Sezatoarea canadiana (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Laura ce frumos...bravo lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Laura- cele mia faine carucioare si de calitate sunt PegPerego- le gasesti la agazinel- Bonnie togs, 1st safety, sears si ca atata am vazut eu cand am cauta in iarna, desi noi am primit 2 carucioare(printre care unul Graco-ok si ala pt iarna ai ales- l-am dus la cottage ca e terenul mai accidentat), eu i-am luat doar unul sport-Elfe, super bun ca are spatar rabatabil si a dormit ema in exic seara cand mergeam la terase, la greu.
Deci astea 2 sunt marcile care ti le recomand eu, dar PP is cam scumpe, dc nu mai vrei un al 3-lea bebe si itzi recomand sa mergi sa te inscrii la www.pampers.com., www.nestle.ca si enfamil. ca, ca primesti mostre acasa gratuit si de formula si se pampersi, dar maiimportant is cupoanele cu dolarii off-eu inca maiprimesc lunar cupoane si is tare bune- 5 cad la cutia d eformula, 2 cad a pampersi se string
Arturicii- dc iei 2 ore de condus cu un instructor(ar fi indicat ca itzi spun niste tip-uri tare folositoare), te poate ajuta sa te programeze mai repede la examenul de conducere decat perd de asteptare normala, anul trecut la noi era cam 3 luni, nu stiu acuma cat mai este.Bafta multa!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Emily,te pandesc de dimineata
ti-am scris in p.m. un pomelnic sintr-un final te intrebam daca pot sa te sun sa vorbim in direct ca ma apucase o durere de mana de la atat scris...
merci mult.zau ca esti draguta.

ira,canta des in cluburi stati sa vina ea sa va povesteasca ca mie sa nu mi-o iau

nelia,eu vorbesc cu "vtc-ul".

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Laura,vaiii ce frumos.asa da surpriza.sarcina usoara si bebe sanatos.
ai nasi la bebe?

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Ange, esti de belea cu nasitul !!!
Am o colega de serv pe care am intrebat-o daca e de acord, a zis ca da, de acum, bb sa se nasca !

Pe unde ati vazut carucioare bune si de calitate, ce marci imi recomandati ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 34 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laurajr

Ange, esti de belea cu nasitul !!!
Laura 34 sapt si Ioana Nazdravana

stiu,stiu
va disper

foto

Mergi la inceput

Am pus si noi cateva poze haioase cu printzesa noastra!
www.dropshots.com/denisam

O seara buna!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Emilly, FELICITARI!
Mai dar ce de motive de bucurie ai! Bravo tie!!!!
Ref la ore la patinaj si la piscina, asa e, sunt cam nasoale orele; nici eu nu stiu cum o sa fac cu somnul Arturicilor.

Laura
Frumos gestul! Chiar impresionant! Bravo lor si bravo tie ca ai reusit sa te integrezi!

Multumesc pentru sugestii! Am mai gasit cate ceva (2 tablouri si 2 aplice) la Dollarama.
Acum imi doresc asternuturi;Am vazut unele fenomenale pe net; Sa vad cum fac cu plata ca aici card Visa nu am si cu cel din Ro nu imi accepta plata...

Melody
Si pe mine ma intereseaza subiectul. Daca imi poti trimite te rog sa o faci pe adresa arturicii@yahoo.com. Multumesc!

Ana
Poate mai poti totusi sa rezisti, macar pentru a iti face un pic de vechime. Pe "dansa" sigur nu o poti schimba mai ales ca ea e de 3 ani acolo. Deja ceilalti s-au obisnuit cu ea si probabil ca nu ii mai deranjeaza (nu inseamna ca trebuie sa te obisnuiesti si tu cu ea..)

Ira
Acu sunt si io curioasa sa aud...!Dar unde?

Aveti idee cate intrebari grila sunt la examenul auto si cate trebuie sa faci corect?
Eu sunt la momentul invatarii codului rutier de aici. Am facut acum exercitiile acelea on-line si am facut 90% din 300 de intrebari.

A, si intre examenul scris si cel practic cam cat dureaza? Stiu ca e tot cu programare. Ca ma cam streseaza timpul; in decembrie se duc cele 90 de zile in cre pot sa conduc cu carnetul din ro.

Mergi la inceput

arturici,am citit pe quebec.ro ca de anul asta e valabil permisul din ro. Nu e nevoie sa dai din nou examen.te-ai interesat?
sper sa nu vorbesc prostii

foto

Mergi la inceput

Proba sa vad dc s-au reglat mesajele mele.

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput