Sezatoarea canadiana (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Vad ca se discuta mult despre testamente, tutori, asigurari de viata si burse ptr copii. Ma intereseaza si pe mine, mai ales ca nu ne-am invrednicit sa le facem nici pe unele din ele, insa realizez ca trebuie sa punem ordine in toate astea. Nu prea stiu de unde sa incep, si desigur, ca toata lumea, vreau ofertele cele mai bune.

Ira, felicitari , si chiar asa, pune un site sa vedem si noi
Nelia, frumoase fete ai, din ce-am vazut in poze Agata seamana cu tine f bine




Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:



Emilly, bine ca ai intrebat ca simt ca dau pe-afara din cauza jobului; pe scurt, am linga mine (in cubicle comun ) o trilu-lilu disperanta, gen tsunami, de douzecisiceva de ani; care imi amesteca hirtii primite pe fax, care taman cind sunt cu un client pe fax are miinile intre hirtiile mele pe masa, vorbeste tot timpul si ride prosteste non-stop....si ma scoate din toti pepenii; jobul e foarte usor, chiar plictisitor, dar asta e o catastrofa de lipsa de bun simt si de crestere; am discutat cu sefa, i-a atras atentia, dar cica e de trei ani aici si ea a invatat-o meserie; al drek de treaba, ar trebui sa-mi caut altceva dar nu stiu cum sa motivez la un interviu plecarea dupa o luna de la actualul job. ca astia au birourile stil gara de nord si linga mine e aia care striga trenurile

sfaturi please...


"If you talk to God, you are praying; If God talks to you, you have schizophrenia. If the dead talk to you, you are a spiritualist; If you talk to the dead, you are a schizophrenic."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Fetelor,

Am aparut iar, am mai studiat manualul din nou. Si am gasit si CD,care are aceleasi capitole ca si cartea. Cine este interesant sa primeasca pe e-mail de la mine capitol cu capitol, inclusiv samples cum sa va faceti voi singure testamentul, chiar si Living Will (asta e o chestie pe care o faci in caz ca te inbolnavesti si nu mai vrei sa traiesti cu aparate in spital, poti sa lasi acest living will, in care precizezi ca vrei sa fii deconectat de la aparate. )
Deci, just let me know cine vrea,va trimit cu cea mai mare placere.
Incepand de la capitolul 1, aveti toate explicatiile necesare in legatuta cu acest subiect.
Va pupicesc, pa,pa.
Inca o data,imi pare rau pt fetele din partea franceza a Canadei, dar legea e diferita, asa ce am eu este doar pt partea engleza.



Annie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ange-multumim si noi si asteptam area intalnire.
Cata- eu am vazut-o in poze pe Selma si am senzatzia ca are ai multe de la Pompi, stiu ca Jeni si-a dorit fetitza, bravo lor. Tu ep cand bebe 2 sau ramai doar cu laura! Noi vrem un baietzel, sa vedem cand sa vrea sa vina.
MA bag si eu la alte treburi sip oate la somn inainte de gym.


Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

o singura tzara si 2 legi vis-a-vis de subiectul asta

denisam,merci mult
si sigur ca ne intalnim cum sa nu.sa asteptam si restul fetelor sa vedem ce disponibilitati au.eu cu siguranta raspund prezent

anastroe,imi pare rau...chiar nu stiu ce sfaturi sa-ti dau...
doar un sa te consolez

o sapt. placuta.


"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Denisa, ce mai faci tu? Am vazut fetita lui Jeni si Pompi, eu zic ca seamana cu amandoi:) Jeni e tare fericita ca are fetita, asta si-a dorit! Sper sa ne vedem la botez!
Sanatate multa Emmei!

Corina, ti-am trimis un email!
Ange, eu in principiu sunt acasa in perioada aia, sper sa inchiriez o cabana de revelion, Craciunul imi place sa-l petrec acasa.

Ira, vrem si noi sa te auzim !

Am evitat sa zic ceva de testament, nu stiu de ce, sunt superstitioasa tare, parca daca l-as face mi s-ar si intampla nenorocirea
M-am speriat si eu tare cand una din prietenele mele cele mai bune a facut stroke, minora din fericire, dar m-am gandit ca e cazul sa o iau mai usor cu toate, sa nu ma mai stresez (mai ales la munca) si sa incerc sa fiu mai relaxata in general. E mai usor de zis decat de facut!
Melody, te rog sa-mi trimiti si mie formularele pe email: aida_cata @ yahoo.com (fara pauze)

Ana, daca nu se iau masuri de la sefa e mai greu, poti sa rogi persoana in cauza sa taca (frumos, bineinteles). Daca nu pune-ti castile pe urechi (eu asa fac daca trebuie sa ma concentrez si e galagie in jur, ascult muzica).
Daca vrei sa pleci neaparat poti sa nu treci firma asta pe resume, ca sa nu ai intrebari de ce pleci asa repede. Tu stii mai bine ce si cum.

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Laura- bravo lor, ma bucur pt voi, dc ai nevoei de info legate de bebe si etc, nu ezita sa intrebi- va pupam si numai bine!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:


Fetelor, ce ma bucur, ca astia de la serviciu asa cheap sunt in ultima vreme, ne pun sa lucram pe 'virtual machines' si li s-a bulit serverul si stam cu totii. Adica toti suntem calare pe internet...

Melody, trimite-mi si mie te rog: corina-forum@hotmail.com

Ana, mie asa imi faceau niste chinezi, nu mai aveam nervi pur si simplu. M-am dus si la sef, care le-a atras atentia, se opreau o sapt. sau cand era el prin preajma si iarasi porneau cu forte proapete cum disparea seful din peisaj. Intr-o buna zi dupa o ora de tacaneala in limba aia nearticulata (da, stiu urat din partea mea, dar asa mi se pare) m-am dus sa le zic ca eu pur si simplu nu mai pot si nu mai suport, mi-am epuizat colectia de CD-uri si oricum nu vreau sa stau cu castile pe urechi. Surpriza surprizelor si-au cerut scuze si s-au oprit. Pana la urma unul a plecat si asa am scapat definitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Buna fetelor,
A trecut we friguros si parca si soarele are curaj sa scoata nasul afara !
Arturicii , am observat decoratiuni stil Navy la magazinele gen Liquidation World ( gasesti tot soiul de minuni acolo ) ,la Gift Stores, la cele cu tablouase si fel de fel de decoratiuni int .
Nelia, noi vb acasa cu Nexx care taxeaza la secunda din prima, adik daca vorbesti 5 sec ca ai gresit nr acasa, 5 sec platesti, 8.9 c/min si suntem multumiti .
Fetele din GTA , stiti pe undeva un muzeu al naturii, un Aquarium ceva ? Ioana mea ar fi tare interesata de subiect si nu am gasit nik in zona .


Sa va povestesc ce surpriza fantastik am avut duminik : la compania la care lucrez ( lucram, ca sunt in conc de mat ) suntem 14 romance si 6 romani . Si s-au gandit ei , ca nu mai facusera pt nimeni ink, sa-mi organizeze baby-shower . Au complotat cu sotul si duminik m-am trezit dusa in plimbare , chipurile la un coleg de-al lui, sa vedem ceva hainute si lucruri de copiii .
Cand s-a deschis usa, era sefa mea, casa decorata cu baloane alb-albastre, toate fetele cu "Surprise !!!! "....m-am tinut tare si n-am lesinat, n-am nascut, n-am plans dar tare as fi bocit oleaca .
Bb a primit o gramada de cadouri , care mai de care mai interesante si frumoase si pufoase , bani de carutz si eu o baie de fericire cum de mult n-am incercat .
Nu stiu daca va dati seama, dar eu acolo lucrez doar de 9 luni, sunt singura moldoveanca intre ardeleni si se pare ca m-au indragit toti daca s-au gandit la asa ceva . M-am simtit ca acasa, inconjurata de prieteni si de dragoste .

Si am aflat de la o colega ca statul a dat o noua lege pt fondurile de educatie, ca puna el 30% din suma care o depun parintii, planurile alea de economii pt studii . E bine de stiut .


Si daca nu v-am zis, sunt fericita !!!!!!!!!!!!


Melody, iti trimit un pm cu emailul meu . Multumesc

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 34 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

iara am probleme cu mesajele private ...

Ange nu reusesc sa deschid mesajul al doilea, sper ca au fost ok informatiile date

Ana nasol momentul, si tipa aia e mereu acolo cu tine?nu mai respiri si tu deloc fara ea? poate reusesti sa o ignori sau vorbeste limpede cu ea ce te deranjeaza ca eu asa am invatat la scoala, vorbesti cu colega si apoi cu sefa.

Catalina si noi tot la gradi si tot vorbarete, ceva infundat nasucu dar mergem inainte.I-am facut o programare la pediatra ei in 11 decembrie, sper sa nu avem probleme nasoale pina atunci care sa necesite antibiotic ca-i bai.

Sunteti nemaipomenite,multumesc inca o data pentru felicitari si sa va mai dau o veste care m-a luat si pe mine prin surprindere...am luat job-ul la care am avut interviu la final de septembrie.Nu-mi vine a crede ce buna sunt de m-au vrut aia asa de repede mai ales dupa interviul de la care am iesit varza.
Donia unde esti?

Ira vreau si eu sa te aud, si cind mai dai un spectacol printr-un club da de veste si aici sa venim sa te vedem.

seara frumoasa!

Mergi la inceput