Mamici de sept-oct 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 22
danidani74 spune:
Gripo esti o dragutza.
Dar cred ca ma voi abtzine de la epi.(asta zic acum Cine stie daca voi suporta durerile...)
A si inca ceva. Ashtia nu fac epiziotomie. Mie mi se pare o prostie. Ei merg pe ideea ca mai ushor se vindeca o ruptura decat o taietura. Totushi eu nu mai am 20 de ani si organismul meu, sau sa zic tzesuturile nu mai sunt asha elastice. In fine. Asta e alta poveste.
Dana
39w
Emma
mephala30 spune:
Sybille, felicitari si refacere usoara!
Inni, multumim,
.
Pe cand.... baietelul cu ochi albastri?
Crisnemes, dragalasa 'stelutza' ta!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
danidani74 spune:
Alessia80 baiatul tau arata atat de multzumit in cada.Cred ca ishi aminteshte cu placere de lunile petrecute in burtik
. Da` apa din cada de ce e roz? Si Armand de ce luceshte asha? E uleit inainte de "lectzie"?
Anyway, e un scumpel de-tzi vine sa-l mananci.
Dana
39w
Emma
nicolstoy spune:
Itzi te pot lumina cu dosarele
,le-am depus chiar de curand,dar nu prea mai am timp sa scriu.Iti trimit pe PM nr meu de tel,ca-mi e o idee mai usor.
Daca mai sunt pers interesate spuneti-mi si promit ca fac cumva sa mai scriu o data.
Pupici
Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)
POZE
ALEXUTZU
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
microbu spune:
Pup mamici si burtici!
Ionica, multumesc mult pt info. Nu prea are rabdare pitica daca o pun la sanul fara lapte pt ca se trezeste urland de foame
, iar de muls am impresia ca dau degeaba din mana, ies 3picaturi/ora. Offf abia astept sa am laptic muuult.
Inni, multumim mult. Sa o pupi pe frumoasa ta si din partea noastra
.
Katia asa o sa fac in continuare, nu ma las
.
Osna, eu iau doar Galactogil. Ar trebui sa incerc si cu un ceai, vorba ta.
Gripo
, putere am si pt o echipa de fotbal!!! A fost tare smecher doctorul meu, am zis ca- raman datoare cu o cinste
. Despre taietura vreau sa-ti spun ca acum sunt toata o gaura
, mai mult de 1cm cum am fost initial. Abia astept sa ajung la dr. Sunt in stare sa-i spun chiar eu sa ma coasa iar, nu mai suport sa vad ce e acolo
.
Alessia, multumesc pt pont. Tu cate zile i-ai dat Tobradex?
Crisnemes, eu ii pun un prosopel cald si o vad cum se calmeaza, chiar si in somn.
Danidani74, eu am nascut natural cu epidurala. Mi s-a administrat ultima doza de anestezic la dilatatie 9, cu 45min inainte de expulzie, efectul anestezicului fiind de o ora. Am fost perfect lucida si in stare sa colaborez cu moasa si medicul. Nu simteam nevoia sa imping dar asta faceam pt ca mi se cerea sa fac asta de 3ori la o contractie. Si dupa 3 contractii a iesit pitica. Eu zic sa te mai gandesti. eu un asunt PRO epidurala.
Sandra si gargarita
nicolstoy spune:
HAAAA, se pare ca acum apar mesajele cum trebuie !!!!
POZE
ALEXUTZU
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
nicolstoy spune:
Am uitat...am pus poze noi cu Alex..cine vrea sa vada....
Si...INNI..nu te supara pe mine, DAR , sincer, cred ca nu trebuia sa scrii povestioara aici.Mai bine aminteai doar ca ai citit ceva super trist si cine vroia se ducea si citea.Urata situatie oricum, sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea.
POZE
ALEXUTZU
laliq spune:
ziua buna tuturor,
Mamilili, Sibylle,Tanima, Dana - felicitari mamicilor si bebei sanatosi si cuminti!.
Ileana - felicitari pentru micutza crestina! Sa creasca mare si sa fie sanatoasa!
Osna, multumesc de raspunsul cu baitza. Asa mi-a zis si fina mea care locuieste in Montreal - acolo se recomanda mamicilor sa faca baie bebelusului la 2 sau 3 zile. Noi pana acum i-am facut zilnic, dar s-ar putea sa mai sarim "procedura" in cate o seara, mai ales ca am impresia ca bebe e cam racit - stranuta mai des si are si mucishori.
Fetelor, eu incerc sa-i scot mucishorii cu ser fiziologic si pompita, dar recolta e tare slaba... iar el ramane tot fornait (asa se aude cand suge). Oare ce nu fac bine?
Ignatica, la voi cat a tinut icterul? Matei mai are si acum (la 3 saptamani), dar mi-a zis dr. sa mai astmeptam pana implineste o luna si daca nu dispare galbeneala de pe fatza ne va prescrie fenobarbital (ajuta la sinteza bilirubinei). Eu nu prea sunt de acord sa-i dau fenobarbital, ca el si acum adoarme la san... Cine a mai facut tratatment pt icter prelungit si cu ce?
Mai am o intrebare pt fetele care alapteaza - voi va dati cu crema anti vergeturi pe sani? Eu as incerca sa reiau ungerea cu Elancyl Maternite, dar am aruncat cutia si nu mai tin minte ce scria pe prospect - trebuie sa spalam sanii inainte de fiecare alaptare sau doar areola si sfarcul (pe astea oricum nu le dau decat cu bepanten sau garmastan ca-s varzuite rau
)?
Tasia, ca sa nu port mereu sutien in casa eu imbrac maiouri sau tricouri de bumbac cu elastan, din acelea care se muleaza - tin bine si padurile pt san. Incearca si tu.
Pe curand,
Larisa, happy mum de
Matei (26 septembrie 2006)
pozeuri
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla"
inni spune:
quote:
Originally posted by nicolstoy
Si...INNI..nu te supara pe mine, DAR , sincer, cred ca nu trebuia sa scrii povestioara aici.Mai bine aminteai doar ca ai citit ceva super trist si cine vroia se ducea si citea.Urata situatie oricum, sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea.
..nu ma supar..din spirit de solidaritate cu mamica respectiva am scris-o..si sunt convinsa ca daca doar aminteam...toate ..din curiozitate intrau acolo...si citeau.
Sa-ti traiasca baietelul si sa va bucurati de el. E foarte dulcic. Am vz pozele.
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

ARMAND (07.09.06)