Nou stil de viata (114)
Raspunsuri - Pagina 17
Mik spune:
Delidana, un avocat bun de mincat e moale.
Trebuie deci sa-l lasi sa se coaca. Sunt 2 solutii : invelit in hirtie de ziar sau lasat in cosul cu fructe (mere, banane sau ceea ce creste pe la tine).
Nimic nou pe aici decit ca am mincat ceva asiatic foarte, foarte picant.
Delidana spune:
Olo, acum e a frigider, ma duc sa-l scot si-l pun afara la copt. Sper sa nu se flescaie si sa nu mi-l manince furnicile. ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
justasmallkiss spune:
Delia,au fost fetele mai rapide.Lasa avocado,o zi...doua sa se inmoaie,apoi poti pisa si cu furculitza.Eventual poti sa "bagi" putin mixerul si sa faci o pasta din avocado si brânzica.Pe barbatu-meu nu il deranjeaza daca mai simte prin gura cate o bucatzica de avocado...pe mine da,deci cand imi prepar amestec branza,miezul,sare,piper si usturoi bine cu mixerul pana mi se face o pasta fina.
Dordia2000,pai atunci asa ramane,da?TE gandesti si la mine cand papi zacusca.![]()
Pup si celelalte fete.Vad ce am maine in meniu si dau fugutza la cumparaturi pt ca maine e inchis aici.
IOANA
Tzuni spune:
Leeloo , te pupicesc si io cu drag!
Delidana? Ai auzit de..pikamer? Se ia una bucata pikamer, se fixeaza una bucata avocado intre doua caramizi si cu ajutorul pikamerului se obtine o pasta de avocado numa' buna de intins pe paine! 
...asta asa...pt ca nu-mi dai floricica 
Cami, mult succes iti doresc!
Mephala, ce faci? Papi cu Teo si Iustin? 
Roxo-boxo hai sa ne tatuam! O viata avem...
Mik, esti ok? Pari apatica in ultimul timp...
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Va multumesc fetelor pentru sfaturile cu privire la avocado. Acum trebuie sa mai astept sa se coaca si vad eu ce iese. Tin minte ca am mai luat odata si era tot asa tare si nu prea mi-a placut. Daca stiam eu ca trebuia sa-l las la copt....
Deea, acum mi-am amintit, la ce concert ai fost?
Azi am fost la film, am vazut Crank, mai multe detalii aici: http://www.imdb.com/title/tt0479884/ Tipul din rolul principal e simpatic.
Mi-a placut. Si bineinteles ca mi-am luat si portia de floricele.
Macar am reusit sa zic nu la inghetata, tot e ceva. Si am renuntat la felia de piine pe care as fi vrut s-o maninc cu supa, asa drept pedeapsa. 
Meniul de azi:
MD: 1 banana, 1 grapefruit rosu, cereale cu lapte
P: orez cu legume, gyoza
C: o farfurie de supa de pui.
Intre mese: citeva nuci, 3 bucatele ananas si floricele.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
Tzuni, mi-ai dat exact ceea ce aveam nevoie, adica una portie de 

. Pentru asta meriti un
. Da' floricica tot nu-ti dau.
Incercam treaba cu pikamarul da tii tu avocado? ![]()
Mik spune:
Tzuni, mic si frumos si tinar, eu am o multime de trebi pe cap, in moc sa bintui pe net.
Roxa si Tzuni, daca va tatuati, rugam poze !
(marturisesc ca daca as avea citeva kile bune in minus, mi-as pune cercel in buric.)
va pup pe toate.
Tzuni spune:
Mik, vrei poze cu noi doo sau cu al' de ne face tatoo-ul? Ca musai tre sa fie unul ras in cap, cu cercel, musculos si plin de tatoo-aje...
Delidana, io vin cu felia de paine!
La tinut avocado-ul nu ma bag, ca-mi tremura mainile! ![]()
...A! Si mai vin cu un buchet de flori pt tine! 
_
Tzuni
Delidana spune:
Ok, Tzuni, te anunt cind se coace avocado, sa vii cu felia de piine. Si daca tot tare ca piatra (iute ca sageata - scuze, nu m-am putut abtine
) este, il chemam pe muschiulosul cercelat si tatuat sa-l tina el, ca sigur lui nu-i tremura miinile.
Poate asa il testam, inainte sa va apucati tu si Roxa-boxa de tatuaje. Nu zic bine?
Tzuni spune:
Sefa', tu INTOTDEAUNA zici bine!
Si pt ca esti shefa, il testezi tu prima pe ala cu muschi!
Apropo: la ce probe il supui? 
moaaamaaa, suntem off-topic. Hai sa ne scot: eu in fiecare dimineata beau zeama stoarsa de la o lamaie, pt ca am citit undeva ca accelereaza arderile de peste zi. Pe bune!
_
Tzuni