Mamici de sept-oct 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Aramona ..bine ai revenit pe la noi si.. somnic usor (cand apuci sa-l ai)

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
Originally posted by danidani74

Alessia80 baiatul tau arata atat de multzumit in cada.Cred ca ishi aminteshte cu placere de lunile petrecute in burtik. Da` apa din cada de ce e roz? Si Armand de ce luceshte asha? E uleit inainte de "lectzie"? Anyway, e un scumpel de-tzi vine sa-l mananci.
Dana39wEmma

Multumim. Sa stii ca nu a fost atat de multumit din prima! Cam de la a 3a sed a fost multumit!Apa e roz pt ca e cu permanganat de potasiu, cel mai bun dezinfectant! Inainte de baie, face masaj cu ulei!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Inni, dupa cum ma simt, eu zic ca au cazut toate, ultimul l-am scos saptamana trecuta. acum stau foarte bine in fund si nu simt decat o usoara jena.
Va amintit cum a fost nasterea mea nu? Ca sa vedeti cum e mintea omului...deja ma gandesc oare ce a fost asa de rau si parca privesc totul mult mai detasat, va dati seama peste un an cum voi vedea problema si ma voi gandi probabil la al doilea
si David regurgiteaza si mi s-a intamplat ca dupa ce a vomat f mult(dupa mine) sa doarma 3 ore deci probabil e adevarat ce zice pediatra ca le ramane destul in stomacel.
Eu stau zi si noapte cu sutien, altfel ma jeneaza sfarcurile
Tzitzile mele nu curg, dar laptic cred ca am suficient, david a luat 1260 gr(l-am cantasit aseara) si avem 4saptamani jumate.
pupici
Inni, superba fetizta ta!
Itzy, si a ta la fel, seama f bine cu Bogdan! sa va traiasca!

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inni

He he...ce haios e Armand in apa...
Alessia ..s-a facut si mai frumusel baietelul tau.
Are fata mea de unde alege...numai tipi misto pe aici

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Ce sa mai zic... Nu prea cred ca mai incape si ARMAND, ca am vazut ca tu ai waiting list pt AMI.

GRIPO- Multumim, m-am uitat si eu la minunea ta! E scumpic rau.

LALIQ- ARMAND a avut icter 4 sapt si un pic si nu i-am dat absolut nimic. I-a trecut pur si simplu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Am pus poze noi cu David.

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirabelac

Alessia dragut tare Armand! Am vazut ca statea cu urechiusele in apa, nu se intampla nimic??? Mie pediatra mi-a zis sa am grija sa nu-i intre apa in urechi sa nu faca otita si sunt obsedata de chestia asta...

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Nu numai urechile sunt sub apa. Uneori il scufunda!E greu sa ma uit, dar rezist eroic!
Nu are absolut nimic cu urechile si nici n-a avut!

poze

Mergi la inceput

SANDRA- 1 picatura Tobradex de 4X/zi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Alessia, banuiesc ca de la farmacie ai cumparat permanganatul. Eu am cautat prin cateva farmacii si mi s-a spus ca nu mai este pe piatza de mult timp.

Intrebare: ma gandesc sa nu-i fac vaccinurile lui Teo. Ramane doar cu cele din maternitate. Ce parere aveti?

...uitati aici un articol: http://www.doctordragomir.ro/articolul_lunii.htm

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Alessia, banuiesc ca de la farmacie ai cumparat permanganatul. Eu am cautat prin cateva farmacii si mi s-a spus ca nu mai este pe piatza de mult timp.

Intrebare: ma gandesc sa nu-i fac vaccinurile lui Teo. Ramane doar cu cele din maternitate. Ce parere aveti?

...uitati aici un articol: http://www.doctordragomir.ro/articolul_lunii.htm

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Carmen, ni l-a adus cineva k nici noi n-am gasit!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MEPHALA, Vio are un unchi doctor cardiolog, care a optat ca si tine sa nu-i faca niciun vaccin baiatului cand era mic, si nu a patit nimik, a facut aceasta optiune din cauza procentului acela de risk. Eu nu as face la fel, dar de exemplu, mama a constatat ca nu am vaccinurile facute cand a fost vorba sa-mi faca fisa pentru liceu(inainte se faceau la gradinite, scoli, etc), si uite ca si eu sunt bine merci.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

Mergi la inceput