Sezatoarea canadiana (52)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Azi am primit vesti din Florida...geaba o plangeam eu pe Doinita ca n-are pe nimeni pe lume in State, astazi primesc mail de la ea, imi scria din limuzina :

cand esti in romania si vezi o limuzina pe strada iti imaginezi ca e probabil o nunta de tigani inauntru (am invatat ca nu este prea etic sa scrii la ziar o asemenea presupunere), insa cand eu am vazut aseara o limuzina alba imensa in fata hotelului asteptandu/ma sa ma duca la cina la Don Cezar, cel mai frumos hotel din Saint Pete, in Florida, mi-a venit sa bat din palme de fericire. Pentru ca aici nimic nu pare ostentativ, nici macar hotelul roz si foarte impopotonat, nici decapotabilele sexi, nici rochiile de seara de la restaurant, nici treningul Nike de la acelasi restaurant. A fost cool, a fost ideea unei profe de la poynter sa ne plimbe cu limuzina pe plaja si sa ne duc la cina, pentru ca a vrut sa ne trateze bine.
tipa in sine are o poveste superba, a fost casatorita cu un ziarist destul de cunoscut aici in America... cursul la care sunt acum (the Foster Davis fellowship for African Journalist) poarta, dupa cum se vede, numele lui. (deci sunt la un curs cu africani pentru ca nu era altceva de facut la poynter, dar oricum, temele de dezbatere nu-s prea departe de realitatea din Romania). Deci tipul asta a fost foarte atasat de Africa si i-a insuflat si ei dragostea de Africa si au petrecut acolo mult timp impreuna, pina in urma cu cativa ani cand a murit de cancer, si ea apoi a strans bani pentru a instrui la poynter ziaristii africani, in amintirea lui. Asa ca aseara a zis ca ne scoate in oras tocmai pentru ca vrea sa dea inapoi ceva africii, pentru ca africanii au tratat-o atat de bine.
a fost perfect la hotelul roz, am baut vin californian cam nashpet, am mincat niste creveti bestiali si groupper cu black beans, am fost pe plaja unde apusul era tot roz si apa era calda, iar acolo, am privit spre mexic, am cules niste scoici, am gustat stropii sarati de pe buze si am decretat: ma marit cu don cezar :)
acum vremea este numai buna de plaja mi s-a spus, dar numai dupa-amiaza cand se racoreste, ca inca poti sa lesini pe plaja... vara, spun prietenii mei din Florida, este atat de cald incat iesi din apa care aproape clocoteste ca sa te racoresti, asta in conditiile in care temperatura este aproape de 40 de grade Celsius.
Duminica deci, pe 21 octombrie, la 5 pm eram pe plaja, am facut baie si evident, desi eram in apa pina la brau, nu am putut sa-mi reprim frica de rechini si n-am putut sa inot deloc ca trebuia sa ma holbez la geamandura din minut in minut.
Tot duminica seara am fost la un restaurant in portul din Clearwater, Gators, unde am mincat aligator... nu e diferit mult de pui, numai ca aligatorului ii mananci doar coada, pe care la pui de obicei o eviti :D
simbata deci am avut doua reprize intense la mall, am facut ceva cumparaturi, in special pantaloni de sport si tricouri ca sa ma pot duce la sport. Avem o sala destul de buna la Hilton si dupa ce am stat aproape doua saptamani acolo am descoperit si piscina
pe fond deci in florida, unde voi ramine pina pe 5 noiembrie, petrec deci o vacanta destul de placuta, asteptandu-l pe don cezar
:)

Tot nu m-am prins cine-i don Cezar, da' oricine-ar fi, sa vina domne' !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Denisa, pupicei si la tine si iti urez sanatate multa multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hai, ca m-ati binedispus cu ultimele mesaje. Sinteti haioase, a revenit umorul si la sezatoarea noastra, ca ma obisnuisem numai cu mesaje serioase si la obiect.

Vreau si eu in Florida! Nici macar nu vreau limuzina! Nici nu s-a terminat bine vara si mie mi-e un dor de soareee... ca de sot! Dar culmea este ca mi-e dor si de iarna, de zapada, de Craciun... Numai ca nu-mi place perioada asta de sfirsit de octombrie si noiembrie. mi se pare tare mohorita... cel putin aici, in oras. Daca as fi pe munte sau la tara... s-ar schimba situatiunea. O zi buna!

Edit: hai, ca am citit doua cugetari haioase si vi le spun si voua.

Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta, nu pierde timpul: du-te si te culca.

Normal înseamna sa te îmbraci în haine pe care le-ai cumparat pentru lucru, sa conduci prin aglomeratie într-o masina pe care înca o platesti, astfel încât sa ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plati hainele, masina si casa pe care o lasi goala toata ziua ca sa-ti permiti sa traiesti în ea. (Ellen Goodman)

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by nelia

Edit: hai, ca am citit doua cugetari haioase si vi le spun si voua.

Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta, nu pierde timpul: du-te si te culca.

E cremenala!!!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ira-multumesc din suflet, o tai la medic acuma.Pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Buna dimineata!

Pentru fetele din Montreal am o mare rugaminte. Am pierdut programarea de la ecografie... Eram convinsa ca este pentru azi dupa-amiaza si cand m-am uitat pe foaie azi dimineata .. surpriza fusese deja marti. Asa ca acum caut un loc privat s-o fac pentru ca la spital au locuri libere de abia peste o luna... Stiti careva un loc unde pot s-o fac mai repede? Stiu ca o sa coste, asta e... neatenia se plateste scump intotdeauna... Tipa de la cabinet mi-a dat un numar unde intra robotul...

Multumesc muuuult,
Roxana 23+

Mergi la inceput

Nu mi s-a mai intamplat pana acum si dupa ce mai tipat la mine aia de la cabinet ca cum e posibil sa pierd un appointment... plangeam ca o proasta... hormonii astia...
Asa ca mi-am adus aminte voi si mi-a mai reveit glasul.

Numai bine va doresc la toate!
Roxana, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Pitilache, cum sa tipe la tine ? Era cumva romanca ? Mai uita oama, asa-i cand esti insarcinata...
Eco contracost se pot face la Walk-in clinic, te costa cred cam 80-100cad .
Denisam, multa sanatate, de la umezeala ti se trage ?
Ira, combina si tu un material negru cu unul alb, fa-ti un soi de sacou gen claviatura pian si zici ca ai devenit tu insati pian !
La noi la serv a venit acu cativa ani o romanca imbracata in subreta frantuzoaica, ciorapii de plasa, fustita scurta, decolteu generos si cu pene de sters praful in mana...i-a bagat pe toti in boale, cum se intalnea cu-n sef, cum il stergea politicoasa nevoie mare ...partie a facut !!!

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 36 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

fetele, am si eu o intrebare - ca rezident canadian, poti pleca in USA in interes de servici fara a avea pasaport canadian?
In ro stiu ca se facea un fel de pasaport de servici iar institutia respectiva se ocupa de tot ce tine de viza.
Sotului i s-a propus sa plece cateva zile cu seful lui in USA, la o fabrica ce o au acolo, insa el nu are pasaport, ci numai cardul de rezident.Trebuie sa mearga personal la ambasada pentru viza?
Secretara de la servici a promis si ea ca se va interesa, insa n a primit nici un raspuns pana acum.

Pitilache, pe CDN, langa biblioteca, in spatele colegiului NDG, este o clinica privata, noi acolo avem medicul de familie si acolo au si oby/gineco.
Daca vrei, adresa este

Centre hospitalier de St.Mary
3777 Jean-Brillant, Montreal, Qc
H3T 1M5.
Din pacate vad ca nu am nr de telefon, insa poti cauta pe Google dupa adresa si sigur vei gasi.
Sanatate multa.

Mergi la inceput

Laurajr, Bebitzu, multumesc tare mult.

Am mai gasit niste numere de la diverse centre, peste tot pana acum intra robotul...
Acum incerc la St Mary sa vedem daca am mai mult noroc!

Multmesc mult inca o data,
Roxana, 23+

Mergi la inceput