Sezatoarea canadiana (52)
Raspunsuri - Pagina 25
Donia spune:
A-ju-tooor!
Fiica-mea iese in lume si eu nu stiu cu ce se mananca lumea asta!
A primit azi o invitatie la "dress-up tea party" la o fetita. Pe invitatie scrie ca o sa fie tea party, adica inteleg ca o sa se prosteasca band ceai cu prajiturele, plus ca sunt rugate sa se imbrace cu cele mai bune haine de tea party... Ma rog, pana aici ma descurc.
Dar fetita gazda i-a spus Roxanei ca trebuie sa mai aduca si alte haine cu ea sa se "dress up" acolo.
Voi ce stiti de asta? Ma duc acolo cu geamantanul? Fac o linie de credit sa imbrac copila?
Vezi, Ktrinel? Ce sa mai cumpar pentru bebelus cand eu alerg constant dupa fundul fetei? I-am mai luat si lui totusi inca doua salopete si un sac de dormit, iar azi sau maine o sa-i cumpar probabil si salopeta groasa de iesit afara iarna. Iar in week-end probabil ca o sa mergem la Ikea sa-i luam patut, am vazut unul care ne convine ca mai tarziu se transforma in pat de junior... plus tot ce trebuie pentru pat, saltea, asternuturi, etc.
Si culmea, mie mi se pare ca gasesti mult mai multe pentru fete... mie, cel putin, tot la hainele roz imi fug ochii.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
laurajr spune:
Asa-i Doina, si eu tot spre roz ma-ndrept, parca ma trage ata .
Poate ca la Tea-party ideea e sa schimbe in timp mai multe rochite ( mama, daca de pe acuma incep...tine-te bine de cartea de credit )sau pur si simplu ai putea intreba o mamaica de la scoala ce pp petrecerea .
Pt asternuturile lui bb iti recomand Winners, noi i-am luat de acolo o lenjerie de 100% bumbac cu 90 cad ( fata de restul magazinelor unde sunt in jur de 200 cad !!! ) ca la banii astia in rest gasesti cu 50-60 % bumbac .
Am si eu o intrebare indiscreta : cand te duci la maternitate sa nasti, tre' sa mergi cu floricica rasa, ca-n Romania ???? Ca sa stiu si sa procedez in consecinta .
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 36 sapt si Ioana Nazdravana
Denisam spune:
Ktrinel- Laura are dreptate cu Winners pt incaltzari si asternuturi., eu itzi mai recomand sa iei covor din alte magazine in culori calde, eu asa am luta de la Giant Carpet.
Lampa eu i-amluat d el aToysR'us de pe net ca vroiam cu Winnie the Pooh ca asa e camera Emmei.
Perdele mi-am facut cu material cumparat.De lipit diversestickere sau board pe peretzi de la home Depot, le au cele mai faine.
haie- cele mai buen side calitate sunt la Gap, Gymboree, Children's Place, Sears-anumite marci-Oskosh de ex.
Paturele, cosmetice, sosete, dresuri,pampersi- merg de la walmart.
Donia- ce mai faci?
Bafta celor 3 gravidutze si sanatate.
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Laura- nu treb sa mergi rasa, dar nu te dau afara dc mergi cu ea rasa- eu una la cezariana am fost cu ea rasa ca m-am facut singura, prima data cand ma faceam in oglinda, in rest a putut fara sa folosesc oglinda
Doina- bafta cu petrecerea si cumparaturile, acum am vazut mesajul tau.
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
laurajr spune:
Apropo de decoratiunile camerei copilului : stie cineva unde se gaseste foto-tapet ? Adik as vrea ca pe un perete sa=i pun un peisaj, un trenulet in gara, etc . Pana acum am gasit doar benzi adezive si desene, nu si wall-paper .
Ktrinel spune:
fetele, mersi de raspunsuri....le mai iau odata la rand , mai dau o raita pe la magazine...denisam, multe nu sunt la noi din ce zici tu, dar vad eu ...am timp si dupa aia sa ii fac camera, ca oricum sta cu noi in dormitor la inceput.
vai donia, asta inseamna sa ai o fetita??? am pus=o...cum se zice...
laurajr sanatate multa , nu remarcasem ca si tu esti 2 in 1.
bebitzu , e frumos, super pt baietel.oare cu ceva pisici nu aveau? erau direct perdele sau ai luat material si ai cusut tu?
aoleo,ira , bine ca m-ai atentionat ...sper sa nu o iau si eu in freza...ca dupa ce ca greu am gasit ceva...vroiam ceva de la mobilia, dar aia ziceau de 4-6 luni la livrare...iti dai seama ...am zis ca e prea de tot...dar vad ca Brickul ii concureaza...
Ktrinel si Ana Julia 35sapt
bebitzu spune:
" , e frumos, super pt baietel.oare cu ceva pisici nu aveau? erau direct perdele sau ai luat material si ai cusut tu?"
Ktrinel, aveau mai multe modele.
Asa le-am luat, nu le-am facut eu.Noi ne-am luat tot de la Ikea si draperii pentru living si dormitor, mie imi plac tare mult.
Daca vrei, poti intra si pe site www.ikea.ca .
khristin spune:
Hop si eu bag capul in fuga la voi....Denisa, nu e doar "pretend" , chiar sint de-adevaratelea ocupata cu scoala...nebunie mare mon cher, parole d'honneur ....dar nu ma plang, ca asta mi-am dorit, asa ca se adevereste zicala ai grija ce-ti doresti ca ti se poate indeplini...hihihi In alta ordine de idei, peste catva timp vom fi nasi pt. a 3 a oara, de data asta ai unui baietel. Tu cand incepi scarbiciul? Ai cu cine o lasa pe Ema?
Ira, io una la scoala ma fac witch, ca am deja cumparata ditamai palaria si o esarfa de pene.....bonne chance cu outfitu'
Donia, io as suna-o pe mamica organizatoarea petrecerii si as cere mai multe detalii. S-aveti lots of fun la tea party
Ia uitati-va aici what made my evening.....mi-a mers tare mult la suflet.....sa aveti sound on: http://www.callcentermovie.com/movie/movie2.html Va pup si o saptamana usoara sa aveti
Cristina
noi si poze mai noi
Mia. spune:
Acum se vad pozele? Sper ca nu sunt stresanta!
Da, am revenit, am fost ocupata cu gravideala in ultimul timp...
poze cu Corina Elena
poze
laurajr spune:
quote:
Originally posted by Mia.
Acum se vad pozele? Sper ca nu sunt stresanta!
Da, am revenit, am fost ocupata cu gravideala in ultimul timp...
poze cu Corina Elena
poze
Gravideala ? Adik ce vrei sa spui ? Coaceti ceva la cuptor si voi ?