Nou stil de viata (114)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Roxana, ma bucur ca azi esti ok...ieri mi-ai transmis starea ta...

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Da, mephala, m-ai ghicit. N-am fost in apele mele, dar azi mi-am revenit. Au venit rushii in vizita si m-am detensionat!

Zuzilici, si eu m-am bucurat sa te aud! Aveam senzatia ca vorbisem de mii de ori cu tine pana atunci... Las ca vine si vremea in care sa ne vedem face-to-face. Cat despre "fata camerei", nu mai ...sunt "trecuta"...

Delidana, pana la urma, ai mancat friptura de pork in slip de baie? Eu stagnez, da' poti sa-mi dai o floare ca zau ca nu ma supar! ...multam de articolul cu fructele!

Roxo-boxo hai sa ne facem tatuaj. Unu mic mic. Ce spui? Eu am un model care-mi place. Fug sa-l caut si ti-l arat, ok?

Crystina felicitari pt kilele placate! Invatatura slabeste, se pare...

oLo, multumim de lista cu calorii. Am salvat-o si eu!

Mik, hai, spune-ne despre tine! Ce papi si...cum se face ca ai trei copii? I-ai vrut (i-ai planificat) sau s-a intamplat? Te admir... In adolescenta visam sa fiu si eu mamica de trei copii!

sigrid, mamicadulce, justasmallkiss, lulu77, an-k, va pup pe toate!

Bun venit si fetelor noi si spor la slabit!

PS. Mie mi-e dor de mamamariana !

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayssa_deea spune:

Buna dimineata fetelor!
Delidana multumesc pentru link-ul cu fructe. Sunt destul de prost dispusa azi, sper sa-mi treaca repede.
Am papat un mar si la pranz am de gand sa mananc legume fierte.
Va pupic dulce pe toate

deea

Mergi la inceput

Roxo-boxo, uite la ce tatoo m-am gandit io. Si sa fie mic mic, pe umar, lateral. Eu vara port maieuri si vreau sa se vada. Ce spui? Opineaza!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza fetelor.
Pt raport,stagnere.Am inceput ieri Scardale.Acum sa vad cat ma tine,pt ca eu de obicei dupa 2-3 zile de dieta caut dulciurile prin dulap.
De tinut nu e greu pt ca pap pe saturate.Dimineatza nu se prea mananca,dar mai bine pt ca eu si asa dimineatza mancam de obicei numai dulciuri.

Carmen,in pozele ce le-ai pus acum i-am vazut bine ochisorii bursucelului.Ei cred ca tot ochisorii tai(culoarea) ii are.Ai 2 ingerasi cu ochi albastrii si frumosi ca 2 papusele.Sa-ti traiasca!!!

Tzuni si eu te pupik dulce dulce.Si eu vreau sa vad modelul tau de tatuaj.Poate poate ma inspir si...cine stie?!?Ca de piercing-uri nu duc lipsa...un tatuaj mai imi trebuie si e "tacâmul complet".

Zuzi bine ai revenit.Mi-a fost dor de tine,Tzuc dulce pitica frumoasa si dificila si mamica obosita.

Cristina...chiar ca si eu sunt curioasa daca tot cu WW-ul ai reusit sa slabesti atat de mult.Felicitari.Ce face micutza?Tu?

Roxa,ceva noutati?Cum e cu impachetarile,a inceput sa se vada?

Delia,ai inceput munca sau mai esti inca acasa in concediu?

Dordia2000,lasa zacuscaaaaa sa o manance altzii Sau macar gandeste-te si la mine cand mananci

Ayssa_deea,mama a facut un tratament cu asa un ceai de slabit pt ca o ajuta sa ...iasa dimineatza la toaleta si a si reusit sa slabeasca putin.Atata timp cat nu faci excese cred ca nu e nici o problema daca bei.

Didi-anda,bun venit si spor la slabit iti doresc.

oLo fata dulce sa se faca bine.

Pupacesc dulce si celelalte fete.Merg sa ma pregatesc incet pt ca am o sedintza.Ne-au bagat la munca niste aparate cu care lucram mai nou si nu ne convine deloc pt ca e stresant rau si ne si controleaza de nu mai putem pleca de la pacientzi nici macar 5 minute mai devreme.Poate poate scapam de ele.

Mai bag un ochi pana plec,poate sunteti mai guralive azi

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Roxa-boxa, de ce fusesi suparata dom'le? Facusi piercingul pina la urma?

Si pe tine cine te-a prost dispus, Deea?

Tzuni, ma tem ca trebuie ceva mai mult efort pentru o .
Ma bucur ca va sint de folos informatiile pe care le-am postat.

Carmen, probabil ca o data cu torturile va disparea si pofta de dulce. Sau poftesti non-stop indiferent daca le vezi sau nu? Vointa este gratis si sigur nu dauneaza cind alaptezi.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Tzuni, mie nu-mi place modelul. Chiar ma gandeam ca vei alege ceva mai 'feminin'.

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Tzuni, mie nu-mi place modelul. Chiar ma gandeam ca vei alege ceva mai 'feminin'.

Poze

_

Mergi la inceput

Vaz ca sunteti pe subiect: Ioana, Delidana, Tzuni.
Facem o conferinta?

Delidana, multumesc de pont, daca ai putea sa-mi trimiti si niste vointa la pachet ar fi super!

Tzuni, am revazut aseara http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=2796 si poate de asta am spus ce-am spus...un fluturas pe umar e

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Eu sunt prin bucatarie,marinez carnea pt cina.
Unde conferitza Carmen,pe yahoo?

IOANA

Mergi la inceput