora de condus.
Meniul meu azi:
- salata de fructe (banana, kiwi, portocala si mar)
- salata de ton (ton, porumb, frunze de salata si putzina maioneza light)
- supa de legume cu cateva crutoane piperate
- un iaurt de piersici
- 3 cani de ceai
Pup toate fetele si mai revin!
Tzuni spune:
Buna dimineata, fetelor!
Mephala tinem pumnii pt Teo! Si ai grija de tine!
Crystina, spor la condus!
Noel, nu sunt cam putine calorii in meniul tau? Doar 1000?
Delidana, hai ca te-astept la runda a doua! Intrebare: unde sa-mi fac tatoo-ajul?
Pe ce parte a corpului?
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
justasmallkiss spune:
Neatza fetelor.Ce faceti voi?Aici e sarbatoare dar eu lucrez.Azi dimineatza cand am plecat la munca eram sigura pe strada,nici macar un om nu am vazut.Acum am venit in pauza.Azi nu prea am de lucru fiind totul inchis,nu trebuie sa merg la doctor,farmacie sau mai stiu eu unde asa ca doar le incalzesc mancarea la babutze,le dau medicamentele si stam la taclale.
Carmen ce a patit micutul?Este bine acum?Sper ca da.Sanatate multa prichindelului.
V-ati "dixtrat"(cum zice fii-mea) fetelor ieri![]()
Tzuni,acasa nu stiu daca sunt atat de extremi ca si aici cei care fac tatuaje.Cei de aici sunt exagerati,pai sunt plini din cap pana in picioare(nah nu stiu daca peste tot
) si cu piercinguri nu mai spun...zici ca au belciuguri.
Mik,cercelusul in buric arata chiar frumos si finutz,dar ai dreptate trebuie si un abdomen plat ca sa arate bine.Eu tot astept sa scap de burta sa mi-l pun la loc.
Delia,s-a copt avocado?![]()
Doina cum se mai simt copilasii?Brabatu-meu a plecat dimineatza cu Delia la plimbare si normal cum eu nu am fost acasa sa vad daca uita ceva...a plecat fara sa ii puna o caciulitza pe cap si afara e un frigggg si vânt...deci maine poimaine ma astept iar la o mica-mare raceala.
Cristinutza...ocupata?
Eu mai sunt putin prin zona,apoi o tai la munca.
IOANA