The best of aug-sept-oct 2004 (121)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Inutza si Elena!!!

Alinah felicitari!Sa-ti traiasca bebeloii si sa fie sanatosi...ca in rest te-i obisnui tu si cu 2....mie chiar imi place!

Daniela eu nu m-am descurcat cu pozele voastre! Am vazut doar una cu Alma cum despacheteaza cadouri....(dar e o scumpa, asta pot sa-ti zic!

Multumim fetelor de aprecieri!Adevarul e ca sunt ffff mandra de barbateii mei!...si-i ador pe toti!

Patrice imi pare rau de bunica ta..... si curaj!

Raluca, Patricia eu zic sa nu va mai ganditi daca si cand sa faceti un bb.....faceti-l si gata!Sa stiti ca nu e deloc rau cu 2....

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani din tot sufletul pentru Inutza scumpa si frumoasa si pentru Elena mica dar smechera!.
Inutei ii doresc sa petreaca cat mai mult timp alaturi de mami si tati a ei sa aiba o copilarie fericita si sa nu mai trebuiasca sa plece departe la bunici prea des si fara ei, iar Elenei ii spun sa nu ii lase nici o clipa pe parinti acuma cat poate, ca pe urma va trebui sa ii imparta cu cei doi fratiori ai ei Si la cat mai multe kilograme, Elena!

Lilia si Amelia( 26.09.2004)

poze

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Danyce, nici eu nu am vazut pozele . Decat una singura cum despacheteaza Alma cadourile. Pe urma in albumul ala sunt toate ustensilele de bucatarie( ai o groaza, te " invidiez").

Ioana, am vazut pozele voastre. E asa frumos. Imi plac tare mult pozele cu Alesio si Nicolas impreuna. Si seamana ft mult, de parca ai combinat doua poze cu el la varste diferite. O sa mai creasca ei un pic si o sa fii rasfatata casei cu atatia barbati

Mada, ce bravo e Ilinka ca asculta. Amelia intelege, repeta dupa mine, dar e tare incapatanata, imi spune foarte hotarata:"nu veau, nu veau, Ami nu vea, n-auzi?" si se lasa cu bocet, pentru ca de obicei nici eu nu cedez ca sa inteleaga ca nu e totul cum vrea ea.

Alinah, bucura-te ca ti-a dat Dumnezeu inca un copil. Cu siguranta va trece timpul si va fi mult mai usor. Sa va traiasca si asteptam poze cu ei.

Patricia pup-o pe Ilinca vorbareata. Si Amelia povesteste ce face la bunici. Acuma stiu tot ce mananca acolo, hehe tare bine.
Mie mi-e dor de vremea cand aveam burtica. Dar mi-e frica sa mai am un copil. Am impresia ca daca Doamne fereste ar avea ceva cum a avut Amelia, nu as fi in stare sa o iau de la inceput( desi stiu ca Dumnezeu ne intareste si ne da putere de unde nu credem)
Anamari si celelalte fete cu mai multi bebici, .. am asa o impresie ca venirea un fratior ii maturizeaza un pic mai repede pe ceilalti copii. E doar o impresie? Parca inteleg mai multe si se simt si ei responsabili.
Astept cu nerabdare poze cu copiii tai.

poze

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Merci, fetelor, de aprecieri la adresa pozelor.
Pufy, cum nu reusesti?Intra pe link si apasa pe slideshow daca nu reusesti altfel.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Lilia, chiar nu inteleg de ce se vad ustensilele alea pt ca ele sunt intr-un album separat, facut special pt un anume subiect de la subforumul "La bucatarie".Culmea e ca am intrat si eu pe link si am vazut exact pozele puse.Prima data se vede poza Almei desfacand cadouri, iar daca apas pe slideshow vad in continuare exact cele 62 de poze pe care le-am incarcat ieri noapte.Sa fi apasat tu in stanga pe "All photos" sau asa ceva?

poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Danyce, da, atunci apasasem pe" all photos" pentru ca era o singura poza si nu vedeam nicaieri sa dau next si nici un album care sa sugereze ca e de la ziua Almei. Am incercat acuma sa dau:"slideshow" si imi arata doar poza unde desface Alma cadourile, si jos imi scrie( PA210114 (1 / 1)) deci imi sugereaza ca e o singura poza. Dupa asta ma intreaba Yahoo ce vreau sa fac mai departe... deci nu vad alte poze... din pacate.. nu stiu ce se intampla

poze

Mergi la inceput

Albumul e pe yahoo, versiunea beta si cred ca nu se poate deschide din cauza browserului de pe anumite PC-uri.Altfel nu-mi explic.

poze yahoo

Mergi la inceput

Danyceam incercat acuma seara din nou si merge foarte bine. Nu stiu care a fost problema. Mi-au placut mult torturile. M-a amuzat copios Alma cu microfonul bagat in gura si cu batic. E o domnisoara adevarata. Si cum sufla ea in lumanare!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Va multumesc din suflet pentru urari si vreau sa urez si eu cu scuzele de rigoare pentru intarziere La multi ani Alma, Lia si Meme sa cresteti mari si cuminti.

Noua nu ne merge calculatorul acasa prea bine..si nici cu timpul nu stam stralucit…mai ales ca s-a intors ingerashul acasa
De petrecut am petrecut 3 zile la rand..ca la palat, Iny a primit multe cadouri de care s-a bucurat nespus…cel mai mult i-a placut insa tortuletzul cu pitici…am pus cateva pozici AICI

Lilia-

Danyce-am reusit si eu azi s avad pozele voastre..e mortala Alma...iar costumul popular ii vine de vis

Ioana-sunt minunati barbatzeii tai

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata

Am vazut poze cu Inushul scumpic, ce-a mai petrecut ea si ce tort frumos a avut!

I-am vazut si pe baietii Ioanei, sa nu le fie de deochi ca tare frumusei sunt. Si seamana leit!

Mie nu-mi vine sa cred cand ma uit la pozele cu copii nostri ce mari sunt, pe Ioana o vad zi de zi si parca nu sesizez cat de tare a crescut, dar cand ma uit al ceilalti ma minunez ca astia sunt bebeii nostri.

Din pacate eu nu am reusit sa vad pozele cu Alma .

Hai sa va zic ultima traznaie a Ioanei - avem un bebe cu putza (eu l-am cumparat imbracat si n-am vazut, sa nu dati cu rosii!). Ei bine, duminica il cautam si il intreb pe tati "n-ai vazut bebele cu putza?". Drept care fata mea a inceput sa repete "putza, putza"; in scurt timp a iesit afara si ne-am intalnit cu o vecina care a venit s-o intrebe ce face si ea "bine, putza"!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput