Mamici de sept-oct 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 23
inni spune:
Svetlana nu ii place nici lui Ami pe burtica..desi in primele 2 zile de viata numai asa a dormit. Cred ca nu am obisnuit-o eu sa doarma asa si de-asta refuza.
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
gripo spune:
LALIQ, eu stiu ca tre sa te speli pe tot sanul, in ceea ce priveste vergeturile, nu mam dat cu nimik.
ALESSIA, scump rau bebelanul tau, si cuminteeeeee foc in apa, de altfel si al meu, oricat ar urla inainte de baita, e cuminte foc la baie, chiar se joaca si se vede pe mutrita lui ca se simte bine.
MESAJ DE LA ELOISE(ii scrisesem eu sa nu se ingrijoreze cu eritemul ca si al meu a avut, dar i-a trecut in 2-3 zile)
"Dar la noi se pare ca e suprainfectat cu microb. Asteptam rez analize. Inca sta la lampa cu fasa si caciulita pe ochi iar eu sunt obsedata sa verific sa nhu se sufoce. Nu dorm mai deloc, max 3h/zi.Plus furia laptelui. Tineti-mi pumniisa ajungem acasa cat mai repede. Va pupam, Eloise".
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
inni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Inni, multumim,.
Pe cand.... baietelul cu ochi albastri?
....deocamdata suntem prea incantati de fata
Lasand gluma...al 2-lea (daca va fi) as dori sa fie baietel..cu ochi albastri ca ai vostri...si brunet

Fac ce fac si mai deschid poza aia a ta...parca ati avea lentile de contact. Sunt fantastici ochii.
Poze
Poze Ami
martha78 spune:
Mie o buna parte din ele nu ma mai incap desi in timpul sarcinii nu m-am ingrasat prea mult, dar se pare ca m-am latit in solduri ![]()
quote:
Originally posted by amarantina
Fetelor pe voi va incap hainele dinainte de sarcina?
Oare cat timp o sa mai treaca pana o sa intru si eu intr-o pereche de blugi?
Martha & Darius
inni spune:
He he...ce haios e Armand in apa...
Alessia ..s-a facut si mai frumusel baietelul tau.
Are fata mea de unde alege...numai tipi misto pe aici 
Poze
Poze Ami
Mirabelac spune:
Alessia dragut tare Armand! Am vazut ca statea cu urechiusele in apa, nu se intampla nimic??? Mie pediatra mi-a zis sa am grija sa nu-i intre apa in urechi sa nu faca otita si sunt obsedata de chestia asta...
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
Mirabelac spune:
Pe mine incet, incet au inceput sa ma incapa hainele dinainte... dar nu toate, ca eu purtam haine f. stramte si buricul afara... eu sper sa treaca timpul mai repede sa pot tine un regim si sa merg la sala... regimul dupa alaptat... deci cine stie...
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
mexxa spune:
amarantina eu chiar daca am slabit foarte mult..11kg...si am mai ramas cu 5 tot nu ma ajung hainele..in primul rand ca m-am latit in solduri...dar sper ca prin ptimavara sa ma incapa...momentan am inceput sa o iau de la capat cu cumparatul hainelor pt sezonul rece....
Inni trista poveste...![]()
Martha...ce mie dor si mie...
insa la mine nu se mai opresc odata lohiile astea idioate...oricum saptamana viitoare merg la control si sper sa avem liber...![]()
Azi in sfarsit am reusit sa ne cumparam carut la bebe...abia astept sa merg afara cu el...e mai greu ca am de coborat 4 etaje...auciii
Azi-noapte pentru prima oara am dormit si eu linistita..a mancat numai de 2 ori si somn repede la loc, iar dimineata s'a trezit la 9.30.Ce frumos este asa..daca ar fi in fiecare noapte....
Merg ca plange gaza si revin.
_
mamica de ingeras lupator
poze
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
nicolstoy spune:
INNI 
Si eu circul doar in 2 perechi de blugi ...pt ca restul......Insa sunt optimista ,cu toate ca acum ceva vreme chiar m-a demoralizat rau de tot chestia asta ,ca nu am cu ce sa ma mai imbrac.....ma apucase plansul de am zis ca eu fac depresia la o luna dupa nastere ![]()
![]()
![]()
Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)
POZE
ALEXUTZU
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie