Mamici de sept-oct 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 26
tasia spune:
Sybille Sa va traiasca bebeul,tie refacere rapida
mexxa Noi am am cumparat Nivea dar nu am apucat sa-l dam ink pe bebe pt k avem Sanosan mult. Doctora noasrta ne-a spus sa cumparam ori Sanosan ori Nivea pt k st cele mai bune.
mamica de Mario (25.09.2006)
pozele noastre
gripo spune:
TASIA, eu stiu ca tu ai facut niste poze in studio, studioul respectiv face poze si la bebe? si daca da cam cat te-au costat pe tine? ca as vrea sa-i fac si eu lui bebe cateva foto rpofesioniste pe la 6 luni, nu acum.
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
tasia spune:
inni trist mesaj... ce sa mai ... mi sa facut pielea facut un nod in stomac, nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul acelei mame ![]()
Roxana01 Si eu ii dau doar Vigantol cate 3 picaturi/zi si Calciu glubionat (asa scrie in prospect)1 lingurita odata la 2 zile.
Fetelor nu mai vorbiti va rog de activitate ca eu salivez duo o portie mare de 3 saptamani si tre sa mai astept 3... mie frica sa nu o comit mai devreme de vizita la doctor 
pozele noastre
ramomar spune:
hello fetelor,
vai, ce m-a intristat acel mesaj postat de inni. Sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea de astfel de nenorociri!
pufymictu cum te simti? ziceai intr-o zi ca ti-e tare rau? esti mai bine?
sa treaca !
roxana01 si noi avem chiar azi 6 saptamani si nu am zarit lacrimi, doar i se umezesc ochisorii. nu cred ca trebuie sa ne ingrijoram inca, mai asteptam un pic ![]()
martha78 sa-ti fie de bine 
! vorba ta tasia si eu salivez de multt, dar vineri merg la contol si apoi sperrr...
Sybile sa-ti traiasca puiutul, sa creasca mare si voinic!
si eu ii dau printesei Vigantol 2pic/zi
de cate ori intru pe aici nu ma mai satur sa admir bebelasii. Tare frumosi sunt toti. 

Alessia cine il scufunda pe Armand al tau la baita? ce dulce e
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
pozici
tasia spune:
Ma enerveaza rau forumul asta? Da ce o avea de intra mesajele asa iaurea? Adminii au luat concediu?
laliq eu ma mai dau pe sani cu Mustela tratament intensiv pt vergeturi, ala nu e contraindicat dak alaptezi.
amarantina Nu prea ma incape nimik din hainele de dinainte. Am fost la Mall si am lasat acolo cateva milioane pt cateva hainute, in mare haine sport, ca sa nu ma apuce depresia k sunt cat China
Nu stiu cand voi mai intra si eu intr-o pereche de blugi, sau cand voi ajunge inapoi la 48-49 kg pentru ca acuma am 60 kg 
pozele noastre
ramomar spune:
aramona bine ai revenit! sa-ti traiasca puiutii
si somnic cat de mult cand apuci.
al meu puiut a dormit toata ziua (ceva nou la noi) si sper sa doarma si la noapte 
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
pozici
GETY spune:
Azi am iesit si noi putin din casa. Ne este mai greu, are fetita colici si o cam chinuie, acum ii place sa doarma pe burta mea. Lapte avem destul, papa, mai greu este cu somnul pentru noi.
Am pus si eu niste poze cu fetita noastra, Maria.
Merg sa pregatesc camera pentru baie.
Sanatate mamicilor care au nascut!
Incerc sa mai intru maine pe forum.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Monique_new spune:
Buna seara.
Nici eu nu mai in blugi
sint fixi pe picioare si abia ma mai inchid la ei.dar nu ma mai pot misca
Fetele care au scaunel de masina(scoica)am luat si noi azi unul si mi se pare ca sta ghemuita....o fi normal
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
cpetrut spune:
Salutari la toate mamicile (si viitoarele...)!!
Revenim si noi in peisaj. Am citit putin in urma si vad ca va confruntati si voi cu aceleasi probleme (dah..): regurgitatul, somnul...Primele 3 saptamani au fost si la noi greutze cu papari din 2 in 2 ore si inca un ceas la eructat, schimbat, etc. asa ca eu dormeam cam 2-3 ore pe noapte si nu toate intr-o repriza. Pe cand sama transform in zombi a inceput pitica sa doarma ceva mai mult,cate 4 ore dintr-un sut si e asa de bine. Mai are cate o repriza de agitatie, ca acum, cand suge cu ravna din suzi, dar in general e cuminte. Avem colici, dar nu chiar cu urlete..mai mult agitatie, arcuiri ciudate ale trupsorului..si cioucl deschis pentru papa desi abia am terminat de mancat. Recunoasteti si voi simptomele. Eram derutata cand vedem guritza care cauta: oare mai ii e foame? Dar cu putina suzi adormea...sau nu.
A propos...cum va dati seama, cele care alaptati la san, cand s-a saturat bebele? A mea adoarme repede uneori la san, dar dupa ce ne plimbam putin ca sa ragaim, iar vrea tzitzi. Apoi de multe ori da afara, nu mult, care poate fi semn caamancat prea mult. sunt putin confuza: mi-e copilul flamand sau prea indopat? Nici mama care a crescut 4 copii nu ma poate lamuri.
A adormit! Yeess!
O ultima intrebare: noi am racit putin (ne-a adus bunicu' o racelutza acasa). N-a fost deloc grav, n-a facut febra, dar mucii curg rauri rauri. De fapt nu prea curg ci ii fornaim si ne inecam. Incerc diverse metode de scos mucusorii, dar nu prea sunt eficiente. Ser fiziologic (plange de parca o tai cu firezul, buni pleaca de acasa)in diverse cantitati, o pompita proasta care ne chinuie, betzigase pentru bebei...Nici una nu rezolva prea mult. Serul mai elibereaza putin, dar cu ragetele fetitzei mucusorii se aduna la loc. Voi ce folositi? Am gasit si batista bebelusului, dar noi avem un aspirator infernal de zgomotos si mi-e teama ca iau aparatul si nu-l pot folosi...iar 400 de mii n-as arunca daca nu-l pot folosi. Aveti alte idei?
Am vazutcaati scos deja bebeii pe afara. La ce varsta? Noi vineri avem o luna si inca n-am iesit. Cum a fost si racita chiar si baitzele le-am prescurtat, dar as vrea sa incepem sa iesim ca ma uit cu jind la soarele de afara. Cu ce ati iesit? Cu carutul sau cu port-bebe/marsupiu?
Am pus cam multe intrebari. Mamica tare debutanta...dar foarte fericita.
Va pup si promit sa activez mai mult...pana ne mutam acasa la noi la Sibiu si nu mai avem (inca) internet.
Cricri mamica fericta si Iulia Teodora (22 sept 2006)
GETY spune:
Voi cu cate kg. ati ramas dupa nastere? Eu am plecat de la 69, am ajuns la 85 si acum am 75.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA