Nou stil de viata (114)
Raspunsuri - Pagina 19
justasmallkiss spune:
Meniul meu pe ziua de azi:
Dimineatza un pahar mare de apa plata cu lamaie,o cafea,o felie de paine prajita si juma' de cana de ananas.
Pranz:2 OO,branza de vaca fara grasime,fasole verde,o felie paine de toast.
Cina:pulpitze de pui la gratar si iar fasole verde.
IOANA
Delidana spune:
Carmen, multa sanatate lui Teo si sper ca nu e nimic serios. 
Ioana, inca nu s-a copt avocado, nu mai e asa de tare ca piatra insa.
Noel, am citit raspunsurile tale si vad ca nu esti adepta dietelor drastice, ceea ce e foarte bine. Incet si sigur, asa e mai bine. Te asteptam cu meniul zilnic, poate asa ne mai inspiram si noi. 
Olim, deci sa inteleg ca nu cintarul era de vina? ![]()
Crystina, spor la invatat si la condus!
Tzuni, inca nu pot sa ma pronunt cu privire la tatuaj pentru ca nu stiu cit de mare e. ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
olim spune:
SAlutare fetelor.Se pare ca is pe calea cea buna, acum am 83 de kile dupa 3 zile de scarsdale, nu e rau deloc, si nu am tinut-o intocmai.ASEARA MA FACUT 40 DE MIN DE BICICLETA SI APOI 20 DE PILLATE
poate pana la urma reusesc sa dau jos.Acum is tare ambitioasa, sper sa dureze.![]()
O zi buna tuturor
Tzuni spune:
Delidana, pai astept idei, sugestii, ca io nu glumesc!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Teutzu e bine, sanatos momentan; va trebui o mica operatie dupa varsta de 1 anisor. Nu e ft. grav, dar totusi e operatie...dar mai e pana atunci...
Plus o hernie ombilicala (sper sa se rezolve de la sine si sa nu fie nevoie de interventie).
In alta ordine de idei, sunt motivata sa incep de maine o dieta echilibrata. Crystina, tu m-ai motivat! 
Voi posta meniul zilnic si va rog sa ma urecheati daca nu ma tin de el sau daca-l abandonez (sper sa nu fie cazul).
Astazi imi fac aprovizionarea si de maine: START!!! 
Merg sa-mi adorm copilasii. Ne mai auzim.
Delia, am uitat, de mult voiam sa-ti spun: a nascut si Alipiticot (nu am retinut datele).
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
Delidana spune:
Tzuni, tot nu mi-ai spus cit de mare e, dar hai sa-ti dau citeva sugestii sa nu zici ca sint fata rea.
Deci: pe spate, in apropierea umarului drept (sa zicem) sau daca e mic (cam de marimea unui deget de la mina) pe o glezna. Ei, ce zici? 
Carmen, cred ca mi-ai citit gindurile pentru ca azi ma intrebam si eu ce-o fi cu Alipiticot, o fi nascut sau nu inca... Multumesc pentru raspuns... Cum de te-ai hotarit sa treci la dieta, nu mai alaptezi?
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
lulu77 spune:
olim ,bravo ,tine-o tot asa !
Meniul meu de azi :
Dimineazta: cereale cu lapte ;
Pranz : piept de pui la gratr + salata de varza alba ;
cina : Iaurt degresat .
Am baut apa multaaaaa si 2 cafele
.
Diseara am program de gimnastica - 50 minute de Pilates si dupa ,daca mai am putere , putin stepper.
Va pupicesc pe toate !
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Noël spune:
Meniul meu :
-md. 2 felii pane neagra (toast)+ cca.100g branza de vaci degresata+ 1 pahar de suc de portocale
- p. supa
fruct
-friptura gratar + salata
fruct
Problema mea nu este pe timpul zilei, ci seara..dupa ora 18. Poate ca va veni si acea zi mult dorita cand nu ma voi mai lasa prada tentatiilor si nu voi mai pune nimic in gura (decat apa) dupa ora cu pricina. Micul dejun mi-l impun cam de cateva saptamani incoace.
Mai precizez ca eu nu am fost niciodata atat de ...
. Acum 5-6 ani aveam 56-58 kg...