Sezatoarea canadiana (52)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Da, Mia, acum le-am vazut. Ce copii frumosi ai! Sa va traiasca! Nu ne stresezi deloc, chiar eram curioasa cum arata galusca mica. E dulcica foc!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

S-a copt la cuptor.Acum are 2 luni de cind "am scos-o"...

poze cu Corina Elena
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Mersi, Cornelia! In sfirsit am "produs" si eu fetita mult dorita!

poze cu Corina Elena
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumesc de sugestii si de urari, pana la urma m-am hotarat sa o intreb chiar pe mama fetitei maine cand ne ducem copiii la scoala.
Cred ca ele se vor distra frumos, o sa va povestesc si voua, ca vad ca avem la sezatoare destule fetite care azi-maine vor iesi in societate. Hi, hi, ce ma distreaza, parca vorbesc de balul debutantelor!
Na, ca mi-a mai trecut ceva prin cap. Oare trebuie sa ducem si noi ceva... o maslina, o atentie? O prajitura? Ma apuc acum si de facut prajituri? Of, viata mea, ramane baiatul in fundul gol, o sa-l culc direct pe prispa pe motiv de viata sociala a sorei mai mari!

He, he, Ktrinel, pai fetele ne scot peri albi! Da' las' ca-s tare dulci. Si de ajutor... sa o fi vazut pe Roxana cum imi aducea ligheanul cand imi venea sa vomit, pe la inceputul sarcinii! Cum sa nu-i cumpere mama rochii pentru dress-up?

Khristin, de mult n-ai mai dat pe la noi! Spor la treburi, imi imaginez ca trebuie sa lucrezi si acasa, nu?
Iti place? E frumos? Greu? Usor?
Si filmuletul... l-am urmarit cu sentimente contradictorii (ca tocmai ce m-am enervat in seara asta vorbind la telefon cu un robot)... dar ultimul telefon la customer service mi-a redus zambetul pe buze! Fain!

Mia, felicitari pentru fetita, e tare frumusica. De altfel nici baietelul nu se lasa mai prejos, sa iti traiasca amandoi!

Denisa, multumesc de intrebare, sunt bine. Ce minuni mai face Emma? Chiar, cat timp are acum?

Emilly, alergi prin campia muncii? Ai avut ocazia sa iti exersezi bilingvismul?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Podeanu
sau tipa din Matrix (daca ai vreun pardesiu negru lung, si niste ochelari inchisi la culoare
Dana si gemenii
Voiculestii

--------------------------------------------------------------------------------

Haolio, pai asta-i costumu' mio de duminica, de sarbatoare, de cand ma stiu numa' Matrix umblu imbracata, gandes'ca daca ma dezbrac di el, atunci o sa fiu deghizata, parol. Cel mai ieftin mi-ar iesi sa ma prezentez in curu' gol la scoala - pe post de Neanderthal, da' cred ca d-asta au pus astia Halloween-ul iarna, ca sa faca si Dolarama freo vanzare, ceva.

Ce mai incoace-ncolo, mi-ai dat de lucru, bune idei, serios !

Ana, multam', draga mea de idei. Nu esti prima care-mi recomanda ML, asta inseamna ca ar trebui ssa-mi pun problema sa imi fac un car de nervi si de la astia, ca sa fie echitabil, numa' de la Brick n-ar fi fair. Nu mai bine sa iau neste janghini de pe strada ? Cica te costa livrarea...vreo 3 coaste rupte, da baremi la ai acasa la timp.

Laura, la maternitate nu te primeste fara sa te fi prezentat in prealabil la coafor cu floricica, sa-ti intinda cositele, suviteasca, faleleu. Ma gandesc la cum s-or fi prezentand la maternitate unele natii de cultiva gandaci prin kitchen, cu fauna cu tot ? just kiddin'...(or not) ?

Cristina, tot vampire e cel mai tare costum pentru scoala, mai ales al nostru al romancelor, ca doar il avem in sange, nuuuuuuuuu ? Ai Draculei ce suntem noi romanii ! M-as deghiza eu in Monica Bellucci, dracula's bride, dar n-am mari sanse sa arat ca ea, asa ca tot la costumul de Neanderthal ajung, vreunuvreu.

Mia, frumosi copii mai ai ! Sa nu mai dispari asa brusc, ca ne trezim cu freo gradinita din partea ta, si nici macar n-o sa avem timp sa videm toate pozicile. Glumesc, fatà, mai pune si tu vesti din Vancouver, din vestu Canadei....nu de alta, dar credeam ca Alberta si BC nu si-au platit facturile la net si d-aia nu se exista nici un semn de veata din directia aia.

Donia, tare m-ai impresionat cu ligheanul si cu Roxana...copiii sunt cei care ne sprijina pe lumea asta cel mai mult, si fizic si psihic. Chiar daca de multe ori involuntar.

Involuntar, asa ca Sofie, care asta seara, bunaoara, la cina, se asezase intre noi cu urechile ciulite, mancand cu scarba niste humus impus de mine (doar are omega3, ce mama masii ). Mami o include in discutie, ca si cand ar fi avut de ales.
- Sofie, ti-ar place sa ai o curticica a ta cu leagane si topogan ? Ti-ar place sa-ti cumparam o casuta numai a ta ?
- Nu mami, nu ( dispretuind Sofie lumea cea atat de anosta a adultilor). Io vreau DVD-uri

Bonne nuit, les petits . Si nu visati cai verzi pe pereti.

ps. Cristina, editez pentru link-ul tau, e betoooooon. Se incarca greu dar merita, cred ca cu indianu' ala din film am vorbit eu azi la Brick.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Eu am zis ca anul asta ma deghizez in omul invizibil de Halloween , si asa buna o sa fiu de o sa ma caute aia la servici toata ziua si nu o sa ma gaseasca .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

carmen,hai ca mi-am inceput ziua razand cu tine.esti de coma

fetele,si eu am musculite betive.nu pot sa credddd!!! radeam de voi pe sub mustati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by carmen77

Eu am zis ca anul asta ma deghizez in omul invizibil de Halloween , si asa buna o sa fiu de o sa ma caute aia la servici toata ziua si nu o sa ma gaseasca .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Moama, in ce hal am ras, apai dac-ar fi sa facem un top, asta ar fi costumul nr 1 pentru job !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Doina- multuemsc de intrabare, Ema are 9 luni jumate si e tare neastamparata, vesnic in miscare,mai nou sta singura in pcioare dar dc nu se simte in sigurantza intinde mina sa se apuce de ceva.Stie sa vb la telefon, a sea obiect dc ii ceri, sa zica ma-ma, da-da. ta-ta, mai nou ca-ca, a inceput sa faca si la litza, progreseaza si creste tare repede.
bfta la tea party si cu sarcina- pupicei.uite un link cu ultimel filmuletze:
www.dropshots.com/denisam

Cristina-ma bucur de vesti, super filmuletzul, pupicei lui yasmine. EU incep in ianuarie jobul,vine socrela la sf.lui noiebmrie si sta pina in aprilie, apoi mai vine mama 3 luni si din iulie de la 18 luni o dau la montesori.La job ma asteapta seful ca pe o piine calda ca babeta si-a dat demisia, aia care ne stresa, stii tu
Da-mi n telefon cand potzi sane mia conversm, incerc si eu, dar is asa de busy, mai nou is mai bine cu tiroida dar m-au luat durerile de articulatzii nasol, azi nopate nu am dormit 3h si plingeam de durere, mi-a cedat un pic cu gheatza si fese si era sa ma duca Dragos la urgentze, asta e, sper sa se rezolve repede.
O zi buna si pupicei la toata lumea.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Carmen- esti mortala, super costumul tau
Ange si Ira -pupicei.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea