Mamici de sept-oct 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

SVETLANA, ce surpriza!!! merci mult, nici cu MATEI nu mi-e rusine!, de altfel, toti sunt niste ingerasi.

ADRIANA MICA, la al meu, comportamentul asta are 2 explicatii: ori sunt colici, ori daca se intampla seara, e semn ca e obosit, iar copiii reactioneaza urat la oboseala, pana adorm.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Neatza' fetele!

SANDRA-Tobradex e mult mai bun decat Tobrex! Am incercat si eu cu Tobrex, dar n-a mers! Tobradex- garantat.Centura o poti purta si noaptea! Eu am purtat-o 1 sapt non-stop!

INNI-si eu intram acolo, dar mi-e mult prea greu sa mai citesc despre atat de multa suferinta!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata !

Felicitari proaspetelor mamici- Sybille, Dana , Ac2you, refacere usoara si copilasi fara colici si sanatosi.

Eu acum sunt intr-o faza proasta nu prea am lapotic asa ca toata ziua ma mulg si-l pun pe Victor la san pentru a creste productia de lapte.Cu colicile ne luptam si noi si sunt ingrozitoare.

Noua pentru atenuarea colicilor dr pediatra ne-a spus sa-i punem pe burtica ceva cald. Eu pun o sticla de jumatate cu apa calda si se mai linisteste cate putin, astfel adoarme.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Roxana01 eu ii dau gluconolactat de calciu 1/2 fiola, 10 zile/luna, vigantol si ascovit 1/2 comprimat in ceaiul de peste zi. Ascovitul este cu aroma de portocala parca si mai taie din gustul nasol al calciului, insa bebele meu inghite tot ce-i dai in gurita.

osna dupa ce l-am chinuit pe David cu pompita pana ce i-am facut rani la nasuc, acuma il curat asa: ii pun ser fiziologic cald sau apa de mare incalzita (pun spray-ul pe calorifer un pic), las 2-3 min sa se inmoaie, apoi masez usor partea de sus a narii respective si mucisorii ies in nara, apoi ii scot cu un betisor de ureche. Important este sa-i pui serul caldut, nu rece, asa mi-a zis orl-istul si e mult mai bine.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
Originally posted by Adriana mica

Buna dimineata,

Felicitari celor care au nascut intre timp: sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!

Noi aseara am avut iar repriza de plans inainte de baie: nu strange din piciorutze, ci doar incearca sa adoarma, inchide ochii, dar tresare brusc si incepe din nou sa planga de ti se rupe inima. Daca ii dau suzeta, o accepta foarte greu, desi il vad cum cauta cu limbutza. Apropo, toate astea se intampla chiar dupa ce am terminat de mancat.Oricum, de vreo 2 zile adoarme foarte greu dupa fiecare masa, cam in aceeasi maniera; si doar ii este somn, ca am incercat sa il inveselesc cu jucarii si nu merge: pur si simplu i se inchid ochii de somn dar nu reuseste sa adoarma. Nu stiu ce sa mai cred. Oare sunt semne de colici? Voi ati patit asa ceva pana acum? Ce sa ii fac?

Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

Pozici

Si eu am patit asa si o noapte a fost f marait, el care doarme dus noaptea! La mine cauza a fost lipsa plimbarii! A plouat intr-o zi si nu l-am mai scos....adio liniste....Se pare k i-a intrat in reflex sa-l scot afara!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Am mai pus cateva pozici in albumul de pe yahoo.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

CRISNEMES, frumosi foc amandoi flacaii! ii sta bine ingerasului cu bluzita inchisa la culoare, are o mutrita de adevarat barbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neatza mamici!

Am intrat un pic ca peste jumatate de ora iar e papica...

Am citit acel mesaj de disperare al mamicii...este cumplit...am ramas fara cuvinte...

Inni si Ramomar intr-adevar este o frumoasa si o papusica dupa parerea noastra. Suntem toti topiti dupa ea. O pupacim in continuu...cred ca o sa o albim.

Am intrebat si eu despre dosarul pt alocatie. Vreau si eu detalii va rog. Ce acte ati depus, unde, pana cand tb depuse...

Va pup si aveti grija de voi

Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Roxana01,multzumesc pt. cele povestitite.
Eu n-as vrea epidurala pt. ca o amica de-a mea, din cauza epiduralei, nu a avut control asupra contractiilor, n-a impins cum tb si medicul a tb sa fol. vacuumul.Copilul e ok dar e f. traumatizant.Eu m-am gandit sa incerc gazul ilariant.A folosit careva?
Mamicilor, avetzi niste bebei extraordinari de dragalashi.Nu ma pot abtzine si aproape de fiecare data va deschid albumele cu poze, pun o mana pe burtik, imi clatesc ochii si o rog pe bebelina mea sa se grabeasca...Mi-e tare dor de ea...
Dana39wEmma

Mergi la inceput

DANIDANI, epidurala inseamna un anestezic administrat din ora in ora, si inainte de a ti-l administra, te consulta, daca esti fff aproape cu expulzia, nu-ti mai face. Eu asa am patit, si expulzia a fost "live" asa ca am reusit sa particip in direct la nastere si sa ajut, fara sa fie nevoie de vacuum sau altele.

Mergi la inceput